Originally posted by kuuba Vazeni obcane.
Vzhledem k neutuchajici potrebe konzumace lehkeho alkoholu jsme se rozhodli zridit pietni misto, kde budete vsichni Vy, nasi obcane konzumovat tyto napoje. Toto misto jsme pojmenovali hospoda. Zde mame prvni zverejnene fotografie ihned po slavnostnim odhaleni a ceremonialu.
za prve: nepostavil si naves ani si neudal souradnice hospody, takze SYNTAX ERROR
za druhe: ten slunecnik je komerce a to se mi nelibi
za treti: to na ty strese je wifina?pokud ne tak si u me zkoncil
tot vse
komerce se nevyplaci stejnetak jako jednomu nejmenovanemu sdruzeni na jiznim meste a v okoli tvrdit ze se jedna pouze o neziskove sdruzeni je unich trosku mazec shoot him
Originally posted by land2 komerce se nevyplaci stejnetak jako jednomu nejmenovanemu sdruzeni na jiznim meste a v okoli tvrdit ze se jedna pouze o neziskove sdruzeni je unich trosku mazec shoot him
Tak JMNet zase pomlouvat nemusis. Oni komerce nejsou. Ono je taky blby povidat, ze mam pripojeni do czf pritom v czf vubec nejsem, vid
Jeste mi rekni, ze z toho FCI nebo treba Alex neco ma. Neni to pravda.
Jinak v nasi nove krajine v kmenu babovicka je noc, zitra se prihlasime s nejnovejsimi zpravami. Dneska jsou vsichni down z duvodu ceremonialu v nove hospode
Originally posted by land2 Po 6hostove idealnim napadu zalozit prvni chmelouvou plantaz pro pivare se zacali schazet prvni zoufalci a doufali ze z toho uz neco kapne