V uvodu je psano ze to je mezi Krivoklatem a Roztokama, ale podle mapky kterou tu nekdo vystavit a jmena Visnova II se kemp nachazi az za Roztoky... ovsem ne smerem na Krivoklat... Takze kde to skutecne je?
Originally posted by covex V uvodu je psano ze to je mezi Krivoklatem a Roztokama, ale podle mapky kterou tu nekdo vystavit a jmena Visnova II se kemp nachazi az za Roztoky... ovsem ne smerem na Krivoklat...
To se ovsem tykalo cesty vlakem, pokud se na mapku podivas pozorne, mrknes se kde jsou ZELEZNICNI ZASTAVKY Roztoky u Krivoklatu a Krivoklat, tak zjistis, ze je to z obou zhruba stejne daleko. Ovsem jak rikam, vztahuje se to POUZE NA CESTU OD VLAKU.
Pokud pujdete z Roztok u Křivoklátu tak
- přes most smer Křivoklát (před mostem v pravo je pivovar ) a za mostem do leva do kopce směr od Křivoklátu cca po 3km je směrovka do leva dolu do kempu Višnová
Pokud pujdete z nádraží ( zastávky ) Křivoklát tak
- od kolejí přeběhnete potok, na proti je hrad,
na silnici do prava směr na Roztoky minete Hotel , Picošku podjezd pod tratí škola po levé straně je tam automat na pití kdyby jste nemohly už a pak je po levé straně již zmíněný most minete ho a šup rovně do kopce .
Pokud jste uspěšně minuly šipku do leva " Kemp Višnová "
běžíte z kopce dorazíte na plac před kempy rovně je to do hospody směr splav, dolu do kempů v pravo je Višnová 1 , pak stánek a Višnová 2, dál dorazíte k Hájkovi tam je taky Hospoda ...
To se ovsem tykalo cesty vlakem, pokud se na mapku podivas pozorne, mrknes se kde jsou ZELEZNICNI ZASTAVKY Roztoky u Krivoklatu a Krivoklat, tak zjistis, ze je to z obou zhruba stejne daleko. Ovsem jak rikam, vztahuje se to POUZE NA CESTU OD VLAKU.
L.
Je to jistě jen náhoda, ze jsem křtěnej Berounkou....
Z nadraži Roztoky je to k odbočce na Višňovou slabej kilometr a do kempu ještě asi půl. Z Křivoklátu je to zhruba dvojnásobek - stačí se podívat na mapku.
Takže se raději držte mapky a ignorujte rady peciválů, co byli od televize nejdál u ledničky
22.06.2005 v 16:16
=PJ= Azzie
22.06.2005 16:25
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
=PJ= Azzie)
Originally posted by skeptik
Je to jistě jen náhoda, ze jsem křtěnej Berounkou....
Z nadraži Roztoky je to k odbočce na Višňovou slabej kilometr a do kempu ještě asi půl. Z Křivoklátu je to zhruba dvojnásobek - stačí se podívat na mapku.
Takže se raději držte mapky a ignorujte rady peciválů, co byli od televize nejdál u ledničky
No, nemuzu si pomoct.... Jeste jednou jsem se podival na tu mapku a jestli jsou ty obdelnicky na care vyznacujici zel. trat zastavky, tak skutecne nevidim VYRAZNEJ rozdil. Mozna ze ve skutecnosti existuje nejaka zkratka, ale z mapy jsem to pochopil takhle. Jestli to tam nekdo zna a ja mystifikuju, tak se predem omlouvam........
Doslo bohuzel k nemile veci, ze jsem nesehnal promitaci platno, nebo neco na ten zpusob. Pokud byste nekdo mel moznost tam nejaky skladaci platno dotahnout (alespon 1,5×2m), tak mi dejte vedet na 603 460 892. V kranim pripade nepohrdnu ani prosteradlem (nejlepe na dvoupostel), ktere byste uz nemuseli dovezt z5 a klubkem provazku.
Ocekavejte super vikend.
Kontaktni telefon pro prijezdniky je 603460892 - lazna.
Pamatujte ze je to az ten posledni kemp u vody tak nezustavejte v prvnim na ktery narazite.
Teste se na promitani, zivelnou debatu o novem navrhu CTU, kratke povidani o projektu CZF4BFU a mnohe dalsi.
Organizatori dorazi mezi druhou a ctvrtou. Pokud dorazite drive setrvejte do naseho prijezdu ve stavu strizlivosti, zavody o nejopilejsi cloud se ponesou ve smyslu fair play, predchozi doping neni povolen.
Vyzva: Kdo dorazi v patek a ma v autovybave predepsanou sekerku tak se muze dobrovolne na miste prihlasit ke sberu topiva na taborak. V pripade nedostatku paliva za sebou spalime mosty a podpalime nase notebooky. V pripade vetsiho zajmu se muzem pokusit o nejvetsi flame v historii CZFree.Net.
As i wrote you by icq:
there is no near hotel, just camp for tents
in roztoky (4km away) is http://krivoklatsko.biz/hotel-roztoky/
maybe some cottage in camp is still free, you can ask mr. Hajek on phone number +420605253180