CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > AirCA8 a/b/g AP/bridge/klient 2,4 a 5 GHz
12345678910 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

Provoz zařízení v pásmu 5 GHz Příspěvek č. 49 

__________________

i4 support personnel

Old Post 29.05.2005 v 20:29
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruxman
Member

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 344

Příspěvek č. 50 

Old Post 29.05.2005 v 20:52
bruxman je offline   Click Here to See the Profile for bruxman   Find more posts by bruxman   Click here to Send bruxman a Private Message   Click Here to Email bruxman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

AirCA8 podpora (ACK) Příspěvek č. 51 

__________________

i4 support personnel

Old Post 29.05.2005 v 21:24
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruxman
Member

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 344

Příspěvek č. 52 

Old Post 29.05.2005 v 21:26
bruxman je offline   Click Here to See the Profile for bruxman   Find more posts by bruxman   Click here to Send bruxman a Private Message   Click Here to Email bruxman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Question acktimeout input for length ? Příspěvek č. 53 

tak tohle je pro me vzrusujici novinka čeče ?
acktimeout ze neovlivnuje rychlost ?
vim ze ovlivnuje latenci a PL a kdyz ovlivnuje tyto dva faktory zaroven ovlivnuje tak dusledek tedy rychlost, mam to vyzkouseny na sestave ath karta na linux czf debian master mode a na ath karte na fbsd 6.0 client mode, a jestli je tam hodnota 22 coz je default nebo treba takle 180 tak se budes divit dost rozhoduje o tom jaky ten spoj je, linka je dlouha 1050 m

takze by me vazne zajimalo jak to ze to neovlivnuje kvantitu a kvalitu rychlosti a spojeni kdyz se tu bavime o ACK message vrstvy TCP protokolu, tak to mi opravdu pls rekni.

vedle acktimeout je nemene dulezite ctstimeout a potazmo slottime

__________________

Old Post 30.05.2005 v 00:45
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

Vývoj software pro platformy AirCA8 Příspěvek č. 54 

__________________

i4 support personnel

Old Post 30.05.2005 v 20:10
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruxman
Member

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 344

Příspěvek č. 55 

ma airca8 podporu SNMP ?:

Old Post 30.05.2005 v 22:19
bruxman je offline   Click Here to See the Profile for bruxman   Find more posts by bruxman   Click here to Send bruxman a Private Message   Click Here to Email bruxman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 56 

.... jen by mne zajimalo toto:

1, kolik klientu na to jde v realu max. napojit ? (maji linky 128/128 kbps)
2, jde nejak vymyslet jak to prepnout do B modu ? (jen B ne B/G)
3, bude to nekdy levnejsi (tak kolem 2K ?) bo pak bych to daval kazdemu klientovi a to bych jich hned kupil plno ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 31.05.2005 v 06:57
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruxman
Member

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 344

Příspěvek č. 57 

Mohu za AirCa8 pripojit vice PC kdyz bezi v rezimu CLIENT?

Existuje nejaka stranka pro vypocet ACK podle vzdalenosti?

Old Post 16.06.2005 v 12:58
bruxman je offline   Click Here to See the Profile for bruxman   Find more posts by bruxman   Click here to Send bruxman a Private Message   Click Here to Email bruxman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 58 

muzes .... stranku jsem takovou nenasel

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 16.06.2005 v 13:08
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stealth
Newbie

Registrován: 11.03.2004
Příspěvků: 86

Příspěvek č. 59 

Podarilo se nekomu zprovoznit toto zarizeni bez wds na ptp spoji, tedy na obou stranach routery ? ja blbec zjistil az na postavenem spoji, ze me to proste nejede. chova se to asi tak, ze najednou neproleze vice subnetu.

Old Post 25.06.2005 v 00:52
Stealth je offline   Click Here to See the Profile for Stealth   Find more posts by Stealth   Click here to Send Stealth a Private Message   Click Here to Email Stealth   Visit Stealth's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 60 

bohuzel toto overene nemam bo ty AP mam jako pristupaky na 2,4 GHz ... takze ti neporadim ... nicmene se domnivam ze s FW klienta by to melo umet ad-hoc ne ?

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 25.06.2005 v 06:18
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stealth
Newbie

Registrován: 11.03.2004
Příspěvků: 86

Příspěvek č. 61 

ad hoc to umi, ale nekdo na foru i4 rikal, ze po flashnuti client firmwaru mu to nedovolilo zpet flashnout AP. v nedeli bych se k tomu mel dostat tak uvidime.

Old Post 25.06.2005 v 11:52
Stealth je offline   Click Here to See the Profile for Stealth   Find more posts by Stealth   Click here to Send Stealth a Private Message   Click Here to Email Stealth   Visit Stealth's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 62 

to Stealth - to je blbost ... ja ty FW menim normalne :-)

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 25.06.2005 v 12:12
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bestial
Junior Member

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 168

Airca Dual Příspěvek č. 63 

Zadravím, nemá tu někdo upravený firmware pro Airca Dual, tak aby fungovala jako klient??

Old Post 25.06.2005 v 20:02
bestial je offline   Click Here to See the Profile for bestial   Find more posts by bestial   Click here to Send bestial a Private Message   Click Here to Email bestial     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoupaLutin
Newbie

Registrován: 05.03.2003
Příspěvků: 87

Question Co tam pořád měníte? Příspěvek č. 64 

Omlouvám se předem za asi štiplavý dotaz, ale proč pořád měníte FWry, když chcete klienta a pak zase AP atakpořád?
Já původně myslel, že když si tohle koupím, tak to zapojím a pojede to, ale asi to není to pravé ořechové, že? Nechci pořád lítat k tomu když cokoliv, nebo to resetovat a pořád flashovat... Fakt jsem myslel že to bude něco dobrého, ale nevím nevím .... jaké máte opravdu dlouhodobé zkušenosti s tímto zařízením? (stabilita, zátuhy, odolnout při rušení, kolik vládne připojených klientů, propustnost, apod.) Nebylo by lepší jiné a levné řešení? (třeba RB nebo WRAP + CM9 + MT)?? ... napište... su fakt zvědavej :(

Dalo by se popř. tohle zapůjčit na testy a vyzkoušení? kde? komu zavolat? .. díky za jakékoliv info

Old Post 25.06.2005 v 23:11
StoupaLutin je offline   Click Here to See the Profile for StoupaLutin   Find more posts by StoupaLutin   Click here to Send StoupaLutin a Private Message   Click Here to Email StoupaLutin   Visit StoupaLutin's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:43.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz