je to ucebnicovy priklad ako preklenut z bodu A do bodu C - cez bod B ... ak nieje priama viditelnost ;-) ak pouzijes tsunamku tak ti to da priepustnost 20Mbit ... pochybujem ze disponujes takouto konektivitou, ak ano, klobuk dole, ale potom neviem co robis s AirCami
Skusim Vam to vysvetlit ja. Radoko popisoval moju situaciu.
Mam router so STAR-OSOM na ktorej je konektivita. Potrebujem to poslat na funkcne obilne SILO kde som chcel pouzit AirCA s kablom spojena s 2,4kovym AP napr. A14. Ak mam AirCA ako klient oproti starosu, tak sa to vzdy rozpadne. Jednoducho za AirCA klient moze byt len jedno PC a nemozem tam mat dalsie AP s klientmi. Neviem ci moze byt za AirCA klientom router, ale toto neriesim. Takze potom som skusal AirCA dat do APmodu a STAR-OS ako klienta. Spojenie medzi AirCA a STAR-OSOM bolo cool. Nerozpadavalo sa to. Ale za STAR-OS (na internet)som sa uz nedostal. Presne toto chcel povedat radoko.
Ako by ste to riesili vy?
Ja som objednal WRAPA.
No asi sme si velmi zvykli na Ovislink WL-1120AP. Podla mna to je vzdy len o firmware. Ak by sa spravil bridge medzi WIFI a ETH, tak by to mohlo fungovat ako na ovislinku. Je este jedno riesenie.Na jednu aj na druhu stranu dat AirCA v rezime WDS.