CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > HOWTO: WISP na platforme WRAP
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
explorer
Newbie

Registrován: 18.04.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 49 

Old Post 16.12.2004 v 10:33
explorer je offline   Click Here to See the Profile for explorer   Find more posts by explorer   Click here to Send explorer a Private Message   Click Here to Email explorer   Visit explorer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 387

Re: Re: WISP pro wrap... Příspěvek č. 50 

__________________

Dzus - Spojovaci.Net (Strasnice)

Old Post 16.12.2004 v 17:52
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oron
Newbie

Registrován: 20.08.2003
Příspěvků: 66

Re: Re: WISP pro wrap... Příspěvek č. 51 

Old Post 16.12.2004 v 19:43
oron je offline   Click Here to See the Profile for oron   Find more posts by oron   Click here to Send oron a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 52 

Dnes mi jedna firma co se zabyva merenim a stavenim 10.5GHz spoju merila na WRAPu miniPCI 5213A na tom kousku byl bud WISP nebo Debian (ani nevim).Nastaveno AP 161kanal typoval jsem 5805MHz.Na meraku ktery byl spojen pres ten UL.F cca 30cm pigos(extra utlum typuju mel tak +/- 4dBi) od cznetu se obevilo tohle:
cca 5183MHz vykon cca 20dBm (pripoctete ten cca 4dBi pigos a jsme ve hvezdach) zzrejme to byla nosna.Spektrum to sezralo asi 45MHz na kazdou stranu a poslednich 5MHz jemne svitilo i za GL pro 802.11a,ale to jen tak naokraj.. .
Dale neco malo na +/- 5850 rozlozeno do cca 60MHz ale velmi skareda krivka cca 30MHz na kazdou stranu postupne klesajici(cili bere tak 60MHz).Vykon se tam moc neprocpal vzhledem k vlastnostem OFDM modulace to neslo v dane chvili zmerit ale rekneme ze 8dBm za tim pigosem byt mohlo (defacto nikdo z tech lidi nebyl sto dat fundovany odhad kolik to asi je,ale neco takovweho to byt mohlo).

Pak se tam strcila jeste jina 5213A miniPCI od jineho vyrobce aspon dle MAC a ta mela taky kolem 5180MHz 20dBm za pigosem,ale nechytla se na 5.8ce byla tam davana jen na pokus a jestli se napred musi nastavit mohlo to byt tim (WRAP byl zapojen jen naslepo aby vysilal a nebyl cas ani prostredky si pohrat s druhou kartou).
Cili velmi studena sprcha .

Nekdy nevedet je lepsi nezli vedet

Casem tam skusi i Canopy atd,ale moc iluzi si nedelam....asi se pujde do 10.5GHz ,ale jeste uvidime.Ten tlumici pigos snad preletuju na 3-4cm a bude,smejda jednoho.. .

Naposledy upravil Aldapo 16.12.2004 v 21:27

Old Post 16.12.2004 v 21:23
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1345

re Příspěvek č. 53 

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 16.12.2004 v 21:52
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: re Příspěvek č. 54 

Naposledy upravil Aldapo 16.12.2004 v 22:43

Old Post 16.12.2004 v 22:29
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
Old Post 17.12.2004 00:30
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 55 
Aldapo
Old Post 17.12.2004 06:29
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 56 
mrQv
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 104

Příspěvek č. 57 

nainstaloval jsem debiana na wrap zkompiloval vlastni jadro + madwifi, ale furt nemuzu prijit na to jak vyresit ten restart....cist umim, kompilovat taky. ale proste nevim. muzete poradit?

a samozrejme jako mnoho jinych, resime delsi spoj na 5,8ghz (4km). mame paraboly 35cm. na jedny strane wrap+wisp (30cm kabelu RLA10) na druhy zatim na test komp s windowsama (120cm RLA10). oboje atheros 5213. spoji se to, ale prumernej ping 70ms a max 35kB/s. nepouzitelny :(
co ten ack timeout, zabira to?

__________________

OS MH2NET - www.mh2net.cz

Old Post 29.12.2004 v 07:06
mrQv je offline   Click Here to See the Profile for mrQv   Find more posts by mrQv   Click here to Send mrQv a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 387

Příspěvek č. 58 

__________________

Dzus - Spojovaci.Net (Strasnice)

Old Post 29.12.2004 v 09:55
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1345

ack Příspěvek č. 59 

Hodnota ACK je nejdulezitejsi hodnotou v nastaveni.
Pokud mas ACK spatne,tak se ani nedopingnes,nebo resp.nepreneses nic.
Doporucene nastaveni overene dlouhou praxi jsem jiz nekde psal.
Pro 5Ghz a pro 2.4L"g" je to 180 a pro 2.4"b" je to 350

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 29.12.2004 v 14:44
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrQv
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 104

Příspěvek č. 60 

ok. dik. takze mame jeste nadeji. jupiii

__________________

OS MH2NET - www.mh2net.cz

Old Post 29.12.2004 v 14:59
mrQv je offline   Click Here to See the Profile for mrQv   Find more posts by mrQv   Click here to Send mrQv a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo2
Newbie

Registrován: 01.01.2005
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 61 

Old Post 01.01.2005 v 23:34
Aldapo2 je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo2   Find more posts by Aldapo2   Click here to Send Aldapo2 a Private Message   Click Here to Email Aldapo2     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 62 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 02.01.2005 v 09:42
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 63 

Old Post 02.01.2005 v 16:54
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
copusnet
Newbie

Registrován: 17.06.2004
Příspěvků: 40

Wink Příspěvek č. 64 

To ALDAPO. Pocuvaj vy ste nejak rychly. Pred hodinkou som tam daval 0,3 a 0,2. Je to fajn.

zdravim. Tak sa hrajem s WISPOM na WRAPE. Mam v nom karty ZCOM AG-621. A zistil som ze sa da nastavi 802.11b,g len v rezime klient a 802.11a aj rezim AP. Je to pravda? Neda sa to nastavit na 802.11b Master?? Nepotrebujem to nijak riesit len ma to zaujima.

Old Post 02.01.2005 v 17:28
copusnet je offline   Click Here to See the Profile for copusnet   Find more posts by copusnet   Click here to Send copusnet a Private Message   Click Here to Email copusnet   Visit copusnet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:26.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz