CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Optické Pojítko > Crusader 10/100M PnP
« 20212223242526272829303132 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

dalsi fotky Příspěvek č. 401








__________________

Naposledy upravil Fyzik 05.11.2003 v 14:54

Old Post 05.11.2003 v 11:56
Fyzik je offline Click Here to See the Profile for Fyzik Click here to Send Fyzik a Private Message Click Here to Email Fyzik Visit Fyzik's homepage! Find more posts by Fyzik Upravit/Smazat Příspěvek Odpovědět s Citací
sumix
Newbie

Registrován: 30.06.2002
Příspěvků: 42

Cena? Příspěvek č. 402 

To je opravdu pekna vecicka... Kolik to tak bude stat? (hotovy, nebo alespon planek

__________________

Sumix

Old Post 10.11.2003 v 21:03
sumix je offline   Click Here to See the Profile for sumix   Find more posts by sumix   Click here to Send sumix a Private Message   Click Here to Email sumix   Visit sumix's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 403 

Moooc pekny, hlavne, ze uz to funguje. Dve otazky: Kdy pojede 100Mb FD a kolik budou stat upecene tistaky pro ucely CZfree?

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Old Post 10.11.2003 v 21:26
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Newbie

Registrován: 06.06.2002
Příspěvků: 63

Příspěvek č. 404 

Pokud je mi znamo elektronika 100mbitu Crusadera funguje, problemy jsou s tim ruzneho razu nejvic asi s citlivosti prijimace a casu dokoncit vyvoj do nejake podoby realneho pojitka (zatim se vesmes dela na byproduktu - 10mbitu), kde je nejvetsi problem s optikou pro laser aby to vyhovovalo normam a taky to nekam dosvitilo dal nez na par metru. Realisticky se to k nasazeni neda ocekavat drive nez tak za pul roku.

Old Post 12.11.2003 v 16:51
shaman je offline   Click Here to See the Profile for shaman   Find more posts by shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Click Here to Email shaman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eaglecz
Newbie

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 99

Příspěvek č. 405 

Old Post 20.11.2003 v 23:08
eaglecz je offline   Click Here to See the Profile for eaglecz   Find more posts by eaglecz   Click here to Send eaglecz a Private Message   Click Here to Email eaglecz     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 406 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 21.11.2003 v 01:33
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 407 

Protože je to drahé, tak vám to nevydělává dostatečně rychle,...

Old Post 21.11.2003 v 07:10
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eaglecz
Newbie

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 99

Příspěvek č. 408 

ano highlander .. to je zpravna poznamka

pak li ze mate doresenou funkcnost, tak by bylo fajn zkusit zjednodusit montaz....

kolik lidi se musi slozit na to, aby koupilo opticke pojitka za 39000 ??? .... no kdyz jich 39 da 1000, coz je dost penez

kdyby pojitko stalo 15 000, dokazu si predstavit, ze je nebudes stihat vyrabet

tusim,ze jsem nekoho videl delat ronju za 12k , to byla dost cool cena

jediny problem, ktery ve sutecnosti existuje je doba vyroby jednoho paru ne ?

Old Post 21.11.2003 v 09:14
eaglecz je offline   Click Here to See the Profile for eaglecz   Find more posts by eaglecz   Click here to Send eaglecz a Private Message   Click Here to Email eaglecz     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 409 

spravna jenze naprosto mimo. Nejsme omezeni poptavkou, ale kapitalem ktery otacime a ktery nemame dostatecny na velkou predzasobenost. A kdyz budeme delat charitu pro firmy tak brzo skoncime. Problem neni doba vyrovy jednoho paru, i kdyz jsme tim ted take omezeni, ale prave objem ktery si muzeme dovolit delat najednou, kdyz toho delame malo, tak nejsou velke uspory z rozsahu. Navic pro komercni zakazniky je treba udelat i instalaci a servis coz stoji nemalo. Da nekdo na ronju za 12000 (predpokladam za 12000 ze je komplet spoj vcetne mechaniky) zaruku?

Tohle co je na webu jsou ceny pro firmy a ty nam musi vydelat na ty pojitka do 15k. Ja taky nekeruju do nikoho ze chodi do prace aby mel z ceho zit.

Kdyby pojitko stalo 15000 tak bychom byli aspon u ted vyrabenych verzi na vyrobnich nakladech (materialovych). Tudiz je treba zmenit model a zlevnit vyrobu coz ale neco taky stoji a trva to. Pracujeme na tom.

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 21.11.2003 v 11:44
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

LCD Crusader Příspěvek č. 410 

Old Post 25.11.2003 v 21:34
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doc
Senior Member

Registrován: 27.11.2002
Příspěvků: 2331

Příspěvek č. 411 

__________________

Old Post 25.11.2003 v 23:11
Doc je offline   Click Here to See the Profile for Doc   Find more posts by Doc   Click here to Send Doc a Private Message     Visit Doc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doc
Senior Member

Registrován: 27.11.2002
Příspěvků: 2331

Exclamation sestavte tým! Příspěvek č. 412 

__________________

Old Post 25.11.2003 v 23:51
Doc je offline   Click Here to See the Profile for Doc   Find more posts by Doc   Click here to Send Doc a Private Message     Visit Doc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Příspěvek č. 413 

Chci se zeptat jaky ten modul displeje vcetne toho mikrokontroleru s programem ktery to obsluhuje (predpokladam ze to tak je udelane - pokud ne opravte me prosim) ma odber (kolik voltu napajeci napeti a kolik miliamper proudu)?

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 26.11.2003 v 09:00
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Příspěvek č. 414 

Old Post 26.11.2003 v 10:10
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

LCD Příspěvek č. 415 

Naposledy upravil -=RYS=- 26.11.2003 v 18:42

Old Post 26.11.2003 v 16:53
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kodan
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 90

Re: pouziti FO konvertoru Příspěvek č. 416 

Old Post 27.11.2003 v 11:17
kodan je offline   Click Here to See the Profile for kodan   Find more posts by kodan   Click here to Send kodan a Private Message   Click Here to Email kodan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:08.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 20212223242526272829303132 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz