Je to velmi zajímavé, poměrně dobře to funguje, protože seznam bez bannerů má 22KB a to jde, akorát bych měl jednu výtku, a to, že to má naprosto strašnou odezvu... než se začne něco dít uplyne i 15s a to je dost.
PS: Bude to zpoplatněno? Co se stane až mi za nějakej ten měsíc dojde kredit?
Musi se uznat, funguje to docela dobre. Ted az na obcasny vypadky kdy to hlasi ze se to nemuze spojit ze serverem. Zajimavy reseni. Zajimala by me orientacne cena pri finalnim provozu a jestli bude ke koupi vlastni kompletni soft reseni-serverova cast.
sice jsem to nezkousel ale mohlo by to byt velmi zajimave pro tenke site jako czfree. Kdysi jsem o necem podobnem uvazoval, pro zrychleni nacitani stranek. Stalo by za to dat odkaz na hlavni stranku connected fora aby se lidi co jsou uz pripojeni pridali.
Vhodny model zpoplatneni (lepe receno zpusib jak najit zakanika) by bylo dohodnout se s majiteli a administratory apecek a nodu aby to dali zase vedet svym uzivatelum. Pro notoricke brouzdace by to bylo dost vyhodne, zvlast u tech co maji bud spatnou konektivitu k iGW nebo tem co maji koupenou konektivitu typu socka 32kbps.
Server tehle proxy bych pak videl u hostinga daneho providera odkad se bere konektivita.
BTW je tam klient pro linux? Nebudu se registrovat abych to zjistil...a na dalsi zkoumani bohuzel nemam cas.