Sem se nekoukal ... tak jako parent 1:1, tedy "providera".
Určitě na zjištění toků existují programy, někde jsem je zahlédnul. Ale možná nejjednodušší bude všechno zaříznout a nechat jenom tuhle IP. A pak se výpisem classes podívat, kam to padá ...
Mě se to prostě nezdá ... na kernel.org nic takovýho nikdy nikdo nereportoval. CentOS mám na virtuálu, možná si to zkusím nějak nasimulovat.
Postni sem jako přílohy KOMPLETNÍ A SKUTEČNÉ výpisy mangle tabulky iptables a htb classes (radši bez "-s"). A to bez těch tvých experimentů ... prostě to, co ti vygeneroval a zavedl prometheus.
A takto ti to fakt nefunguje? Já v tom chybu nevidím.
Vrátím se k reportovanému bugu: CentOS 5.2 s jádrem 2.6.18-92.el5 (gcc 4.1.2 20071124) funguje SPRÁVNĚ.
Nijak jsem se v tom nehrabal, je to čistá instalace ve virtuálu. Co nastavím do ceilu, to tam taky je ...
iproute 2.6.18-7.el5
iptables 1.3.5-4.el5
Tak mám na jabberu jednoho Brazilce, který si stěžuje, že všechna čísla jsou v kbitech. Tak docela uvažuju že by se v prometheus.conf dala jednotka (kbit nebo Mbit) a všech číslo v .conf i v hosts by pak byla v udané jednotce....
iptables i tc je pouze user space tool, pokud vím. Tedy pokud se ti to tam povede do kernelu nacpat (a tedy zpětně zobrazit), tak to musí jet. A už vůbec na to nemůžou mít vliv iptables. Tobě to klasifikuje správně.