Po nainstalovani Wifi na stoziar kde su aj TV anteny zacalo sa na obraze objavovat rusenie. AP je napajane po ethernete, vraj existuje filter ktory sa da pred napajanie wifi a nepusti rusenie vyssich harmonickych do ethernet kabla a rusenie na obraze prestane.
Ma dakto schemu na ten filter ? dik za info.
to cipis - tak to bych chtel videt blazna co by se treba s 14 patrama spolecneho STA drbal ... cca 60 bytu ... koaxialy z praveku ... a vesmes zazdene ...
edit: nicmene si myslim ze tohle zvladnou pasmove propusti ... nahore ve vytahovce ...
- development
- freenet, education
to cipis - v prdeli ne ... jen po smrti ... treba tuhle sem zavadil o jednu a normalne upadla a na strese se jeste rozpadla na par dilu .... uplne prohnile ...
- development
- freenet, education
Panove to jeste nic neni ja zail to ze kdyz jsem vrtal vedle STAckovyho rozvodu (cca 1,5 m od nej) listy na rozvod UTP tak ty kabely co uplne neormalne na ferovku byli videt (zadyn zazdeni, husi krky nebo listy) se uplne rozsypaly (tj uplne se odelila izolace, stineni (hlinik) i vnitrni izolace a byl videt vnitrni medenej vodic)... Znamej co dela do tehlech rozvodu mi pak poradil abych ty mista kde se to vysypalo maznu silikonem a obalil alobalem a zathnul izolackou a hura certe jelo to vesele dal... Mimochodme byly to ty zeleny kabely ))
Naposledy upravil Samuel-Azagon 10.11.2006 v 16:12