CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ???
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Question HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ??? Příspěvek č. 1 

Old Post 15.12.2005 v 17:01
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddick
Newbie

Registrován: 25.02.2005
Příspěvků: 80

Příspěvek č. 2 

Takže jedno jedno ap CaCC WA-2204A 54Mbit mám u klienta v síti. Protože na to spěchal neměl jsem moc čas vše poměřit
První věcí je, že AP nemá regulaci výkonu. Je to do značné míry omezující. Jinak funkcí má opravdu mnoho.
Prvně co mě překvapilo tak při jakékoli změně v nastavení jsem AP musel vytáhnout a zastrčit z/do elekřiny. Nutno říct, že toto probíhalo u jednoho ap, u druhého vše v normálu. Zatím AP v klient modu na Compex WPE54G jede bez zatuhnutí - cca. 4 dny. Dnes budu dávat druhé AP(to co nepotřebuje z proudu při změně nastavení).
AP nebudu testovat v režimu access point protože osobně bych nenasadil takové AP jako vysílač, k tomu je ideální Compex.

Old Post 09.01.2006 v 11:38
riddick je offline   Click Here to See the Profile for riddick   Find more posts by riddick   Click here to Send riddick a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Příspěvek č. 3 

Old Post 09.01.2006 v 15:29
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddick
Newbie

Registrován: 25.02.2005
Příspěvků: 80

Smile Zatím bez zatuhnutí Příspěvek č. 4 

Takže to hlavní - AP jede bez zatuhnutí či výpadků. Mám to napojený na Compex WPE54G. Png stavilní cca. 6ms. Zatím jsem spokojen - ikdyž to bývám jen do doby než to zazlobí. Zatím musím říct, že týden v kuse to jede. Uvidíme co po 6 měsících. Jinak Compexu taky strkám kde se dá. Jsou to slušné mašinky. Teď si počkám na ty nové, jen co k tomu bude pořádný fw tak jdu do nich Nedokážu pochopit jak někdo může používat jako AP Ovislinky, já měl původně dost ovisu na vysílačích ale už jsem to skoro vše vyměnil, zbývají dva vysílače a pak to bude vklidu. Doufám

Old Post 11.01.2006 v 20:23
riddick je offline   Click Here to See the Profile for riddick   Find more posts by riddick   Click here to Send riddick a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 5 

__________________

Old Post 12.01.2006 v 01:14
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 6 

BTW: No fakt, v I4 neumej spravne vopsat ctyrpismennej nazev firmy ;-)))))

L.

__________________

Old Post 12.01.2006 v 01:26
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gmouse
Newbie

Registrován: 05.10.2002
Příspěvků: 28

Příspěvek č. 7 

Old Post 12.01.2006 v 07:44
Gmouse je offline   Click Here to See the Profile for Gmouse   Find more posts by Gmouse   Click here to Send Gmouse a Private Message   Click Here to Email Gmouse     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Skryté SSID Příspěvek č. 8 

Tak dle mých zkušeností nejede proti AP se skrytým SSID. Tedy jede, ale packetloss asi 44%. Nevite o nejakem FW? Výrobce nic nenabízí... Nešlo by tam hodit třeba FW z WRT-311?

V reálném provozu asi týden, AP asi 300-400m a zatím bez zakousnutí.

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 16.01.2006 v 05:19
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddick
Newbie

Registrován: 25.02.2005
Příspěvků: 80

Nový fw Příspěvek č. 9 

__________________

Furian alive - Riddick!

Old Post 16.01.2006 v 05:39
riddick je offline   Click Here to See the Profile for riddick   Find more posts by riddick   Click here to Send riddick a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gmouse
Newbie

Registrován: 05.10.2002
Příspěvků: 28

Příspěvek č. 10 

Old Post 16.01.2006 v 16:27
Gmouse je offline   Click Here to See the Profile for Gmouse   Find more posts by Gmouse   Click here to Send Gmouse a Private Message   Click Here to Email Gmouse     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

FW 1.2.7 Příspěvek č. 11 

Tak jsem tam flashnul ten FW a regulaci výkonu tady nikde nevidím. Jedu v režimu klient, nevím jestli v jiným režimu ta regulace funguje (az bude cas tak to zkusim)

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 18.01.2006 v 07:43
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arez
Newbie

Registrován: 11.10.2004
Příspěvků: 70

Příspěvek č. 12 

toto zarizeni v rezimu klient mi jede proti AP se skrytym SSID, sice chvili trva nezli se pripoji pri vypadku AP, ale pripoji se. Regulace vykonu je pristupna pouze pres tu zadanou www adresu viz. par prispevku vyse. Jeste jsem ale netestoval jestli vubec funguje. Jo provozuji to s FW 1.2.7

Old Post 29.01.2006 v 22:09
arez je offline   Click Here to See the Profile for arez   Find more posts by arez   Click here to Send arez a Private Message   Click Here to Email arez     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Georgius
Newbie

Registrován: 13.06.2005
Příspěvků: 28

Příspěvek č. 13 

Old Post 23.03.2006 v 11:19
Georgius je offline   Click Here to See the Profile for Georgius   Find more posts by Georgius   Click here to Send Georgius a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZ8PRU
Newbie

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 26

WL-5460AP a WA-2204A Příspěvek č. 14 

Ahoj lidi!
Zkousel uz nekdo spojeni mezi WL-5460AP a WA-2204A ???

Old Post 14.05.2006 v 15:52
CZ8PRU je offline   Click Here to See the Profile for CZ8PRU   Find more posts by CZ8PRU   Click here to Send CZ8PRU a Private Message   Click Here to Email CZ8PRU   Visit CZ8PRU's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gmouse
Newbie

Registrován: 05.10.2002
Příspěvků: 28

Příspěvek č. 15 

Old Post 14.05.2006 v 16:24
Gmouse je offline   Click Here to See the Profile for Gmouse   Find more posts by Gmouse   Click here to Send Gmouse a Private Message   Click Here to Email Gmouse     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

APpro lite na wa-2204a Příspěvek č. 16 

Toto zařízení má stejný chipset (realtek 8186) jako třeba ovis wl-5460 a mnoho jiných wifin.
Tzn. podporuje i recorvery mode který se hodí na pokusy - když se nepodaří dobře nahrat fw.

Taky má seriové rozhraní jako Ovis. Tzn nastavení terminálu by mělo být:
baud rate:38400
data bits:8
parity:none
stop bits:1
flow control:none

Takže zatím jsem odzkoušel do přístroje nahrát FW pro 5460 od APPro. Konkretně aplite54g-09.04.2006.bin
Zatím to mám v provozu jen pár hodin a šlape dobře + regulace výkonu přes web rozhraní je hnedka vyřešená

No se chci zeptat jestli tu má někdo zkušenosti s touto verzí FW, případně co jste všecko na to zkoušeli.

Mám ještě v úmyslu na tomto zařízení vyzkoušet FW "WL-5460AP-v2-E5" nebo E6 a taky tam natlačit uprade bootloaderu na 1.4, který má řešit kolísání frekvence CPU při teplotních změnách. Zkusím zítra a pak poreferuju....

Dneska ještě proměřím nějaké antény a hlavně chci zkusit porovnat WL-5460AP s WA-2204A (citlivost, výkonnost, atd..), protože VF část je na pohled vcelku odlišná u obou kusů.

P.S.: Zatím ještě nedoporučuju nahrávat jiný FW lidem, kteří nejsou smíření s tím že můžou přístoj nenávratně poškodit!

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 18.06.2006 v 17:26
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:39.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz