Prvotní je souhlas daného člověka s návrhem, který bude podán některým z registrovaných mluvčích cloudů. Kdo bude mít na kohokoliv z kandidátů nějaký dotaz, necht ho položí sem, treba nekdo odpovi :-)
Rada bude mit prvotni ukol - organizovat hlasování. Další pravomoce radě jsou možné, ale jen po dalším hlasování mluvčích cloudů.
Originally posted by dan_tencl
navrženi některým z mluvčích, ale zatím nepřijali
...
- belgarat
...
Za nominaci dekuji, lec odmitam...
Jednak (jak muzou nekteri na vlastni kuzi potvrdit) nejsem prilis 'konsenzualni' jedinec a do telesa jako "rada" tedy vyslovene nevhodny.
Jednak sve volne cykly venuji primarne radnemu fungovani NFX a sve domovske site. Nebranim se praci na technickych aspektech CZFree jako celku (napr. v ramci nejake pracovni skupiny s uzkym zamerenim), ale ucast v rade se zaberem ktery se tady prezentuje se mi jevi jako vyrazne mene prospesne vyuziti me malickosti
ahoj,
kandidaturu prijimam, protoze si nemyslim, ze bych byl zvolen.
na projektech pro czf se mohu podilet i tak, pokud bude vhodna konstalace
07.11.2007 v 18:31
danny
07.11.2007 19:54
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
danny)
v prubehu zari a rijna jsem se deni kolem czf tu na foru moc nevenoval, ale budoval jsem linky u sebe a venoval jsem se jinym projektum ktere snad uz taky doznaji nejakeho zdarne rozumneho konce
letmym proctenim mnoha postu ktere jsem k tomuto tematu nalezl jeste nemam jasnou predstavu jak ma cela navrzena struktura rozhodovani fungovat, a co presne bude vlastne ridit, a zdali budou jeji doporuceni respektovana a naplnovana i temi kteri se na rozhodovani nepodileli ale budou mit snahu se treba alespon prizpusobovat....
toz ona veta na zaver, s nominaci souhlasim
Originally posted by danny A strucne nejake moje nominace v abecednim poradi: aquarius (ncx,brevnov) , hwsoft (liberec, nfx, aktivni moderator), jast (kladno, nfx), lazna (pankrac + dalsi oblasti, visnova..), plnt (nic.czf, dejvice).
quote:
Originally posted by Stay d plnt
- nic.czf, a pověstný tak dobře rozšířený soft WeWiMo a CalStats jako osobní přínos komunitě,
hany (Honza K.)
Diky za nominaci, vazim si toho. Bohuzel mam v posledni dobe celkem dost prace a nemel bych moc casu se tomu vic venovat. Proto se nominace vzdavam a prenecham ji radeji nekomu, kdo bude trochu aktivnejsi.
Ja nerikam, ze moznost nebyla, ja osobne si dokazu predstavit hned radu lidi, btw. nejsem zastupce cloudu a tak nemuzu navrhovat kandidaty ve vlaknu pro to urcenem...
quote:
Originally posted by hwsoft ale moznost tu meli, ne? proc jsi nekoho nenavrhl? (ja vim ze u vas to je komplikovne, ale snad byste se shodli aspon na jednom cloveku, ne?)
Originally posted by ValXdater Ja nerikam, ze moznost nebyla, ja osobne si dokazu predstavit hned radu lidi, btw. nejsem zastupce cloudu a tak nemuzu navrhovat kandidaty ve vlaknu pro to urcenem...
A proc si nenapsal svuj navrh treba rsafovi, pinamovi nebo doubymu (moravaci..)? Treba by te vyslyseli (sami nic nenavrhli)... Pripadne i nekomu jinemu... zes sam "nemohl" mi prijde jako trosku zvlastni vymluva.
Originally posted by danny A proc si nenapsal svuj navrh treba rsafovi, pinamovi nebo doubymu (moravaci..)? Treba by te vyslyseli (sami nic nenavrhli)... Pripadne i nekomu jinemu... zes sam "nemohl" mi prijde jako trosku zvlastni vymluva.
Ja to neprezentuju jako to, ze si stezuju na neco nebo nekoho, ze tam nikdo mimo cech neni, pouze konstatuju poznatek. Samozrejme rsafovi jsem to rict mohl, ovsem ... (dalsi odpoved)
quote:
Originally posted by lazna IMHO navrhovat kandidaty do rady mohl uplne kazdy...
L.
cele vlakno navrhovani bylo vytvorene v casti pouze pro mluvci cloudu a budilo tak dojem, ze "spodina" k nemu nema narok na vyjadreni. Nechci tim startovat nejaky flame, proste jsem chtel se jenom pozastavit, ze nikdo z Cech nenavrhnul nikoho mimo Cechy, ze to nemusi byt moc spravedlive, jako by si snad mimo Cechy CZF neexistovalo, ze to nikomu nevadi, vetsi pocet cloudu v Cechach a jejich vetsi nahusteni a tim padem vetsi znalost okolnich cloudu by nemela automaticky znamenat "totalni prevahu radnich z Cech".
Originally posted by ValXdater proste jsem chtel se jenom pozastavit, ze nikdo z Cech nenavrhnul nikoho mimi Cechy, ze to nemusi byt moc spravedlive, jako by si snad mimo Cechy CZF neexistovalo
To nikdo prece netvrdi. Ale sam nikoho z Moravy tak dobre neznam, abych si ho troufl navrhnout (tebe jsem videl jednou v zivote na VH NFX a tos jeste sedel na opacne strane mistnosti )... jinak jsem mel dva z peti navrzenych lidi (alespon) mimoprazske. Cekal jsem, ze z Moravy nejaky hlas/navrh prijde od lidi, kteri to tam znaji lepe - lec, nestalo se :(
quote:
Originally posted by danny To nikdo prece netvrdi. Ale sam nikoho z Moravy tak dobre neznam, abych si ho troufl navrhnout (tebe jsem videl jednou v zivote na VH NFX a tos jeste sedel na opacne strane mistnosti )... jinak jsem mel dva z peti navrzenych lidi (alespon) mimoprazske. Cekal jsem, ze z Moravy nejaky hlas/navrh prijde od lidi, kteri to tam znaji lepe - lec, nestalo se :(