CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ???
1234567891011 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
wolf14
Newbie

Registrován: 18.09.2006
Příspěvků: 33

Re: Re: Moje zkušenost Příspěvek č. 65 

Old Post 05.10.2006 v 19:42
wolf14 je offline   Click Here to See the Profile for wolf14   Find more posts by wolf14   Click here to Send wolf14 a Private Message     Visit wolf14's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radek-plzen
Newbie

Registrován: 09.12.2003
Příspěvků: 43

Thumbs up full image flash WA2204A Příspěvek č. 66 

tak full flash image tyhle srandy je na světě

diky za pomoc Pepajzovi a Marinovi

Naposledy upravil radek-plzen 17.10.2006 v 23:11

Old Post 17.10.2006 v 23:01
radek-plzen je offline   Click Here to See the Profile for radek-plzen   Find more posts by radek-plzen   Click here to Send radek-plzen a Private Message   Click Here to Email radek-plzen     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf14
Newbie

Registrován: 18.09.2006
Příspěvků: 33

Příspěvek č. 67 

mozno blba otaza ale ked tu masinu zapnem ako clienta tak mozem potom zmenit aj IP na WIFI alebo len na LAN a WAN ?


a este pri Wireless Basic Settings mam moznost
Enable Universal Repeater Mode (Acting as AP and client simultaneouly) ???? a ked to zapnem tak tam mam vyplnit SSID of Extended Interface: co je to universal repeater mode a co treba vyplnit do toho policka ???dakujem

Old Post 24.10.2006 v 20:48
wolf14 je offline   Click Here to See the Profile for wolf14   Find more posts by wolf14   Click here to Send wolf14 a Private Message     Visit wolf14's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Příspěvek č. 68 

Old Post 25.10.2006 v 18:58
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf14
Newbie

Registrován: 18.09.2006
Příspěvků: 33

Smile Příspěvek č. 69 

Old Post 25.10.2006 v 20:56
wolf14 je offline   Click Here to See the Profile for wolf14   Find more posts by wolf14   Click here to Send wolf14 a Private Message     Visit wolf14's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Příspěvek č. 70 

a k tem IP... lze nastavit jen LAN A WAN, WIFI IP je vlastne LAN v modu gateway, WAN v modu ISP.

Old Post 25.10.2006 v 22:02
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Příspěvek č. 71 

me by zas zajimalo jak je to tam s dhcp, nikde tam nevidim static... by se to hodilo pro presmerovani portu...

Old Post 26.10.2006 v 00:12
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf14
Newbie

Registrován: 18.09.2006
Příspěvků: 33

Příspěvek č. 72 

a este by som sa chcel opytat ze ked sa chcem napojit na siet ktora je zapespecena WEP kodovanim tak musim najprv v security zadat wep key a az potom sa napojit nie ?a ak to tak je tak ako pouzijem universal repeater mod ?lebo ked v security zadam wep key pre napojenie do siete tak moju potom tiez by som potreboval zabezpecit ako to spravit ?

Old Post 26.10.2006 v 07:23
wolf14 je offline   Click Here to See the Profile for wolf14   Find more posts by wolf14   Click here to Send wolf14 a Private Message     Visit wolf14's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Re: Re: FW 1.4.1 Příspěvek č. 73 

Old Post 26.10.2006 v 08:27
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf14
Newbie

Registrován: 18.09.2006
Příspěvků: 33

Příspěvek č. 74 

Chcel by som sa este opytat ze co znamena Clone MAC Address: v nastaveni LAN a aj WAN...dakujem

Old Post 28.10.2006 v 21:37
wolf14 je offline   Click Here to See the Profile for wolf14   Find more posts by wolf14   Click here to Send wolf14 a Private Message     Visit wolf14's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaTX
Newbie

Registrován: 04.11.2006
Příspěvků: 4

Unhappy Nastaveni WA2204A jako klient Příspěvek č. 75 

Zaplatil jsem si pripojeni do CZFree a zatim se mi nepodarilo pripojit. Mohl by mi prosim nekdo podrobne napsat, jak mam nakonfigurovat WA2204A TX v rezimu klient? Clovek co provozuje AP, kde jsem pripojen pry toto zarizeni nezna a na moji drobnost nema cas (i kdyz bych si nastaveni zaplatil). Jako loginy mam pridelenu pevnou IP, masku, branu a DNS, tot vse (klasika). K zarizeni se pripojuji notebookem. Nahral jsem si firmware 1.4.1.

Umi toto zarizeni prijaty signal z Wi-Fi routerovat na ty ctyri LAN porty? Tj. mohu se pripojit bez nastavovani cehokoli na sitove karte meho notebooku na libovolny LAN - nebo mohu pripojit dva pocitace? Budu vdecny za jakoukoli pomoc (uz to resim mesic). Honza

Old Post 05.11.2006 v 09:02
HonzaTX je offline   Click Here to See the Profile for HonzaTX   Find more posts by HonzaTX   Click here to Send HonzaTX a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Re: Nastaveni WA2204A jako klient Příspěvek č. 76 

Old Post 05.11.2006 v 19:16
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 77 

WA-2204 je pro vetsinu CZFree siti nepouzitelny, jelikoz s defaultnim firmware neumi routujiciho klienta bez maskarady a bez firewallu.

Bud umi NAT coz do site nesmi a nebo umi bridge, coz je jen pro jeden pocitac (minimalne u nas je pravidlo ze vic kompu jedine za router)

Zdenek

__________________

Old Post 06.11.2006 v 11:11
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaTX
Newbie

Registrován: 04.11.2006
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 78 

Moc děkuji za reakci, ale jestli čtu dobře, tak máte právě opačný názor, než je uveden v předchozím příspěvku. Co byste mi tedy doporučil za zařízení? Mám jediný požadavek, když přijdu domů, chci připojit notebook do sítě bez jakýchkoli nastavování čehokoli na notebooku.

Old Post 06.11.2006 v 18:21
HonzaTX je offline   Click Here to See the Profile for HonzaTX   Find more posts by HonzaTX   Click here to Send HonzaTX a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 79 

__________________

Naposledy upravil zdenek_dc 06.11.2006 v 19:47

Old Post 06.11.2006 v 19:36
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaTX
Newbie

Registrován: 04.11.2006
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 80 

Naposledy upravil HonzaTX 07.11.2006 v 09:46

Old Post 07.11.2006 v 09:31
HonzaTX je offline   Click Here to See the Profile for HonzaTX   Find more posts by HonzaTX   Click here to Send HonzaTX a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:36.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567891011 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz