CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Je lepsi koupit HWAP, nebo WiFi kartu do routeru?
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1345

Je lepsi koupit ap,nebo jen pci Příspěvek č. 1 

Zakladam si novy bod,nevite nekdo,zda je mozne vlastnit jen pci kartu a dal to rozvadet pres sitovku do dalsiho pc a pak z toho pres wlan dalsim smerem,nebo koupit hned AP?Jaky je spolehlivy AP s moznosti pracovat jako client<>AP?

Old Post 24.11.2002 v 05:54
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 2 

Zalezi na osobnich preferencich - karta & PC je flexibilnejsi (muzes
tam rozbehnout dalsi sluzby, z nodu pridanim karty povysit na AP)
a guruove czfree toto reseni preferuji, zatimco s HW AP je mene prace
(zapojis a jedes). Pozor na to, ze HW AP bezne neumi - tusim - regulovat
vykon. Opravte me, pokud nekdo znate nejaky HW AP, ktery to umi.

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 24.11.2002 v 10:16
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brouček
Newbie

Registrován: 02.11.2002
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 3 

slyšel sem že dvě ap mají nekdy problem pracovat proti sobě a karty sou prej bez problémů. Já mám kartu a chtěl sem ap, ale borec co mne pripojuje tvrdí že připojit ap na ap neni tak snadné kvůli topologii.

Old Post 30.11.2002 v 23:31
Brouček je offline   Click Here to See the Profile for Brouček   Find more posts by Brouček   Click here to Send Brouček a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 4 

Jo, to je pravda, nektery AP treba umej opravdu jen poskytnout sit, ne se
napojit na jiny AP. Tak jsem to alespon pochopil z fora. Naproti tomu XI626
umi vice modu - pro rezim AP ci rezim host.

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 01.12.2002 v 00:16
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Araman
Newbie

Registrován: 17.09.2002
Příspěvků: 72

HW AP Příspěvek č. 5 

Existuje aspon jeden AP s riditelnym vykonem. Je to Linksys WAP11 v1.1 *** musi to být v1.1*** . Jde to o d 0mW do 100mW. Udajne podporuje i rezimy AP, AP Client, P2P, P2MP.
Ale nemuzu to vyzkouset nemam proti komu.
A WAP11 dva vystupy na anteny. Proto je mozne dat na prijem co nejcitlivejsi všemerovku, a na vysilani "horsi" ant., nebo seridit vykon na jedne ant. a CTU bude spokojeny.

Old Post 01.12.2002 v 11:56
Araman je offline   Click Here to See the Profile for Araman   Find more posts by Araman   Click here to Send Araman a Private Message   Click Here to Email Araman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Re: HW AP Příspěvek č. 6 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 10.12.2002 v 12:51
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Araman
Newbie

Registrován: 17.09.2002
Příspěvků: 72

wap11 Příspěvek č. 7 

Old Post 10.12.2002 v 15:17
Araman je offline   Click Here to See the Profile for Araman   Find more posts by Araman   Click here to Send Araman a Private Message   Click Here to Email Araman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macros
Network Operator
zastupce cloudu 10.13


Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 397

Příspěvek č. 8 

No myslim ze vhodnejsi otazka je 'Je lepsi koupit PCI kartu, nebo jen hardwarovy AP ?'. Snazte se prosim hw AP pro provozovani jako czfree AP vyhnout ...
macros

__________________

All your base are belong to us.

Old Post 11.12.2002 v 21:20
macros je offline   Click Here to See the Profile for macros   Find more posts by macros   Click here to Send macros a Private Message     Visit macros's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

proccc??? Příspěvek č. 9 

a to jako proc??? ja mam HW APcko a jede jako vino!

Old Post 16.12.2002 v 16:14
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macros
Network Operator
zastupce cloudu 10.13


Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 397

Re: proccc??? Příspěvek č. 10 

__________________

All your base are belong to us.

Old Post 16.12.2002 v 16:47
macros je offline   Click Here to See the Profile for macros   Find more posts by macros   Click here to Send macros a Private Message     Visit macros's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Příspěvek č. 11 

quli IPv6

__________________

Old Post 16.12.2002 v 17:13
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

heh Příspěvek č. 12 

tohle pro me bude vzdy delat linux pres tunelovani...na to nepotrebuju mit softwareove apcko

Old Post 16.12.2002 v 20:19
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macros
Network Operator
zastupce cloudu 10.13


Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 397

Re: heh Příspěvek č. 13 

__________________

All your base are belong to us.

Old Post 16.12.2002 v 22:04
macros je offline   Click Here to See the Profile for macros   Find more posts by macros   Click here to Send macros a Private Message     Visit macros's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

tuneling vs nativni Příspěvek č. 14 

Vzdyt je to jedno,jestli ipv6 tuneluju nebo je nativni..ve woknech mas stejne s ipv6 smulu )

Old Post 17.12.2002 v 09:35
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 15 

XPcka IPV6 zkusebne umeji,alespon to Mrkvosoft tvrdi

Old Post 17.12.2002 v 09:44
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

:) Příspěvek č. 16 

To ale nic nemeni na faktu, ze je jedno, jestli ipv6 tuneluju pres ipv4 nebo ne

Funguje to stejne

Old Post 17.12.2002 v 09:53
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:54.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz