CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Ovislink WL-5460AP
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
bobbuilder
Newbie

Registrován: 28.07.2005
Příspěvků: 15

Wireless Access Control Příspěvek č. 33 

Zdravim a chtel bych se zeptat ne jeden problemek :

Mam Ovislink WL-5460AP v rezimu klient a do protivky Ovislink
WL-1120AP v rezimu AP
Pokud mam na vysilaci zapnute Wireless Access Control tak se nepripojim ani kdybych si prst v p....i zlomil.
Po vypnuti Wireless Access Control je vse ok.
Na miste 1120 jsem zkousel Edimax a Jaht a vzdy se stejnym vysledkem.
Nevite nekdo v cem je problem ?

Old Post 14.09.2005 v 18:24
bobbuilder je offline   Click Here to See the Profile for bobbuilder   Find more posts by bobbuilder   Click here to Send bobbuilder a Private Message   Click Here to Email bobbuilder     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Re: Wireless Access Control Příspěvek č. 34 

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 14.09.2005 v 19:22
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bobbuilder
Newbie

Registrován: 28.07.2005
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 35 

vydrat :

Diky za radu i rychlou reakci , nemam to u sebe , rano zkusim a dam vedet

Old Post 14.09.2005 v 19:43
bobbuilder je offline   Click Here to See the Profile for bobbuilder   Find more posts by bobbuilder   Click here to Send bobbuilder a Private Message   Click Here to Email bobbuilder     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 36 

Old Post 14.09.2005 v 19:47
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bobbuilder
Newbie

Registrován: 28.07.2005
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 37 

Tak jsem zkousel posunout MAC o 2 a je to ok , jen takovy postreh - je to blbe na stitku i primo na www AP - System - status.
Diky moc za radu .

Mel bych jeste jeden dotaz , u tohoto AP chybi funkce DHCP relay , kterou jsme u 1120 vyuzivali. Co s tim ? Desi se me predstava aby si uzivatele zadavali IP adresu a dalsi udaje rucne.
U nekterych by to bylo zcela jiste nad jejich sily.

Old Post 15.09.2005 v 06:13
bobbuilder je offline   Click Here to See the Profile for bobbuilder   Find more posts by bobbuilder   Click here to Send bobbuilder a Private Message   Click Here to Email bobbuilder     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 38 

Old Post 15.09.2005 v 06:28
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 39 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 15.09.2005 v 09:12
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 40 

nefunguje .. mac adresa neproleze

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 15.09.2005 v 09:25
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 41 

Macka neproleze, ale to je normalni :(
DHCP requesty to propousti korektne a to vcetne requestu pro W98

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 15.09.2005 v 09:49
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Old Post 15.09.2005 09:55
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by hwsoft) Příspěvek č. 42 
bobbuilder
Newbie

Registrován: 28.07.2005
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 43 

Old Post 16.09.2005 v 05:30
bobbuilder je offline   Click Here to See the Profile for bobbuilder   Find more posts by bobbuilder   Click here to Send bobbuilder a Private Message   Click Here to Email bobbuilder     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 44 

Old Post 16.09.2005 v 11:30
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 45 

to HWSOSFT pros si to odmoderoval ?

to cipis v AP jo v klientu ne ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 16.09.2005 v 16:32
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bestial
Junior Member

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 168

Příspěvek č. 46 

Old Post 17.09.2005 v 11:22
bestial je offline   Click Here to See the Profile for bestial   Find more posts by bestial   Click here to Send bestial a Private Message   Click Here to Email bestial     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 47 

Old Post 17.09.2005 v 11:28
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 48 

Old Post 17.09.2005 v 16:58
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:33.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz