CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Unixové Systémy > Propojeni dvou routeru
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
smideko
Newbie

Registrován: 23.08.2011
Příspěvků: 4

Propojeni dvou routeru Příspěvek č. 1 

Zdravím omlouvám se za rozjíždění tohoto vlákna protože vím že se to tu řešilo už mockrát. Bohužel nenašel jsem nic co by mi pomohlo.
Mám tento problém. Chtěl bych propojit přes lan dvě zařízení a to ke stávajícímu TP-Link TL-MR 3420 připojit Asus WL 500Gp. Důvod je prostý přistěhoval jsem se do bytu kde už je Wifi a spolubydlící používají TP-link ale já potřebuji připojit asus protože k němu připojuji tiskárnu. Předem děkuji za snahu

Naposledy upravil smideko 23.08.2011 v 10:49

Old Post 23.08.2011 v 10:14
smideko je offline   Click Here to See the Profile for smideko   Find more posts by smideko   Click here to Send smideko a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wondra
Junior Member

Registrován: 22.12.2002
Příspěvků: 227

Příspěvek č. 2 

Pouzij kabel, mily Lojzo.
Nebo ses snad chtel zeptat na neco KONKRETNIHO?

__________________

Be smart, use TROSCs!
T.R.O.S.C. ... The Really Old yet Sufficient Computer

Old Post 23.08.2011 v 22:16
wondra je offline   Click Here to See the Profile for wondra   Find more posts by wondra   Click here to Send wondra a Private Message   Click Here to Email wondra   Visit wondra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smideko
Newbie

Registrován: 23.08.2011
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 3 

No pokud je jen propojim kabelem tak internet bezi jen na jednom mila Lízo

Old Post 24.08.2011 v 13:15
smideko je offline   Click Here to See the Profile for smideko   Find more posts by smideko   Click here to Send smideko a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mirek007
Newbie

Registrován: 20.11.2003
Příspěvků: 76

Příspěvek č. 4 

No a když ten druhý použiješ jako switch tak to musí fungovat. Tak jako když když vyveděš z Tp linku Lan port a připojíš do wan na asusu.Taky bude třeba asi mrknout do nstavení.milý Lojzo

__________________

ICQ: 575 177 748

Old Post 25.08.2011 v 07:12
Mirek007 je offline   Click Here to See the Profile for Mirek007   Find more posts by Mirek007   Click here to Send Mirek007 a Private Message   Click Here to Email Mirek007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smideko
Newbie

Registrován: 23.08.2011
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 5 

Kdyz ja bych tak nejak spis potreboval vedet jake nastaveni by bylo treba...

Old Post 25.08.2011 v 10:27
smideko je offline   Click Here to See the Profile for smideko   Find more posts by smideko   Click here to Send smideko a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mirek007
Newbie

Registrován: 20.11.2003
Příspěvků: 76

Příspěvek č. 6 

quote:
Originally posted by smideko
Kdyz ja bych tak nejak spis potreboval vedet jake nastaveni by bylo treba...
Tak se zeptám rovnou

__________________

ICQ: 575 177 748

Old Post 25.08.2011 v 10:28
Mirek007 je offline   Click Here to See the Profile for Mirek007   Find more posts by Mirek007   Click here to Send Mirek007 a Private Message   Click Here to Email Mirek007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smideko
Newbie

Registrován: 23.08.2011
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 7 

Tak se tedy ptam.

Old Post 25.08.2011 v 10:29
smideko je offline   Click Here to See the Profile for smideko   Find more posts by smideko   Click here to Send smideko a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tntnfree
Newbie

Registrován: 15.03.2015
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 8 

No a když ten druhý použiješ jako switch tak to musí fungovat?

__________________

bella

Old Post 16.03.2015 v 04:51
tntnfree je offline   Click Here to See the Profile for tntnfree   Find more posts by tntnfree   Click here to Send tntnfree a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:56.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz