CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Ovislink WL-5460AP
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 17 

Old Post 04.09.2005 v 17:13
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 18 

Old Post 04.09.2005 v 17:17
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pqu
Newbie

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 64

Král? Příspěvek č. 19 

Tak jsem si myslel, že spoj který jse měl dosud na 1120kach upgradnu na 5460 ale nejak to nejezdí. Je to spoj AP - klient. Když jsem vyměnil AP za 5460 tak to v pohodě faká dál, ale když jsem se chtěl vyměnik klienta z 1120 na 5460 tak mi vyběhnou pingy někam na 500 ms a to i když zapnu "only B" a na spoji není žádná zátěž. Nevíte někdo kde může být chyba? Výkon by měl být podle výrobce stejný. Když proti sobě mám AP 5460 a klient 1120 tak to jezdí v pohodě.

Old Post 09.09.2005 v 13:05
pqu je offline   Click Here to See the Profile for pqu   Find more posts by pqu   Click here to Send pqu a Private Message   Click Here to Email pqu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Re: Král? Příspěvek č. 20 

Old Post 09.09.2005 v 14:54
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 21 

Mas povypinane advanced features typu 802.11g protection a IAPP ?
edit: a jaka je to vzdalenost ?

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Naposledy upravil Raven-il 09.09.2005 v 15:18

Old Post 09.09.2005 v 15:05
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcharias
Newbie

Registrován: 04.04.2004
Příspěvků: 21

NAt a routing Příspěvek č. 22 

myslite si ze u toho pujde nejak routovani a NAT, nebo mohu pouzivat ty firmwary z 1120 (prej to krom toho 54 modulu je uplne stejne), LUKIC, APLITE....??

Old Post 09.09.2005 v 19:19
Carcharias je offline   Click Here to See the Profile for Carcharias   Find more posts by Carcharias   Click here to Send Carcharias a Private Message   Click Here to Email Carcharias     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 23 

Co je to za kravinu, stejne to neni, v ovisu byl integrovanej switch, tady jsou dva oddeleny eth porty a tech rozdilu je vic... Nicmene ja si osobne myslim, ze ma vetsi potencial na upravy, nez 1120AP

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 09.09.2005 v 20:16
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Switch? Příspěvek č. 24 

To: Raven-il

Je to jistý že je to oddělený port? podle mých představ to funguje jako switch - neměl jsem ETH spojku tak jsem to dal místo ní.... a Ovis byl ve dafault 192.168.100.252 a moje sí? 10.10.54.x a jelo to jako obyč switch...

Old Post 09.09.2005 v 21:14
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: Switch? Příspěvek č. 25 

Old Post 09.09.2005 v 23:30
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 26 

Ja to zkoumal pomerne podrobne... Mel jsem kuchlou i VF cast... je to opravdu hodne nadejne zarizenicko )

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 09.09.2005 v 23:54
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Příspěvek č. 27 

To: Raven-il

To že to vypadá nadějně znamená třeba regulaci od 0db????

S custom SW......

Old Post 10.09.2005 v 17:19
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 28 

Konkretne tim myslim to, ze je to zarizeni, alespon jak me se jevi pomerne hodne stable a navic je radio pripraveny na 5,8... Co si z toho kdo vyvodi.... Zelezo regulaci umi, to co tam nacpal ovis muze bejt proste jen zvyk z 1120.

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 10.09.2005 v 18:59
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Příspěvek č. 29 

No tak v tom případě je fakt zakletej ten SW - mě se na tom mojem kuse (tedy kusech - už jsem jich měl v ruce asi 5ks) nezdá že by regulace byla lepší než na 1120..... zatím jen podle signálu z netstumbleru - musím je vzít do práce na spektrák..(jak jsem tu někde sliboval ale fakt to teď nejde, teď na to jaksi není čas...). Jinak zatím byl všude jen jeden SW a to ten co maj na inwifi - jinak u výrobce po novým FW ani ?uk..... Začal se už někdo hrabat v tom linuxu co tam běží? Tedy jestli je to "pravej linux".... SW nerozumím, jsem "klikací bytost = mikrosoftí :-(

BTW: někdo tu tuším zmiňoval sériovou konzoli....

Old Post 10.09.2005 v 19:33
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kremilek-1
Newbie

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 17

site survey Příspěvek č. 30 

zkouseli jste nekdo uz site survey? zda se, ze to docela funguje, coz je hrozny nezvyk oproti 1120kam
testnul uz nekdo aplite? podle me by to mohlo fungovat, na 1120ce je web rozhrani a ma napis Realtek Wireless AP 802.11g + flashka i RAMka by mely byt stejny...

Naposledy upravil Kremilek-1 13.09.2005 v 16:18

Old Post 13.09.2005 v 16:06
Kremilek-1 je offline   Click Here to See the Profile for Kremilek-1   Find more posts by Kremilek-1   Click here to Send Kremilek-1 a Private Message   Click Here to Email Kremilek-1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kremilek-1
Newbie

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 31 

Old Post 13.09.2005 v 16:22
Kremilek-1 je offline   Click Here to See the Profile for Kremilek-1   Find more posts by Kremilek-1   Click here to Send Kremilek-1 a Private Message   Click Here to Email Kremilek-1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Re: site survey Příspěvek č. 32 

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 13.09.2005 v 19:48
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:40.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz