1) na "odpoledni o mereni anten" asi bude tezko nekdo z oddeleni sberu dat
2)letos se CTU hodne zlepsilo, co vim tak zatim nechteli informace dodavat jinak nez pres monitoringtrhu.ctu.cz..loni me hlavne vytacelo ze meli tenhle system a nektera oddeleni CTU posilala dotazniky e-mailem v nejruznejsich formatech..tedy nejednotnost zpusobu sberu dat
jak vidno, musím to pro méně chápavé upřesnit :
termín je až za měsíc.
minulé školení byly velké problémy s parkováním proto se to snažíme řešit změnou místa. To že ho měsíc předem nezveřejním, myslím není nic divného. Možná jsem měl dodat speciálně pro obyvatele lesa Řáholce, že to bude v Ostravě.
Polepším se a hned to jdu opravit.
co se tyka sberu dat tak tam myslim problem neni zadny, co si kdo ohlasil to musi posilat, pokud si nekdo ohlasil neco co nedela jeho problem,
pokud nejake sdruzeni supluje ISP (a nemyslim ze by jich bylo malo) ma z toho prijmy a nemale a jeste se citi dotceno ze musi vyplnovat papiry a nedejboze vest ucetnictvi, proste ma smulu, at jde delat internet do bosny nebo ugandy, tam bude papiru pravdepodobne mene.
Koukám na program a co nevidim - o anténách tam bude přednášet ing. Zeleňák - to je zřejmě ten, co nedávno v jedné diskuzi psal něco jako že přizpůsobení anteny není až tak důležité.
Když se podívám na nabídku anten CSAT, tak tuším, proč asi...
Ještě, že jsou takovéto akce ojedinělé - lepší uz by byly jen žádné
Školení se uskuteční v Domě kultury Ostrava - Loc: 49°49'50.808"N, 18°16'21.712"E - nebo viz popis na programu.
MAPA je ZDE
Přednášet budé také ing. J. Jirous - antény JaJ a Dr. Albert Yeh PhD. - vicepresident produktové divize Airlive.
off topic - co se týká tvé poznámky ohledne CSAT - zkus mi prosím dát odkaz na tu diskuzi, je mi celkem jedno co si kde kdo píše, ale tohle mne zaujalo, Zeleňáka znám dlouhou dobu a myslím, že jsi ted jeho větu, tak jako spousta jiných lidí běžně dělá, vytrhl z kontextu. Navíc, zkus mi také trochu blíže objasnit co se ti nelíbí na parametrech jeho antén, že udává pro jistotu nejhorší možné hodnoty, které je možno naměřit ? Pravděpodobně totiž asi píšeš o PSV (1,3-1,6). Ale PSV není jediný parametr u antény.
Originally posted by lukasw off topic - co se týká tvé poznámky ohledne CSAT - zkus mi prosím dát odkaz na tu diskuzi, je mi celkem jedno co si kde kdo píše, ale tohle mne zaujalo, Zeleňáka znám dlouhou dobu a myslím, že jsi ted jeho větu, tak jako spousta jiných lidí běžně dělá, vytrhl z kontextu. Navíc, zkus mi také trochu blíže objasnit co se ti nelíbí na parametrech jeho antén, že udává pro jistotu nejhorší možné hodnoty, které je možno naměřit ? Pravděpodobně totiž asi píšeš o PSV (1,3-1,6). Ale PSV není jediný parametr u antény.