ja vazne nechapu, procse spolehate jenom na "preklad" technickych parametru od vyrobce - uz jeden mam tak sem dam foto - konektor na externi antenu samozrejme je, jenom je fakt zasitej uvnitr na desce a neni vyvedenej ven....
kuchal jsem ho před 14-ti dny, žádnej konektor na externí anténu tam není. celkově to chodí, až do doby než se vypne připojený PC a znova zapne. Někdy se to zaloguje k AP a někdy ne. Je dost možný že závisí na síle signálu, ještě jsem neměl čas na další pokusy. Anténu lze přiletovat dovnitř, jsou tam 2interní. Subjetivně bych řekl že chodí obě stejně.
Ma tohle zarizeni v rezimu AP DHCP relay (tj na nejakem routeru v siti mi bezi dhcp server a chci aby i klienti pripojeni bezdratove dostavali IP adresy podle svych MAC z tohoto routeru, tj aby se wifi AP choval transparentne)
Taky podle recenze uvedene vyse nejde zmenit IP tohoto AP z pevne nastavene 192.168.1.1 - je to tak?? (pokud jo, tak to snad nejde pouzit v zadne uz existujici siti, leda pro spojeni par pocitacu ... na druhou stranu, podle screenshotu se zda, ze se IP zmenit da, netusim)
diky za odpovedi - jenom nevim jestli jsme si nerozumeli, nebo to je preklep; nezajima me DHCP server, ale DHCP relay, tj v siti uz je nejaky router, ktery prideluje IP, v tehle siti je i AP a chci aby i klienti pripojeni pres AP dostavali IP od stavajiciho routeru a ne o DHCP serveru na AP (tj aby Asus fungoval jako switch/hub a ne jako router, ktery oddeli sit)
k te druhe odpovedi - predpokladam, ze DHCP klient je ale taky mozny ne?
pokud tohle umi - mate i verzi bez externi anteny (tj ne PRO)?
dik