CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Jak pripravit CZFree router na debianu?
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 33 

sakra vim ze o to jde vsem ale ja sem v tom jeste lama a ta verze co ji tam pise edoras uz asi neni aktualni , takze bych tam chtel dat neco novejsiho ale zase ne aby to nebylo praxi overeny.

Old Post 08.10.2005 v 08:50
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Team Leader
zastupce cloudu 10.89


Registrován: 24.01.2004
Příspěvků: 786

Příspěvek č. 34 

__________________

Old Post 10.10.2005 v 00:16
edoras je offline   Click Here to See the Profile for edoras   Find more posts by edoras   Click here to Send edoras a Private Message   Click Here to Email edoras   Visit edoras's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj-bobr
Debugger

Registrován: 24.11.2002
Příspěvků: 813

Příspěvek č. 35 

__________________

B!

Old Post 10.10.2005 v 00:47
dj-bobr je offline   Click Here to See the Profile for dj-bobr   Find more posts by dj-bobr   Click here to Send dj-bobr a Private Message   Click Here to Email dj-bobr   Visit dj-bobr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 36 

mam dalsi lamskej dotaz . je potreba patchovat i novejsi verze hoatapu ?? snazil jsem se o to ale nejak to neslo. a dale jak natrvalo odstranim nacitani orinoco modulu ??

Old Post 07.01.2006 v 12:10
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Artec
Newbie

Registrován: 14.02.2004
Příspěvků: 24

Příspěvek č. 37 

Old Post 08.01.2006 v 09:08
Artec je offline   Click Here to See the Profile for Artec   Find more posts by Artec   Click here to Send Artec a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 38 

Old Post 08.01.2006 v 11:07
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 39 

no tak vyzkousel jsem 3 verzi hostapu a zjistil ze asi budu pouzivat tu co uvadi v navodu edoras (tedy 0.1.0) protoze u vsech ostanich co jsem zkousel (0.2.5 , 0.3.7 , 0.4.7) se mi po nainstalovani vytvorili 2 sitovky wlan0 a wifi0 , nekde jsem cet ze se neco nastavuje na wifi0 a neco zase na wlan0 , zda se mi to ponekud neprehledny .

Old Post 09.01.2006 v 23:24
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 40 

Mam novy hostap s wlan0 a wifi0 a chova se to uplne stejne jako stary hostap.. akorat se mi router uz neseka.. ale to muze byt necim jinym..

__________________

Old Post 10.01.2006 v 08:20
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 41 

Old Post 10.01.2006 v 20:06
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvorma
Senior Member

Registrován: 20.12.2005
Příspěvků: 540

Příspěvek č. 42 

Old Post 22.02.2006 v 15:01
dvorma je offline   Click Here to See the Profile for dvorma   Find more posts by dvorma   Click here to Send dvorma a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yupee
Member

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 454

Příspěvek č. 43 

__________________

NOT connected node SklenikNET

Old Post 22.02.2006 v 19:44
yupee je offline   Click Here to See the Profile for yupee   Find more posts by yupee   Click here to Send yupee a Private Message   Click Here to Email yupee   Visit yupee's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:15.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz