Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Tak jo ted jsem se Vážně nasral: Díky dvou Uhlaním zasranejm klájošům který vědejí píču vo tom jak se chovat normálně jsem přišel o klienta kterej díky těmhletěm blbům nemohl stahovat z dc hubu kterej vaši klienti zabanovali. Tímto bez jakejchkoliv keců chci aby jste mne uhradili výdaje spojený z odchodem tohoto klienta tedy 2100+12x200 Kč celkem teda 4500 Kč dále výdaje za jeho přepojení na telecom které mne vyčíslí do cca 14-ti dnů. Pokud tuto částku neuhradíte bez milosti Vám sundám první AP který mne přijde pod ruku a bude uloženo u mého právníka do doby než toto uhradíte.
Tak ted se doufám přestanete zabejvat píčovinama a proberete se do reálu.
Co se týká dalšího budu chtít po HMNet který Vás krmí netem aby Vás odpojili do doby než si uděláte pořádek mezi svejma klájošema. Za další jestli neumíte dodržovat pravidla věřte že, umím zařídit aby jste je dodržovali ale, odserou to všichni.
Nerchtěl jsem tot řešit ale, jestliže nemáte co na práci a obtěžujete druhý blbostma a ještě si ze svého okolí děláte srandu tak sory ale, když jsme Vám pro prdel tak nebude přecházet problém kterej jste mne způsobily.

__________________

Old Post 16.09.2005 v 01:01
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]