CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Unixové Systémy > Jak na router
1234
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
sanco
Old Post 14.04.2004 21:32
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 49 
Diana
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 87

Re: Příspěvek č. 50 

No, nechci rejpat, ale to je prece stara znama vec o ktere se vsude pise. Debian pouziva stabilni a dlouhodobe overene jadra, coz nova samozrejme byt nemohou. Chce to nejdriv cist -jako u vseho

PS. mozna se pletu, ale tusim, ze verze instalovaneho jadra se dokonce zobrazuje na jedne z prvnich "obrazovek" po spusteni instalace

Old Post 14.04.2004 v 23:00
Diana je offline   Click Here to See the Profile for Diana   Find more posts by Diana   Click here to Send Diana a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanco
Newbie

Registrován: 27.11.2003
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 51 

Musim poopravit moj predosli prispevok ktory pramenil z mojej neskusenosti.
Debian pri instalacii hned na prvej obrazovke ponuka rozne verzie jadra. Ja som samozrejme odklepol enter (kto by tie obrazovky cital ze) a preto mi nainstaloval jadro 2.2.20

Takze na prvej obrazovke treba vybrat pomocou F3 jadro bf24 a vsetko bude OK (mne to uz funguje).

Takze ospravedlnujem sa Debianu a vsetkym Debianistom
Majte sa

Old Post 14.04.2004 v 23:09
sanco je offline   Click Here to See the Profile for sanco   Find more posts by sanco   Click here to Send sanco a Private Message   Click Here to Email sanco     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jandors
Newbie

Registrován: 10.03.2004
Příspěvků: 5

Problem s Inet kartami Příspěvek č. 52 

Nazadar, muzete mi nekdo helfnout? Snazim se rozchodit router pod Debianem, ale mam problem,kdyz mam v kompu(486,32RAM) 2 Inet karty(ISA, 3Com, jedna na UTP a druha na BNC). Po UTP mam pripojeny jeste jeden komp a na ten nemohu ani pingnout. Kdyz tu druhou kartu vyndam a mam jen to propojeni pres UTP, tak mi to bez problemu jede. Muzete mi nekdo poradit, jsem v Linuxu teprve zacatecnik. Dikes

__________________

Dorša

Old Post 03.05.2004 v 13:30
jandors je offline   Click Here to See the Profile for jandors   Find more posts by jandors   Click here to Send jandors a Private Message   Click Here to Email jandors   Visit jandors's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pexik
Newbie

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 24

defaulní routa dvakrát Příspěvek č. 53 

Mám v routeru dvě wlan, jeden eth (pro domácí sí?).
defaulní routa je nastavená na wlan0, která vede dál do sítě a do inetu. Na wlan0 je ještě 6 klientů.
Chtěl bych wlan1 nastavit na jiného ISP a dát lidem v síti vybrat odkterého ISP chtějí inet.
Jde nastavit routa tak, aby rozeznávala ipadresy a podle toho posílala pakety do inetu prvního ISP nebo druhého ISP?

Old Post 22.06.2004 v 14:59
pexik je offline   Click Here to See the Profile for pexik   Find more posts by pexik   Click here to Send pexik a Private Message   Click Here to Email pexik     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frankie
Newbie

Registrován: 05.03.2004
Příspěvků: 24

preklad Příspěvek č. 54 

Cau, mam takovej malej problemek. Mam nainstalovanej Debian a kdyz chci prelozit hostap (nebo cokoliv jinyho) tak po "make" mi to hodi hlasku, ze nemam soubor .config v adresari /usr/src/linux a sem nahranej. Ten soubor jsem hledal, ale nikde jsem ho nenasel :(. Jinak kdyz jsem nainstaloval redhat9, tak mi to psalo to samy.
Dik

Old Post 30.07.2004 v 08:40
frankie je offline   Click Here to See the Profile for frankie   Find more posts by frankie   Click here to Send frankie a Private Message   Click Here to Email frankie   Visit frankie's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Diana
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 87

Příspěvek č. 55 

jasne, protoze to hleda .config podle ktereho bylo skompilovane jadro, pokud ho nemas (nepamatuju se jestli se pri instalaci vytvari) tak skompiluj nove jadro a hned ho tam budes mit

Old Post 30.07.2004 v 17:57
Diana je offline   Click Here to See the Profile for Diana   Find more posts by Diana   Click here to Send Diana a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:34.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz