CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Máte někdo zkušenosti s AP WRT-311?
1234567891011 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 65 

Zkoušel jste už někdo FW gwp-311_1.5.1.RC2.zip ?
Případně používáte to jako APčko tak pro 10-15klientů?Nějaké zkušenosti?

Old Post 10.04.2006 v 09:19
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omaly
Newbie

Registrován: 12.12.2004
Příspěvků: 20

Příspěvek č. 66 

1.5.1 jsem nezkousel, ale vcera jsem tam nasmazil 1.5.3 a zatim neni problem. Od moji puvodni verze 1.4.2 se toho zmenilo celkem dost, ale jeste jsem to neprolezl. Namatkou jsem otestoval, ze byla opravena chyba s IP rozsahy ve smerovani portu.

Old Post 26.04.2006 v 22:04
omaly je offline   Click Here to See the Profile for omaly   Find more posts by omaly   Click here to Send omaly a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NETcvok
Newbie

Registrován: 27.03.2005
Příspěvků: 3

Režim 3 Příspěvek č. 67 

Ahoj....
trochu jsem v tomto kousku hrabal. V režimu 3 potřebuji klasicky mít WAN na jednom portu (eth1) a LAN na wlan+eth0. Všechno mi chodí, ale přes wifi se nedostanu na WAN sí?. Přes eth0 z PC se dostanu na WAN, která je na rozsahu 10.93.41.0/25, ale z NB ne..... Obě PC by měla být za NATem na síti 192.168.1.0/24. Obě dostanou z DHCP této sítě IP adresu, ale jak jsem předeslal.. z NB přes wifi nevidím sí? 10.93.....

Old Post 28.04.2006 v 23:05
NETcvok je offline   Click Here to See the Profile for NETcvok   Find more posts by NETcvok   Click here to Send NETcvok a Private Message   Click Here to Email NETcvok   Visit NETcvok's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lyra
Junior Member

Registrován: 26.09.2002
Příspěvků: 258

WRT Příspěvek č. 68 

Tak zkušenosti zatím máme malé a dobré opravdu to funguje bez problémů jako AP i klient.Máme na něm trvale zatím 4 uživatele a šlape jak hodinky . Víc uživatelů na něm zatím nemáme . V režimu 3 mám stejny problem jako zde.. pastnu..

NETcvok Ahoj....
trochu jsem v tomto kousku hrabal. V režimu 3 potřebuji klasicky mít WAN na jednom portu (eth1) a LAN na wlan+eth0. Všechno mi chodí, ale přes wifi se nedostanu na WAN sí?. Přes eth0 z PC se dostanu na WAN, která je na rozsahu 10.93.41.0/25, ale z NB ne..... Obě PC by měla být za NATem na síti 192.168.1.0/24. Obě dostanou z DHCP této sítě IP adresu, ale jak jsem předeslal.. z NB přes wifi nevidím sí? 10.93.....

Neměl jsem tolik času zkusím to dnes znova .

__________________

www.wiracom.cz bezdrátová počítačová sí? v Rakovníku a okolí.

Old Post 29.04.2006 v 08:43
lyra je offline   Click Here to See the Profile for lyra   Find more posts by lyra   Click here to Send lyra a Private Message   Click Here to Email lyra   Visit lyra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omaly
Newbie

Registrován: 12.12.2004
Příspěvků: 20

Příspěvek č. 69 

Tak mohu zodpovedne prohlasit, ze ve verzi 1.5.3 je limitace rychlosti(zkousim download) porad stejne nefunkcni. Ze zacatku to chvili limituje (mam nastaven 1mbit tam i zpet), ale po par desitkach sekund to jede naplno :-(. Nechapu, ze tu limitaci pred releasem nevyzkouseji..

Old Post 04.05.2006 v 19:03
omaly je offline   Click Here to See the Profile for omaly   Find more posts by omaly   Click here to Send omaly a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wi-fi@email.cz
Newbie

Registrován: 04.11.2005
Příspěvků: 42

Re: Re: nový firmware 1.5 Příspěvek č. 70 

Old Post 04.05.2006 v 23:39
wi-fi@email.cz je offline   Click Here to See the Profile for wi-fi@email.cz   Find more posts by wi-fi@email.cz   Click here to Send wi-fi@email.cz a Private Message     Visit wi-fi@email.cz's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TreeTree
Newbie

Registrován: 24.10.2005
Příspěvků: 1

pls o radu s nastavenim wrt-311 Příspěvek č. 71 

Naposledy upravil TreeTree 18.05.2006 v 20:53

Old Post 18.05.2006 v 20:28
TreeTree je offline   Click Here to See the Profile for TreeTree   Find more posts by TreeTree   Click here to Send TreeTree a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d4d1k
Newbie

Registrován: 02.12.2004
Příspěvků: 64

Re: pls o radu s nastavenim wrt-311 Příspěvek č. 72 

Old Post 19.05.2006 v 06:41
d4d1k je offline   Click Here to See the Profile for d4d1k   Find more posts by d4d1k   Click here to Send d4d1k a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tommie
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 21

Re: pls o radu s nastavenim wrt-311 Příspěvek č. 73 

Old Post 19.05.2006 v 13:35
tommie je offline   Click Here to See the Profile for tommie   Find more posts by tommie   Click here to Send tommie a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
patrix
Newbie

Registrován: 24.05.2006
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 74 

hj, please jde tohle zarizeni pouzit zaroven jako router a AP? myslim to tak, ze bych do toho pichl adsl modem prez RJ45 a ono by to wifinou a jeste jednou RJ45tkou routovalo net

Old Post 24.05.2006 v 16:47
patrix je offline   Click Here to See the Profile for patrix   Find more posts by patrix   Click here to Send patrix a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zetor
Newbie

Registrován: 09.05.2004
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 75 

Old Post 24.05.2006 v 16:59
zetor je offline   Click Here to See the Profile for zetor   Find more posts by zetor   Click here to Send zetor a Private Message   Click Here to Email zetor   Visit zetor's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tommie
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 76 

Old Post 24.05.2006 v 17:03
tommie je offline   Click Here to See the Profile for tommie   Find more posts by tommie   Click here to Send tommie a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
patrix
Newbie

Registrován: 24.05.2006
Příspěvků: 26

Thumbs up Příspěvek č. 77 

Diky,.. jeste bych se chtel zeptat, zda ma aspon firewall proti DoS

Old Post 24.05.2006 v 20:08
patrix je offline   Click Here to See the Profile for patrix   Find more posts by patrix   Click here to Send patrix a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tommie
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 78 

Old Post 25.05.2006 v 09:18
tommie je offline   Click Here to See the Profile for tommie   Find more posts by tommie   Click here to Send tommie a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
patrix
Newbie

Registrován: 24.05.2006
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 79 

Old Post 26.05.2006 v 19:33
patrix je offline   Click Here to See the Profile for patrix   Find more posts by patrix   Click here to Send patrix a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tommie
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 80 

Old Post 26.05.2006 v 19:51
tommie je offline   Click Here to See the Profile for tommie   Find more posts by tommie   Click here to Send tommie a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:21.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567891011 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz