CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > AirCA8 a/b/g AP/bridge/klient 2,4 a 5 GHz
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Blax
Newbie
zastupce cloudu 10.121


Registrován: 02.11.2002
Příspěvků: 123

Příspěvek č. 17 

na jakem chipsetu je postavene to apcko AR5212 nebo AR5213?

Old Post 03.02.2005 v 16:25
Blax je offline   Click Here to See the Profile for Blax   Find more posts by Blax   Click here to Send Blax a Private Message   Click Here to Email Blax     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
explorer
Newbie

Registrován: 18.04.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 18 

Naposledy upravil explorer 05.02.2005 v 18:00

Old Post 05.02.2005 v 17:47
explorer je offline   Click Here to See the Profile for explorer   Find more posts by explorer   Click here to Send explorer a Private Message   Click Here to Email explorer   Visit explorer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 19 

jen se zeptam .. proc si nepouzil u obou klient firmware a neprehodil na ad-hoc ? .. nemolo by to byt neco jako bridge ? a nebo v firmware AP .. dat bridge ...??

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 05.02.2005 v 19:44
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
explorer
Newbie

Registrován: 18.04.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 20 

Adhoc som skusal - nesiel vobec, WDS siel ale pomalsie ... AP-APclient je z tohto pohladu najelpsia volba, az teraz som zistil ze ked to pichnem do routra tak to proste nejde, zatial som to skusal len s notebookom no a to slo bez problemov aj v switchi to ide bez problemov aj ked je tam viac kompov, ale za router proste neprejde :(

Old Post 05.02.2005 v 22:24
explorer je offline   Click Here to See the Profile for explorer   Find more posts by explorer   Click here to Send explorer a Private Message   Click Here to Email explorer   Visit explorer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KUBA
Junior Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 164

Příspěvek č. 21 

Já jsem to zkoušel zatím jen doma na stole a v režimu bridge (PtP) mi to chodilo stejnou rychlostí jako při nastavení AP klient a to asi 2,1 MB/s.

__________________

Old Post 06.02.2005 v 19:28
KUBA je offline   Click Here to See the Profile for KUBA   Find more posts by KUBA   Click here to Send KUBA a Private Message   Click Here to Email KUBA     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CoBool
Junior Member

Registrován: 18.09.2002
Příspěvků: 143

Příspěvek č. 22 

nezkousel jste to nekdo jako klienta proti WRAP boadru v pasmu 5,8 GHz?

Old Post 06.02.2005 v 19:56
CoBool je offline   Click Here to See the Profile for CoBool   Find more posts by CoBool   Click here to Send CoBool a Private Message   Click Here to Email CoBool   Visit CoBool's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 23 

Old Post 12.02.2005 v 07:39
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zippo
Newbie

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 36

IP Příspěvek č. 24 

Mate nekdo 2 tyhle AP propojeny mezi sebou ? Chci se zeptat jestli krz to protecou ruzne IP rozsahy nebo jenom rozsah jaky maji nastaveny ty pojitka na manage.

Dik

Old Post 12.02.2005 v 16:09
zippo je offline   Click Here to See the Profile for zippo   Find more posts by zippo   Click here to Send zippo a Private Message   Click Here to Email zippo   Visit zippo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 25 

Tak WDS alias bridge me uz jede - mel jsem zmrsene MAC adresy.Problem je ten ze z notasu na PC me to na cca 2m na 165kanale lezlo pri jednosmernem kopirovani jen cca 400kB coz je UNP...nevite kde se tam da nastavit rychlost nebo co stim?


To Zippo:
zkusim to snad behem dneska.

Old Post 12.02.2005 v 18:31
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: IP Příspěvek č. 26 

Old Post 12.02.2005 v 18:51
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
explorer
Newbie

Registrován: 18.04.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 27 

V rezime AP - AP client je priepustnost okolo 24Mbit, ale ma to problem aky som uz pisal - zariadenie "AP Client" (ethernet adapter) prenesie len jednu IP a jednu MAC, proste jeden pripojeny pocitac, s tym ze ak je to router tak siet co je za nim uz neprejde, zaujimave je ze neprejde dalsia IP ani ako alias na tomto jednom PC (netusim preco). Cize ak si to skusal s notebookom pojde to OK, ale akonahle to strcis do routra tak sa pobavis Co sa tyka AP tak tam takyto problem nie je, vpohode prenasa vsetky IP rozsahy a pritom je pichnute do switchu.

WDS mod som neskusal, pretoze mam len 2 kusy a do jedneho sa neda nahrat iny firmware :( vyriesi sa to formou reklamacie, potom dam vediet. Inac KUBA pise ze rychlost vo WDS mode je rovnaka ako v AP-APclient takze by to malo ist.

Old Post 12.02.2005 v 19:03
explorer je offline   Click Here to See the Profile for explorer   Find more posts by explorer   Click here to Send explorer a Private Message   Click Here to Email explorer   Visit explorer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 28 

Old Post 12.02.2005 v 19:23
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
explorer
Newbie

Registrován: 18.04.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 29 

Aldapo: kde sa tam da nastavit rychlost ? ja to tam nevidim ani v AP ani v CLIENT firmwari, a presiel som uz aj volby v telnet konzole.

Old Post 12.02.2005 v 19:29
explorer je offline   Click Here to See the Profile for explorer   Find more posts by explorer   Click here to Send explorer a Private Message   Click Here to Email explorer   Visit explorer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 30 

Old Post 12.02.2005 v 20:00
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

AirCA8 a AirCA8-Dual + Linux Příspěvek č. 31 

__________________

i4 support personnel

Old Post 15.02.2005 v 16:56
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruxman
Member

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 344

Příspěvek č. 32 

umi routovat?

Old Post 15.02.2005 v 19:08
bruxman je offline   Click Here to See the Profile for bruxman   Find more posts by bruxman   Click here to Send bruxman a Private Message   Click Here to Email bruxman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:55.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz