CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 2.4GHz > Zcomax WA-2204A-TX
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 17 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 06.06.2007 v 13:17
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 18 

__________________

Old Post 06.06.2007 v 14:22
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
discovery
Junior Member

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 143

Příspěvek č. 19 

Souhlasím, na sdílení není zapotřebí žádný velký výkon CPU, zvládla to i 386ka na 25Mhz a to ještě v pozadí (přesněji v popředí) běželi (přesněji vlekly) Wokna.

Výkon CPU bych nikam nehnal, z toho nic nekouká, ale to USB je vcelku zajímavé. Slyšel jsem, že někdo k tomu ASUSu připojil USB zvuk a USB VGA a má z toho plnohodnotnou stanici... za pár šupů.

MRTG by sice bylo moc fajn, ale to už je utopie :-D Chtělo by to alespoň 8mb flash a 32mb dram...jenže to už je jiná kategorie...

Ještě se vrátím k tomu CPU... maximum je 220MHz, kdyby se trochu zvedlo napětí, tak na 2V tak by to určitě běhalo jak víno... píchnout do toho PCI řadič na USB, 64MB RAM a je to mašina

RG

Old Post 06.06.2007 v 17:58
discovery je offline   Click Here to See the Profile for discovery   Find more posts by discovery   Click here to Send discovery a Private Message   Click Here to Email discovery   Visit discovery's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Příspěvek č. 20 

mate nejaky rozumny vyuziti pro to usb? nakopnete me ..

Old Post 06.06.2007 v 22:08
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 21 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 06.06.2007 v 23:41
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bestial
Junior Member

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 168

Příspěvek č. 22 

Sel by predelat access list a registration table, tak aby bylo videt u kazdeho pripojeneho zarizeni (v AP modu) sila signalu (nejlepe v dBm). Docela by se to hodilo.

Old Post 20.06.2007 v 20:39
bestial je offline   Click Here to See the Profile for bestial   Find more posts by bestial   Click here to Send bestial a Private Message   Click Here to Email bestial     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

reset ?? Příspěvek č. 23 

ked uz sa rozpravate o features ... neviete niekto ako resetovat to zariadenie ??? klasicky reset nefunguje, ako keby to reset tlacidlo neslo ... neviem login ani pass do routra, ping na 254 ide, aj web management po uvodnu login stranku, dalej sa nedostanem, neviem udaje predchadzajuceho majitela .. vysiela si to aj svoju bssid, netusim ako to resetovat .. nema niekto nejaky tool alebo napad ???

btw. skusal som upgrade tool ale bez uspechu, aj recovery tool, nic .. .skratka si to zariadenie zo mna robi srandu ....

este pripajam, ze to ma ZCOMAX fw .. .netusim aky ...

pls piste pm alebo mejl, strasne mi to ponahla !!!

Old Post 14.01.2008 v 20:25
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jendrys
Newbie

Registrován: 29.05.2006
Příspěvků: 22

Re: Zcomax WA-2204A-TX Příspěvek č. 24 

Old Post 14.01.2008 v 22:02
jendrys je offline   Click Here to See the Profile for jendrys   Find more posts by jendrys   Click here to Send jendrys a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jendrys
Newbie

Registrován: 29.05.2006
Příspěvků: 22

Re: Zcomax WA-2204A-TX Příspěvek č. 25 

Old Post 14.01.2008 v 22:04
jendrys je offline   Click Here to See the Profile for jendrys   Find more posts by jendrys   Click here to Send jendrys a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Problem s FW 1.4.5.P u Zcomax WA-2204A-TX Příspěvek č. 26 

Hromadi se mi tu stiznosti na fw. verze v1.4.5.P, dodavany v novych kusech - je-li nastaveny NAT (rezim gateway nebo WISP), zlobi preklad DNS - konkretne je pry nutne nekolikrat klikat na odkazy, obnovovat stranky a pod... V obehu je zatim 5 kusu a vsichni uzivatele hlasi stejny problem - co ted?

Old Post 02.04.2008 v 08:40
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Problem s FW 1.4.5.P u Zcomax WA-2204A-TX Příspěvek č. 27 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 02.04.2008 v 09:04
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: Re: Problem s FW 1.4.5.P u Zcomax WA-2204A-TX Příspěvek č. 28 

Old Post 02.04.2008 v 11:51
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 29 

no podla toho co ja viem, od urcitej verzie fw na wa2204ky sa dns serie ... uvidime co vymyslia zcomaci ... alebo cc&c ...

Old Post 02.04.2008 v 12:17
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
discovery
Old Post 02.04.2008 22:25
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by hwsoft) Příspěvek č. 30 
Zcomax
Newbie

Registrován: 14.05.2007
Příspěvků: 49

WA-2204A-TX & FW 1.4.5 Příspěvek č. 31 

Konečně máme k dispozici firmware který podle prvních výsledků řeší problém s přenosem dat - nenarazíme-li na nějakou další botu během testování, dáme ho obratem k dispozici.

Nepříjemné je že pokusil-li se někdo o downgrade na v1.4.2, s nejvyšší pravděpodobností došlo k přepsání MAC adres a deaktivaci 12 a 13 kanálu. Návod jak tuhle nepříjemnost vyřešit dáme k dispozici jakmile ho budeme mít...

__________________

Zcomax - www.zcomax.cz

Old Post 03.04.2008 v 09:28
Zcomax je offline   Click Here to See the Profile for Zcomax   Find more posts by Zcomax   Click here to Send Zcomax a Private Message     Visit Zcomax's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamac
Newbie

Registrován: 10.12.2002
Příspěvků: 68

Příspěvek č. 32 

Ještě k těm funkcím, co takhle vyhodit ten IPSEC a implementovat OpenVPN?

Old Post 03.04.2008 v 22:27
lamac je offline   Click Here to See the Profile for lamac   Find more posts by lamac   Click here to Send lamac a Private Message   Click Here to Email lamac     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:57.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz