Takze mam nechat udelat prototyp Ronja 10M Trinitracku na FR-4? Prave se rozhoduju co pouziju za material a kde to necham vyrobit (Predvcirem jsem doklikal posledni spoj v tistaku a uz to jenom doladuju).
No chci mit oboustrannej tistak s prokovenyma otvorama, nepajivou maskou a servisnim potiskem. Tak je to pro BFU podle me nejlepsi. Vystupem myho vyvoje budou Gerber RS274X + Excellon soubory ktery BFU stahne, zamailuje nejaky firme na tistaky a vyzvedne si je, plus zdrojaky pro gEDA PCB v kterych si to bude moct kdokoliv voeditovat k vobrazu svymu
Myslim ze je lepsi to udelat takhle, protoze pak BFU jen nastrka broucky a odpurky do predkreslenych bilych ramecku podle rozpisky soucastek a nebude tam muset bloudit v nejakejch osazovacich plancich
Podle me to je lepsi zaplatit si par stovek za NM+SP nez pak to trikrat osadit blbe a jeste proletovat vsechny nozicky dohromady protoze jsem usetril par korun na nepajivy masce - co si myslite vy?
Klidne se toho pak muze ujmout nekdo a nechat tech tistaku vyject sto za polovicni nebo tretinovou cenu a prodavat to jako firma a posilat je v obalce na dobirku
Uz mam vsechny cesticky natahany ted uz to jenom odbuguju a uz se tesim az pudu do naky firmy zadavat prototyp
chce to rozumný kompromis, ale bez osazováku rozhodně ne
maska je výborná věc, bez ní ani ranu :-)
pro ruční pájení je lepší HAL než zlacení, na to se blbě pájí
navíc to strojní osazení je drahé, furt vyjde levněji nechat to osadit ručně