Zobrazení Jediného Příspěvku
kepak
Junior Member

Registrován: 05.03.2005
Příspěvků: 100

Příspěvek č. 1 

Já bych to shrnul - ČTÚ (a jeho bývalý šéf) do poslední chvíle "nadržoval" ČTc a současně laxním přístupem (např. blokováním pásma 5G do poslední chvíle) omezoval rozvoj Internetu a wi-fi především. Pokud něco ČTÚ nechce povolit/umožnit, vždy se odvolává na harmonizaci s EU ve stylu "poturčenec horší turka". Nyní se ukazuje,že zájmem ČTÚ není vůbec hájit zájmy nějakých ISP, nějaké ČR, ale najít si "svou cestu" , jak zůstat na koni . Že ČTÚ vyžaduje důkladnou reformu (jako mnoho dalších orgánů u nás), je tedy jasné.
Za tohoto stavu musím považovat jakoukoliv spolupráci ISP s ČTÚ za potenciálně nebezpečnost, nelogickou a kontraproduktivní.
Mimochodem, kdo z Vás řidičů, když někde udělá nějaký přestupek nebo něco, s čím si není jist, a jde se zeptat/udat na dopravku nebo Policii s "naivní dotazem"??

Old Post 22.05.2007 v 14:10
kepak je offline   Click Here to See the Profile for kepak   Find more posts by kepak   Click here to Send kepak a Private Message   Click Here to Email kepak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]