Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Milý belgarate,
co jsi zač už mluví samo za sebe a je na zamyšlení "Tak se na Tebe podivame" hledáš náměty na flame nebo co?? Tvoje slovní formulace je přinejmenším zvláštní a lidi by si na tebe měli dát možná dost velký pozor protože to co jsi v těchto pár slovech zplodil není příliš normální.

tyto podmínky jsou přímo úměrné našemu bývalému poskytovately a má je podepsáno hodně lidí v řádu tisíců u toho poskytovatele.
Jinak je vidět že, jsi asi nečetl podmínky kohokoliv jiného stejné nebo ještě tvrdší.
Viz třeba Supernetwork kterej mne dodával 1024 fakticky 512 prachy si bral za 1024 a kde je rychlost a prachy v čoudu takže............... mimo jiné s lidma kteří figurovaly v tomto bezva projektu tvůj hodnověrný Edoras poměrně dlouho spolupracoval.

Co se týká webu už asi 4 měsíce čekám na to až mne jedna super firma dodá super už asi neexistující zálohu našeho původního webu njn co naděláš. když to musíš napsat do 5-ti minut a pak se msuíš věnovat obhajování se před lidma jako si ty.

Belgarate jsi mimo mísu řešíš tady věci do kterejch vůbec nevidíš: Já jsem ojebal s Edorasem LOL LOL to jsi mne dostal ) Větší blbost jsem letos neslyšel.
Ještě jednou Edoras zakasíroval ode mne na připojení klienta 21000,- Za linku na WiFi, 2 roky kasíroval za připojení toho klienta. Já jsem z toho neviděl ani korunu. TAKŽE JO JOUDA JSEM ŽE, JSEM MU VĚŘIL. A KDO TEDA S KÝM OJEBAL JÁ S EDORASEM ??? MÁM SPÍŠ DOJEM ŽE, EDORAS OJEBAL SE MNOU. Nebo ti přijde normální vzít si 21000,- za 2 roky zaksírovat asi 130000 a pak tu ještě psát že, on je ten chudák s kterým já jsem vyjebal. Hele belgarate prober se a spadni zpět na zem jo. Fakt neřeš tu něco do čeho nevidíš tohle je spor kterej si musím vyřešit já sám s Edorasem a taky ho budu řešit o to se neboj.

Měl bych na tebe jeden dotaz když tu máš tolik kritiky k mojí práci ty jsi vymyslel Internet?

__________________

Naposledy upravil kabelnet 08.09.2007 v 14:55

Old Post 08.09.2007 v 14:36
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]