superweb
Senior Member
|
no muze to bejt i technickej problem, ruseni nebo neco podobnyho, muze tam bejt treba jeden klient se spatnym signalem co to mrvi, prece neni nikdo na hlavu aby prodaval za 450 Kc tarif s fupem nastavenym na 64kbit, to by se na nej zakaznici rychle vys*ali
spis si myslim ze ma na ap nejakej problem o kterym nevi, ono u tehle veci co se objevuji obcas se to blbe hleda, to znam
nezapominej ze je to wifina, takze pokud ma smlouve uvedenou garanci rychlosti, je to podvodnik.
Treba my jsme to do smlouvy nikdy nepsali, presto se naslo spousta chytraku co si neumelo precist na nasem webu neco o charakteristice pouzite technologie a pak kdyz jim to pulden kvuli nutne oprave neslo, volali jak o zavod ze jim to nejde a ze si prece platej 500 Kc a ze jim to musi jit. Mel jsem v siti zenskou ktera platila 300 Kc a byla schopna mi zavolat pri pulhodinovym vypadku ve 2 hodiny rano(od te doby uz ji v siti nemam, dostala vypoved smlouvy rano e-mailem )
Dnes uz ve smlouvach mam veticku:
"Rychlost je uživateli vyhrazena na internetové bráně poskytovatele. Uživatel bere na vědomí, že u služeb poskytovaných ve volných ISM pásmech nelze doručení rychlosti do koncového bodu garantovat. " a mam pokoj