CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Optické Pojítko > No sound on soundbar with optical link
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Williamhawk
Newbie

Registrován: 16.09.2017
Příspěvků: 48

No sound on soundbar with optical link Příspěvek č. 1 

Hi,

I've been strugling with my HT-WS1 connected via an optical cable to my UE40B700 Led TV (European Version). The cable itself is showing a red light, however there is an absolute no sound.

I've been trying lots of resets, changing the cable .... no success.

Can anybody show light on this problem.
Please help.

Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References:https://www.cnet.com/forums/discuss...al-link-388576/

video explainer

Old Post 14.10.2017 v 13:29
Williamhawk je offline   Click Here to See the Profile for Williamhawk   Find more posts by Williamhawk   Click here to Send Williamhawk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:56.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz