CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
12345678910 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
dusky
Newbie

Registrován: 12.07.2005
Příspěvků: 61

Příspěvek č. 49 

Old Post 03.02.2007 v 19:18
dusky je offline   Click Here to See the Profile for dusky   Find more posts by dusky   Click here to Send dusky a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 50 

Old Post 03.02.2007 v 20:49
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 51 

Ja obvykle pouzivam pasivni poecka a kdyz je delsi vzdalenost, tak naddimenzuju zdroj. I s vetsim zdrojem a pasivnim poe te to vyjde na pul co aktivni poecko.... a dost casto je to spolehlivejsi.

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 03.02.2007 v 21:57
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standam
Senior Member

Registrován: 06.01.2005
Příspěvků: 512

Příspěvek č. 52 

Se standartnim zdrojem mam pasivni napajeni u WRT-311 vyzkousene na 11 metru. Delsi vzdalenosti jsem nemel potrebu zkouset, ale umerne navyseni napeti tuto vzdalenost prodlouzi.

Old Post 03.02.2007 v 22:27
standam je offline   Click Here to See the Profile for standam   Find more posts by standam   Click here to Send standam a Private Message   Click Here to Email standam     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Příspěvek č. 53 

S tím navyšováním napětí opatrně, filtrační kondenzátor na vstupu je obvykle na 16 v lepším případě na 25V. Jinak step - down měnič co se v těhle AP používá má max. vstupní napětí taky kolem 25V.

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 03.02.2007 v 22:34
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 54 

Old Post 03.02.2007 v 22:40
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 55 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 03.02.2007 v 22:46
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 56 

Old Post 03.02.2007 v 22:49
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MGI
Newbie

Registrován: 04.02.2007
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 57 

Já jsem zapojoval před měsícem pasiv na 57metru.Myslel jsem že budu muset použít 12v trafo ale s orig 9v to běží scela v pohodě,použil jsem
UTPčko za 5 kč.testovano na AP WL1302 a ALFA AP,POE pasivi kupuji od discomp.cz

Old Post 04.02.2007 v 00:54
MGI je offline   Click Here to See the Profile for MGI   Find more posts by MGI   Click here to Send MGI a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 58 

Takze novy FW po domluve je uz ke stazeni na webu straightcoru. Jeslti ma opraven DHCP server nevim, ale mel by udajne byt. Budu testovat hned jak se me dostane pod ruky.

Old Post 08.02.2007 v 16:46
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standam
Senior Member

Registrován: 06.01.2005
Příspěvků: 512

Příspěvek č. 59 

Old Post 08.02.2007 v 18:32
standam je offline   Click Here to See the Profile for standam   Find more posts by standam   Click here to Send standam a Private Message   Click Here to Email standam     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samuel-Azagon
Member

Registrován: 24.04.2004
Příspěvků: 490

Příspěvek č. 60 

S tim poe si delate kozy ??? Pasivni poe vas vijde max na 30 kc, staci to trochu umet s pajkou a vedet jak na to . Mimochodem to pseudo dhcp co je f tom FW se mi nejako nezda :( nejak se mi nepodatrilo ho rozjet na vic jak 20 ipcek ze by nejaky omezeni v Masce ?????

__________________

Old Post 09.02.2007 v 12:36
Samuel-Azagon je offline   Click Here to See the Profile for Samuel-Azagon   Find more posts by Samuel-Azagon   Click here to Send Samuel-Azagon a Private Message   Click Here to Email Samuel-Azagon   Visit Samuel-Azagon's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 61 

Old Post 09.02.2007 v 13:50
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 62 

jo POE jde s pajkou, ale tezko to nekomu takto mozes udelat... Straightcore prohlasil ze BUG s DHCP neni vlastne BUG, ale ze to dela client u windows.. neni co dodat, snad jen ze BUG pretrvava stale. Nezkousel sem FW z WRT-311 i kdyz by to melo byt to samy.

Old Post 09.02.2007 v 16:50
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 63 

Old Post 12.02.2007 v 18:31
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 64 

Old Post 12.02.2007 v 18:55
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:15.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz