Obcas se mi koukne verlihub, jenze nespatne, ale zustane vyset jako spusteny proces.
Napadlo me, ze bych zadal nejaky skript, ktery by ho hlidal jestli funguje, jenze kdyz zustane vyset jako by byl korektne spusteny tak to skriptem nedocilim :(
Zalezi na jakem hubu chces tu registraci provozovat.. Opendchub ma jine prikazy nez Verlihub. Verlihub k registraci vyuziva i MySQL databaze, opendchub ne.
U Verlihubu mas prikaz :
!regnewuser Alex
Ohledne toho vypisu bych doporucil nainstalovat (zkompilovat!!) Verlihub i s podporou LUA skriptu a nejaky jednoduchy skriptik zkusit naprgat, popripade se zeptat na verlihub foru.
14.06.2005 v 18:46
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
No. Ja mam na 10.43.17.5 verlihub, z cvs. A uplne v pohode. Jedinny co nevim je, jak vypnu zpravu po pripojeni klienta, ktera rika na jakym jadre a jakym OS to bezi.
Co se tyce wireless, tak to mi tam jde. Nicmene jej nikdo neuziva, jelikoz by se nedostal na opendc a starsi verlihub huby v CZF.
22.06.2005 v 09:24
Alex
spity by to mohl vedet, ale netusim zda bude mit cas, posledne mel zkouskovy. u nej mu to verlihub nepise. ja to hledal docela dlouho, lec jsem nenasel.
30.08.2006 v 22:51
Alex