Tak jsem to tu zmoderoval a skryl příspěvky, které jsou k tématu (odkazy do seznamu). Paradoxně se tak ryzí ON-TOPIC skrývá pod OFF-TOPIC a skoro všechen off-topic je vidět (pokud jsou v něm probírány zajímavé informace)
pokud chcete přidat další odkaz, pište mi na PM, to mě upozorní e-mailem, na příspěvek ve fóru zareaguji také, ale třebas s ročním zpožděním...
01.03.2008 v 19:35
lazna
02.03.2008 18:19
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
_K5_)
Originally posted by kuuba Neni to tam v poznamce, k CZSPeed.net jste to dali a pritom se chovaji mnohem lepe nez petriny.
pokud někde poznámka o komerci je, tak proto, že na to někdo upozornil a pokud někde chybí, tak proto, že na to nikdo neupozornil. Takže jsi na to mohl upozornit normálním civilizovaným způsobem a odpustit si ten post v lolspeaku.
Rad bych podotkl, ze kdyz jsem se naposledy koukal, tak se www.wiracom.cz zmenil s obcanskeho sdruzeni na s.r.o. www.czfree-ra.net se mi taky zda jako komercni entita.
Nepletu-li se, tak ted v Rakovnice a okoli neni zadna sit ala CZFree.
Wiracom naprosto klasicky komercni ISP.
CZFree-Ra je defacto taky komerce, ale funguje jako dodavatel konektivity jednotlivym CZFree komunitam, v tomto pripade to jsou prevazne vesnice okolo Rakovnika. CZFree-Ra mezi temito komunitami zachovava free tranzit, tudiz bychom ho jako komunitu ala CZFree meli povazovat.
Je to podobne modelu zanikleho Connection v Praze.