CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Troubleshooting > Prima komunikace AP-AP
1234
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Re: Re: rychlost WDS Příspěvek č. 17 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 07.01.2003 v 01:27
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 18 

no Micronet umi byt jak ap tak klient jednoho ap v jeden moment

Old Post 07.01.2003 v 10:35
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oxley
Newbie

Registrován: 03.01.2003
Příspěvků: 66

mikrotik Příspěvek č. 19 

__________________


Oxley

Old Post 15.01.2003 v 14:56
Oxley je offline   Click Here to See the Profile for Oxley   Find more posts by Oxley   Click here to Send Oxley a Private Message   Click Here to Email Oxley     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Burža
Newbie

Registrován: 16.12.2002
Příspěvků: 70

Jak se to teda dela? Příspěvek č. 20 

Pokud klasicke APcka neumi chodit mezi sebou a zaroven s koncovymi klienty, tak jak se to teda resi v pripade, ze potrebuju na pokryti uzemi 3 AP?

Old Post 28.01.2003 v 08:52
Burža je offline   Click Here to See the Profile for Burža   Find more posts by Burža   Click here to Send Burža a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 21 

nejakym piiisiickem se pripichnes 3ma klientskyma kartama kazdou na jedno a potom pakety routujes mezi tema apckama

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 28.01.2003 v 16:42
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Burža
Newbie

Registrován: 16.12.2002
Příspěvků: 70

Příspěvek č. 22 

Old Post 29.01.2003 v 05:51
Burža je offline   Click Here to See the Profile for Burža   Find more posts by Burža   Click here to Send Burža a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reep
Newbie

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 59

Příspěvek č. 23 

Old Post 05.02.2003 v 05:48
reep je offline   Click Here to See the Profile for reep   Find more posts by reep   Click here to Send reep a Private Message   Click Here to Email reep     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
orca
Newbie

Registrován: 04.09.2002
Příspěvků: 52

Příspěvek č. 24 

Old Post 05.02.2003 v 09:24
orca je offline   Click Here to See the Profile for orca   Find more posts by orca   Click here to Send orca a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oto
Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 332

WDS Příspěvek č. 25 

Mel bych jeste dotaz k WDS.
Obe AP musi predpokladam vysilat na stejnem kanalu a pritom na sebe videt.
Nerusi se to nejak ? A co klienti, kdyz jejich signal pak chyti obe AP ?
Jeden segment AP+klienti jede normalne na 11Mbps half-duplex. V tomto pripade se pasmo sdili mezi obema AP ?
Ja si to nedokazu predstavit.

__________________

oto, oto@valek.net

Old Post 10.03.2003 v 17:30
oto je offline   Click Here to See the Profile for oto   Find more posts by oto   Click here to Send oto a Private Message   Click Here to Email oto     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 26 

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 10.03.2003 v 18:05
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 27 

Mne zajima to same, co otu...

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 10.03.2003 v 19:53
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 28 

Predpokladam, ze obe AP skutecne jedou na stejnem kanalu a faktem take je, ze maximalni rychlost v tomto modu je priblizne 2 mbps. Vtip je nejspise v tom, ze obe AP sice vysilaji na stejnem kanale, ale nikdy ne v jeden okamzik soucasne. Pripadny klient tak opravdu "vidi" na jednom kanale dve AP a skutecne se muze pripojit k obema.

Kdyz jedno posle paket, druhe ho prijme a rekne prvnimu, at nachvili nevysila. Pak samo odvysila tento paket stejne jako by pochazel od sama sebe. Potom teprve muze zase vysilat to prvni.

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 10.03.2003 v 20:25
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 29 

Jo, diky, neco takoveho jsem ocekaval.

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 10.03.2003 v 23:29
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaltman
Junior Member

Registrován: 15.03.2003
Příspěvků: 145

Pomoc.... Příspěvek č. 30 

Je to vubec k necemu dobry??? Podle me jsou v tom akorat zmatky - nejlepsi reseni je dva adaptery, dve anteny.... jinak mne to pride jako docela silenost na ukor rychlosti... jak se to potom proboha spravuje???

P.S. Jestli sem nekomu urazil jeho navrh site, tak se omluvam, ale pri predstave jak to funguje, tak je mi spatne, protoze je to desne komplikovany.....

Old Post 17.03.2003 v 21:19
jaltman je offline   Click Here to See the Profile for jaltman   Find more posts by jaltman   Click here to Send jaltman a Private Message   Click Here to Email jaltman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
naf
Junior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 117

Re: Pomoc.... Příspěvek č. 31 

Old Post 17.03.2003 v 23:30
naf je offline   Click Here to See the Profile for naf   Find more posts by naf   Click here to Send naf a Private Message   Click Here to Email naf   Visit naf's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ado
Newbie

Registrován: 23.03.2003
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 32 

..mam takto nastavene accessy od samsungu a v pohode zvladaju..

Old Post 23.03.2003 v 15:51
ado je offline   Click Here to See the Profile for ado   Find more posts by ado   Click here to Send ado a Private Message   Click Here to Email ado   Visit ado's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz