CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ???
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 33 

Taky potvrzuji. Při nahrávání FW APlite někdy došlo k chybě ve wifi - špatně to ukazovalo signál (např hodnotu 1/253) blblo wifi a nepomohlo ani nové nahrání FW přes tftp. Testuji verzi wrt-311_1.5.3.CZ protože jsem někde četl že novější FW už má ochranu či co. Mašina jede 14 dní bez jakéhokoliv problému.

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 10.08.2006 v 14:51
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FCCC
Newbie

Registrován: 27.05.2006
Příspěvků: 64

Příspěvek č. 34 

Mel bych par dotazu.

1. Jaky port na switch se pouziva pro tftp mod ( taky ten 1 jeak u ovise)?

2. Zkousel jsem nahrat do WA-2204A clockFix pres 1 port. Nahrati probehlo, ale ted se zda, ze je ulpne mrtvy. Nereaguje ani v nouzovem rezim. Jedine co u nej funguje je ip 192.168.2.1. Nani se lze dopingnout.

3. Dale by me zajimalo co znamena ta ip 192.168.2.1

4. Je postup nahrati fw WRT-311 stejny jak ho popisuje jimmy_cr na foru o Ovisinku 5460 ?

Diky moc za odpovedi

Old Post 10.08.2006 v 21:27
FCCC je offline   Click Here to See the Profile for FCCC   Find more posts by FCCC   Click here to Send FCCC a Private Message     Visit FCCC's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LT.CLOUD
Member

Registrován: 14.10.2005
Příspěvků: 449

Příspěvek č. 35 

Zdravím, chtěl jsem se zeptat taky na fw WRT-311 v téhle mašině.
Když jsem ap nastvil a dal do terénu tak se mě zdálo že nějak moc hřeje :( origo fw

fw WRT-311

- zmenšila se teplota zařízení ???

- jakou to má citlivost ???

- funguje ,,nějak,, regulace výkonu ???

Re: luzar
Můžeš sem hodit postup jak to tam hodit.

Dík

Old Post 10.08.2006 v 23:38
LT.CLOUD je offline   Click Here to See the Profile for LT.CLOUD   Find more posts by LT.CLOUD   Click here to Send LT.CLOUD a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 36 

Ten návod:

1. Odpoj AP od napájení.
2. Zmáčkni tlačítko reset vzdadu na AP a přitom AP připoj k napájení. (stále držet reset!!!) Pak ještě drž cca 10 sekund.
3. IP na tvém PC nastav 192.168.1.2 maska 255.255.255.0
4. Zadej příkaz: tftp -i -v 192.168.1.6 PUT 1.bin
5. Zadej příkaz: tftp -i -v 192.168.1.6 PUT 2.bin
6. Odpoj AP od napájení.
7. Zmáčkni tlačítko reset vzdadu na AP a přitom AP připoj k napájení. (stále držet reset!!!) Pak ještě drž cca 10 sekund.
8. Zadej příkaz tftp -i -v 192.168.1.6 PUT 3.bin
9. Čekej než se AP restartuje (cca 2 minuty) Nevytahovat z napájení!!
10. Zařízení by mělo mít IP 192.168.1.254 což se dá ověřit příkazem: ping 192.168.1.254
11. Připoj se na webové rozhraní zařízení.
12. Nahraj konfigurační soubor config-1.5.x.dat v položce Správa -- Uložení / Obnovení konfigurace.
13. Hotovo. Nyní jen nastavit jak člověk potřebuje.

Update: Syntaxe -i je nastavení binárního přenosu ve win tftp.

! Zatím jsem neřešil přechod z tohoto FW na jiný. Tzn není návratu zpět na originál FW.

No jinak nevím jestli je zrovna cool do jakéhokoli hw ap nahrávat FW od firmy Satca. Sice jsem nikde nečetl nic o lincencích atd... a na nových verzích maj údajně ochranu, ale taky si na tom dali nějakou práci....
Ja FW jen testoval. Kdyžtak přemýšlím ani nevím proč sem ten návod dávám

To LT.CLOUD:
Zatím jsem clockfix nenahrával ale jak vidím ani se do toho radši pouštět nebudu. Tady moc neporadim. Snad jen zkusit natlačit přes tftp fw aplite a třeba na tu ip co "funguje". Jediné co by snad mohlo pomoct je napojení přes sériák - to jsem zatím nezkoušel, takže neporadim.

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Naposledy upravil luzar 14.02.2007 v 22:41

Old Post 11.08.2006 v 14:26
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolombo82
Junior Member

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 299

Verze WRT Příspěvek č. 37 

Naposledy upravil kolombo82 16.08.2006 v 21:12

Old Post 16.08.2006 v 21:04
kolombo82 je offline   Click Here to See the Profile for kolombo82   Find more posts by kolombo82   Click here to Send kolombo82 a Private Message   Click Here to Email kolombo82   Visit kolombo82's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Re: Verze WRT Příspěvek č. 38 

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 17.08.2006 v 07:36
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolombo82
Junior Member

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 299

Re: Re: Verze WRT Příspěvek č. 39 

Old Post 17.08.2006 v 18:01
kolombo82 je offline   Click Here to See the Profile for kolombo82   Find more posts by kolombo82   Click here to Send kolombo82 a Private Message   Click Here to Email kolombo82   Visit kolombo82's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marina
Newbie

Registrován: 20.08.2006
Příspěvků: 25

WA2204A Příspěvek č. 40 

Old Post 20.08.2006 v 21:27
marina je offline   Click Here to See the Profile for marina   Find more posts by marina   Click here to Send marina a Private Message     Visit marina's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marina
Newbie

Registrován: 20.08.2006
Příspěvků: 25

Příspěvek č. 41 

Old Post 21.08.2006 v 15:00
marina je offline   Click Here to See the Profile for marina   Find more posts by marina   Click here to Send marina a Private Message     Visit marina's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gingo
Newbie

Registrován: 25.08.2006
Příspěvků: 6

Firmware zcomax? Příspěvek č. 42 

Ahoj prosim, kde berete ten firmware zcomax? Na jejich webu jsem ho nikde nenasel :-(

Old Post 25.08.2006 v 16:29
Gingo je offline   Click Here to See the Profile for Gingo   Find more posts by Gingo   Click here to Send Gingo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Re: Firmware zcomax? Příspěvek č. 43 

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 25.08.2006 v 18:05
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gylu
Newbie

Registrován: 26.06.2006
Příspěvků: 6

rs232 Příspěvek č. 44 

cawte, kde nanom najdem rx a tx? chem sa nan pripojit cez rs232 lebo mi zkapal. dikess

Old Post 03.09.2006 v 22:22
gylu je offline   Click Here to See the Profile for gylu   Find more posts by gylu   Click here to Send gylu a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marina
Newbie

Registrován: 20.08.2006
Příspěvků: 25

Příspěvek č. 45 

Takze 232 je na kontaktech oznacenych J1. Dkyz to vezmu zleva pri pohledu shora diodama k dobe, tak to ocisluju 1(hranaty) 2 3 4 5 6, tak 6=GND 5=OUT 4=IN.
Pokud nepochopi nedo, tak to pro něj aj vyfotím
Jinak zitra sa s luzarem chystame na JTAG. Kabel hotov, linux taky nachystan. Uvidime co vykouzlime. Pak dame echo.

Old Post 04.09.2006 v 20:30
marina je offline   Click Here to See the Profile for marina   Find more posts by marina   Click here to Send marina a Private Message     Visit marina's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waeland
Newbie

Registrován: 04.09.2006
Příspěvků: 7

dotaz Příspěvek č. 46 

chystam se koupit WA-2204A-TX. Rad bych se pripojil prez mikrovlnu, ale sance jsou nejiste (spatny vyhled), takze mozna to budu pouzivat jen jako router pro stavajici pripojeni (kabelovka). Rad bych se zeptal:

- umi to pracovat ciste jako router 1xWAN na 4xLAN uplne bez WiFi ? Podle manualo se zda ze jo, ale radsi se ptam...

- kdyz to pracuje v modu WiFi bridge, jde to rozchodit bez NATu (tj. aby ven byli videt MAC pocitacu z lokalni site)?

- umi to forwarding vnejsi_port -> lokalni_ip:lokalni_port? Z manualu se zda se spis jen vnejsi_port -> lokalni_ip ...neumi to nejaky vylepseny firmware?

P.S. pardon za predchozi dotaz mimo tenhle thread, nedokazu ho smazat

Old Post 05.09.2006 v 20:38
waeland je offline   Click Here to See the Profile for waeland   Find more posts by waeland   Click here to Send waeland a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrbobr
Junior Member

Registrován: 15.01.2003
Příspěvků: 140

Muzete mi nekdo poradit s takovou drobnosti Příspěvek č. 47 

Kdyz zarizeni s origos firmwarem dam do modu "bridge" tak vsechny rozhrani jsou spojeny pod IP v pozce menu TCP IP settings->lan interface ? ale menu wan interface je porad aktivni a da se tam leccos nastavit, ale wan port to neovlivnuje?
Da se potom z LAN i WAN i WIFI bez problemu dostat na konfiguraci pres IP v LAN settings?
Chci si byt jen jisty ze to tak pujde, tak predem dik za odpoved.

Old Post 12.09.2006 v 20:43
mrbobr je offline   Click Here to See the Profile for mrbobr   Find more posts by mrbobr   Click here to Send mrbobr a Private Message   Click Here to Email mrbobr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m_awa_m
Newbie

Registrován: 17.09.2006
Příspěvků: 1

Dynamicka IP Příspěvek č. 48 

zdravim,

chci se zeptat, jestli tento router podporuje dynamickou IP adresu. Mam doma internet 4-G od tmobilu, a ten bohuzel prideluji IP adresu pri kazdem pripojeni.

Jestli ano, tak jak lze router nastavit?

Diky za odpovedi

Old Post 17.09.2006 v 20:58
m_awa_m je offline   Click Here to See the Profile for m_awa_m   Find more posts by m_awa_m   Click here to Send m_awa_m a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:07.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz