Nevedel bys konkretne na jakych boardech jim to jede? Mam tu docela zasobu - ze bych to vyzkousel.
SuSE je shit - ja nejsem zadny LINUX guru a SuSE je jediny Linux se kterym se jakz takz kamaradim. Krome toho, kdyz jsem do nej implantoval standardni jadro 2.4.20 tak to asi s timhle problemem nesouvisi ne?
Tak v moji desce made in nikdonevikdeakdyajakaproc to taky nejede. Ale je to prvni problem co s ni je. Chodi v ni PII Klammath 300@333 bez problemu. Zkusim novej BIOS (KDE HO HLEDAT???), pak to zkusim v Asusce. Jestli nepojede, tak este v MSIcku a pak reklamace. Pokud to funguje ve 3 deskach z 10 neni to funkcni vyrobek.
Hm... tak ja jsem vcera do ty noname MB naflashoval nejakej BIOS pro PCChips - vysledek? Vsechno jede... az na kartu. Nevadi, tak jsem to odnes ke kamosovi na jeho Celera 500 a MSI desku. Vysledek karta nejede. Jediny co ji muze zachranit, ze bude fungovat v TUSLu 2C od Asusu (ale do toho ted neni procak)... Slapnout na ni by bylo malo.