CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Máte někdo zkušenosti s AP WRT-311?
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
dexters
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 2

Restart Příspěvek č. 33 

Nevim proc, ale obcas se mi ten WRT-311 z niceho nic restartuje, watchdog mam vypnuty... FW 1.4.2... ma nekdo podobnou zkusenost? pomuze update FW?

Old Post 03.03.2006 v 12:43
dexters je offline   Click Here to See the Profile for dexters   Find more posts by dexters   Click here to Send dexters a Private Message   Click Here to Email dexters     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omaly
Newbie

Registrován: 12.12.2004
Příspěvků: 20

Příspěvek č. 34 

Změřil bych napětí ze zdroje a případně doplnil stabilizátor, pokud se pohybuje příliš vysoko - jde to i bez zásahu do originálního zapojení, takže záruka OK.
Mám stejný FW a nerestartovalo se to zatím nikdy (mám to zatím jen 2 týdny).

Old Post 03.03.2006 v 13:05
omaly je offline   Click Here to See the Profile for omaly   Find more posts by omaly   Click here to Send omaly a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dexters
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 35 

ono to prave spis vypada na nejakej softwarovej restart... router normalne bezi, jenom na chvili vypadne spojeni jak na LAN tak na WLAN... a po chvili zase naskoci

Old Post 03.03.2006 v 13:49
dexters je offline   Click Here to See the Profile for dexters   Find more posts by dexters   Click here to Send dexters a Private Message   Click Here to Email dexters     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omaly
Newbie

Registrován: 12.12.2004
Příspěvků: 20

Příspěvek č. 36 

Nevim podle ceho soudis na SW restart, ale jestli mas doma voltmetr, zkusil bych to napajeni zmerit, to je hned a neboli to :-). Tyhle adapterovy zdroje dokazou nekdy prekvapit a pro CPU toho routeru muze byt vysoke napeti dobrym duvodem k restartu. Ale jen tipuji, nevim.

Old Post 03.03.2006 v 14:41
omaly je offline   Click Here to See the Profile for omaly   Find more posts by omaly   Click here to Send omaly a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zetor
Newbie

Registrován: 09.05.2004
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 37 

Old Post 03.03.2006 v 16:39
zetor je offline   Click Here to See the Profile for zetor   Find more posts by zetor   Click here to Send zetor a Private Message   Click Here to Email zetor   Visit zetor's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schrek
Newbie

Registrován: 22.11.2005
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 38 

Takze muj problem mam internet privednej ze strechy do routru Edimax tam mam vyvedeny vysilac opet EDIMAx a WRT311 chci jako klienta na ten pristupovy bod a pak dal kabelama ted napisu vsechny specifikace a muze te mi napsat jak to nastavit

Takze routr:
Nastaveni WAN
vlozena verejna adresa
napr IP: 11.11.11.11
maska: 211.211.211.0
vychozi: 11.111.111.11
dns: 22.22.22.22

NAstaveni LAN:
IP: 192.168.2.1
maska: 255.255.255.0
DHCP: zapnuto
IP stand: 192.168.2.100
IP end: 192.168.2.200

to by bylo nastaveni routru a ted nastaveni AP edimax na ktery se bude pripojovat ten WRT-311:
IP Address : 192.168.2.40
Subnet Mask : 255.255.255.0
Gateway Address : 192.168.2.1 (adresa routru)
DHCP: vypnuto


ert-311 se spoji s tim pristupovym bodem ale kdyz pripojim pocitac internet nefunguje co nastavit na tom wrt-311 popripade co nastavit jeste na tom AP pred nim

Old Post 04.03.2006 v 10:49
schrek je offline   Click Here to See the Profile for schrek   Find more posts by schrek   Click here to Send schrek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schrek
Newbie

Registrován: 22.11.2005
Příspěvků: 21

jjj Příspěvek č. 39 

Lidicky asi sem nasel problem kterej zpusobuje ze to nemuzu nastavit me se v te zakladni obrazovce ukazuje ze MAc adresa radiove casti a lan casti je stejna pritom je jasne napsany na krabicce je napsany dve adresy muze to byt ono firmware 143

Old Post 05.03.2006 v 08:38
schrek je offline   Click Here to See the Profile for schrek   Find more posts by schrek   Click here to Send schrek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvorma
Senior Member

Registrován: 20.12.2005
Příspěvků: 540

Kolik klientů Příspěvek č. 40 

zdar zkousel uz to nekdo nasadit jako apcko?kolik to podle vas utahne klientu?dik

Naposledy upravil dvorma 05.03.2006 v 11:50

Old Post 05.03.2006 v 09:19
dvorma je offline   Click Here to See the Profile for dvorma   Find more posts by dvorma   Click here to Send dvorma a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simip
Newbie

Registrován: 25.03.2004
Příspěvků: 6

jjjjj Příspěvek č. 41 

Stejná MAC adresa se objevuje už od FW 1.3 se kterým jsem to koupil. Taky mně to zarazilo, když jsem nastavoval. Ale jedu v klient režimu s NAT a nedělá mi to naštěstí problémy.

Old Post 05.03.2006 v 10:29
simip je offline   Click Here to See the Profile for simip   Find more posts by simip   Click here to Send simip a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schrek
Newbie

Registrován: 22.11.2005
Příspěvků: 21

Re: jjjjj Příspěvek č. 42 

Old Post 05.03.2006 v 10:46
schrek je offline   Click Here to See the Profile for schrek   Find more posts by schrek   Click here to Send schrek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 43 

__________________

Old Post 06.03.2006 v 10:54
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 44 

Old Post 06.03.2006 v 11:23
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 45 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 06.03.2006 v 12:15
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 46 

Old Post 06.03.2006 v 12:20
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omaly
Newbie

Registrován: 12.12.2004
Příspěvků: 20

Příspěvek č. 47 

Funguje někomu limitování rychlosti uploadu?
Při nastaveném limitu mi to stále jede naplno, restart jsem provedl. Zajímavé je, že při úvodních experimentech se zdálo, že download to limituje správně.

Old Post 09.03.2006 v 08:01
omaly je offline   Click Here to See the Profile for omaly   Find more posts by omaly   Click here to Send omaly a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pixi
Newbie

Registrován: 18.10.2003
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 48 

Old Post 10.03.2006 v 19:29
pixi je offline   Click Here to See the Profile for pixi   Find more posts by pixi   Click here to Send pixi a Private Message   Click Here to Email pixi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:20.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz