.: Beware, 'cos i'm your nitemare! | AS64524 admin with long fingers into another ASs :-) | Praha12.Net board member | CZF-Praha netmaster | mapper | nic.czf member | CZF-IRC operator :.
.: Internet shut down due to maintenance :. .: Dulezite upozorneni: osoba je dle vseho ztelesnenym zlem a nic dobreho od ni rozhodne necekejte :-) :.
I'm doing bounty hunt for Jabba the Hutt Posilat PM je zbytecne. E-mail i jabber jsou dohledatelne eg. googlem. Na irc sitich: ircnet, freenode a czf.
Nikde se neschovavam, jenom nejsem zde.
presne tak jedna urazka za druhou. Kdyz mame vsichni stejny cil, proc se pri ceste k cili urazet a vzajemne se napadat. Koukam, ze je to uz v czf naprosto normalni. Kdyz nedokazeme spolupracovat tak nic nedokazeme. Vidim to tady u nas na kraji Prahy, kde jedna sit nedokaze vybudovat peering k siti druhe, obe dve CZF. To je jedno - nevidim do toho.
Originally posted by kuuba presne tak jedna urazka za druhou. Kdyz mame vsichni stejny cil, proc se pri ceste k cili urazet a vzajemne se napadat. Koukam, ze je to uz v czf naprosto normalni. Kdyz nedokazeme spolupracovat tak nic nedokazeme. Vidim to tady u nas na kraji Prahy, kde jedna sit nedokaze vybudovat peering k siti druhe, obe dve CZF. To je jedno - nevidim do toho.
vzhledem k hlasovani nemame vsichni stejny cil, tedy connected.czf jestli vam pripadaji nesouhlasne nazory jako urazky, to me mrzi. ale to patri k diskuzi, jak uz nekdo rekl. odkazuji se na obrazek, protoze to je opravdu loop. staci najit nejaky muj predchozi post a mas text, ktery bych napsal
silne OT: ad neschopnost vybudovat peer - holt ne pro vsechny je budovani peeru prio1. pro nekoho je napr. v danou dobu vyhodnejsi peerovat pres i-net, nez se stavet s peerem. ja taky nevycitam clenum nfx / nix / whoever, ze peeruji pres pronajata vlakna misto toho, aby vzali bagr a zacali kopat cestu pro opticka vlakna.
je to rok, kdy jsem založil tento thread. Říkal jsem si že aspoň bude vidět, že o connected stojím a není mi to jedno.
Stalo se a danny ty data demonstrativně smazal příkazem "rm -rf /var/lib/mysql/connected" a nevěděl že ty data nejdou smazat. Ani já jsem to v té chvíli netušil.
Komunitní data totiž smazat nejdou. Je to mimo jednotlivce a hraje v tom roli náhoda, která přeje připraveným.
Originally posted by simandl je to rok, kdy jsem založil tento thread. Říkal jsem si že aspoň bude vidět, že o connected stojím a není mi to jedno. Stalo se a danny ty data demonstrativně smazal příkazem "rm -rf /var/lib/mysql/connected" a nevěděl že ty data nejdou smazat. Ani já jsem to v té chvíli netušil. Komunitní data totiž smazat nejdou. Je to mimo jednotlivce a hraje v tom roli náhoda, která přeje připraveným.
Vis moc dobre, ze za smazanim stal tvuj osobni natlak, abych tobe osobne data vydal. Nicmene ja k takove operaci zadny mandat nemel, na tve vydirani jsem nemel naladu, a jelikoz ucel, proc jsem o data connected usiloval ja (tim ucelem bylo preneseni informaci z tam drive nesmyslne "utajovanych" RFC do wiki) byl naplnen, bylo v dane situaci z meho pohledu lepsi dane reseni. Vsimni si, ze i tvuj prvni prispevek je hlavne utokem na osobu, slo o tvoji osobni aktivitu a o zadne rozhodnuti mezicloudu jsi ani neusiloval. O utocich vedenych soukromymi kanaly ani nemluvim.
Nicmene, kdyz shrneme, co se za ten rok (ne)povedlo:
- nejak si ziskal data, i ja gratuluji, zes nekoho nakonec zlomil
- byla tu spousta reci o jakesi pracovni skupine, ktera ale nikdy nezacla navenek fungovat
- data connected byla ve velmi omezene funkci rozbehnuta nekdy v unoru, a od te doby portal nevykazuje zadnou zmenu
- jses nastvany, ze nic.czf jako kolektivni organ zamitnul znovu registrovat domenu za stavajiciho stavu
- navrzenou "obecnou" domenou connected.czfree.czf spise pohrdas... prestoze slo o podanou ruku, jak dostat vec na nejakou generickou domenu
- veskere dotazy na aktualni stav projektu jsou ze strany provozovatele ignorovane
Je otazkou, jak toto dalece souvisi s mezicloudy, kdyz jsi nebyl schopen za tech skoro deset mesicu udelat nic, co by z connected udelalo skutecne sirsi komunitni projekt, a nikoliv jen tvou soukromou hracku.