Mili freenetaci, pratele a nepratele,
rad bych si Vas jmenem svym a laznovym dovolil pozvat na letni sraz CZFree.Net, ktery chceme usporadat v priblizne stejnem case jako loni 24.-26.6 2005 a pro lonsky uspech ve stejne lokalite kemp Visnova u Krivoklatu.
Pokud zde nevidite anketu o terminu atd. Vas zrak Vas nemyli. Nehodlame se dohadovat kdo muze a kdo nemuze, ohledne dat poradani ruznych festivalu a protestnich akci. Verime ze kazdy kdo se opravdu chce zucastnit si cas udela.
Nekolik informaci z lonska: Informace o ubytovani Mapa mista konani
Doprava pro lidi nemotorizovane: Vlakem do stanice Roztoky, nebo Krivoklat. Camp je presne mezi nimi a z Krivoklatu je to udajne hezci cesta. Je to cca 30 min pesky.
Kontakt na provozovatele: p. Hajek 605 253 180
2 hospody na miste (jedna s opravdu dobrou kuchyni), vehlasnou hospodu u Rozvedcika mozno navstivit v ramci dobrovolneho vyletu. Pro drahe polovicky a ctvrtinky v dosahu hrad Krivoklat.
A co se chysta letos? Ac si myslime ze lonskemu neplanovani nic nechybelo a zabavy jsme si uzili mnoho, pripravujeme i prekvapko projekce pod sirym nebem. Dale je mozno diky vybavenosti tamniho arealu poradat akce o nejopilejsi cloud, vyjizdky na lodich a mnoho sportovniho vyziti.
Pokud si tedy chcete uzit krasny vikend (snad bude prat pocasi), potkat stare zname a poznat nove, ulitnout si na technice i nekde v prirode a hlavne debatit o CZF v realu... nevahejte, prijedte.
Zajemci o nejakou prednasku (projekce i ozvuceni je planovano) me prosim kontaktujte. Samozrejme je i mozne usporadat debatu ohledne nejakeho navrhu v ramci programu mezicloudovych srazu.
Kdo vite ze jisto jiste pojedete tak mi to napiste sem
V zajmu prehlednych informaci bude toto vlakno striktne moderovano, takze si prosim OT atd odpustte, dekuji.
Co dodat? Urcite se zucastnim a pokusim vymyslet taky nejaky prekvapko. Jinak par praktickych poznamek:
Co se tyce cesty z vlaku do kempu, nejlepe Vam poreferuje Frodo :-)
Azzie sem hodil odkaz na lonsky informace ode me. Myslete prosim na to, ze je to rok stary. Napr. ceny uz nemuseji bejt aktualni. Jinak na te louce je kempu vic, nas je vlastne az ten posledni (brano pri prijezdu autem) a nejvetsi (???) u plaze. Co si tam matne pamatuju, viseli tam cedule "Kemp Visnova II". Tak aby se zas nekdo neubytoval jinde, vid Frankie :-)))
Na videnou v lete L@zna
BTW:
Pozval jsem letos i kolegy ze Slovenska, at jsme alespon trosku internacionalni, kdyz uz na nasem portale neni ani slovo jinak nez cesky ;-)
Urcite se rad zucastnim (jeste to neni 100%...), urcite by bylo dobre vyuzit sroceni CZF komunity k vseobecne debate nad projektem CZF4BFU... byl bych nerad kdyby ta myslenka upadla do zapomeni... Hlavne na takovemto "neofiko" srazu by mohla bejt celkem uvolnena atmosfera, a nejlip se to premejsli u zejdliku Plzenskeho ze
btw, Libi se mi to jak se tvrde stanovil termin!! Lidi, uvedomte si konecne, ze CZF je strasne velka komunita, a ze najit nejaky -vyhovujici- termin, je strasne narocne. Proto nez se hadat jestli toho ci onoho je lepsi pouzit "diktaturu" a termin stanovit ihned pri ohlaseni akce. Pro lidi to ma aspon vyhodu v tom, ze nemusej furt sledovat CZF-board a cihat jakej termin nakonec bude atd... hlavne spousta z nas si musi svuj time organizovat trosku vice dopredu.
11.05.2005 v 19:32
JKLIR
12.05.2005 22:59
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
=PJ= Azzie)
No já jsem je zval už na 1.mezicloudy info jsem tam dal ale, nejak se to nesetkalo s odezvou takže jsem zvedavý jestli nekdo přijede.
Jinak soutež o nejopilejší cloud se mne líbí co bude hlavní cena?
A mimo tuto debatu L@zno jak to vypadá s AP L@zna east. Napiš mne na ICQ nebo Pm.
Zdravím Karel
Zdravím Karel
Nooo. Konecne to vim vcas. Minulou Visnovou sem si nejak nevsimnul. Tedy vsimnul ale az po akci. Taky nevim na 100% jestli pojedu ale jelikoz to mam za kopcem tak muzu rict, ze Rakovnik by se mel tentokrat zucastnit taky