CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 2.4GHz > Zcomax WA-2204A-TX
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

firmware 1.4.5_jerry Příspěvek č. 33 

Provedl jsem u dvou kusu upgrade na opravny fw v1.4.5.P.eng1 a zda se, ze problem byl opravdu odstranen. Uvidime jeste za par dni, ale zatim se zda byt vse OK.

Ted uz jen obejit tech par nestastniku (vzdaleny upgrade bohuzel nelze provest, smaze se konfigurace) a "preflesnout" zbylych 40 ks na prodejne, ach jo

Old Post 09.04.2008 v 13:32
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 34 

a kde si ten opravny fw zohnal ??? dik ...

Old Post 09.04.2008 v 15:05
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zcomax
Newbie

Registrován: 14.05.2007
Příspěvků: 49

Re: hmm Příspěvek č. 35 

__________________

Zcomax - www.zcomax.cz

Old Post 09.04.2008 v 15:38
Zcomax je offline   Click Here to See the Profile for Zcomax   Find more posts by Zcomax   Click here to Send Zcomax a Private Message     Visit Zcomax's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

staticke DHCP Příspěvek č. 36 

Ahoj, jaky je prosim stav statickeho DHCP prirazovani ?
Nahral jsem posledni v1.4.6.P ale nikde to tam nevidim.
Dik za info
guli

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 21.11.2008 v 11:58
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drew
Newbie

Registrován: 21.07.2004
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 37 

taky by mě zajímalo, jak to vypadá s tím vypnutím natu a vůbec celým novým firmwarem - umřelo to?

Old Post 19.01.2009 v 22:52
Drew je offline   Click Here to See the Profile for Drew   Find more posts by Drew   Click here to Send Drew a Private Message   Click Here to Email Drew     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 38 

Mam problem - WAcko od Zcomaxu rusi FM radio a to dost vydatne. Je to obvykle, kusova zalezitost? Ruseni je mensi kdyz neni zapojeny zadny ETH kabel, po zapojeni kabelu je jakykoli FM prijem v okruhu 5 metru nemozny. Pri nezapojenem kabelu je to tak 2-3 metry.

__________________

Old Post 20.01.2009 v 09:45
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vic
Junior Member

Registrován: 29.04.2003
Příspěvků: 123

Firmware v1.4.7.P Příspěvek č. 39 

Do novych modrych krabicek ZCOMAX davaji firmware 1.4.7.P, kde se ztratilo v nastaveni LAN policko Gateway.
Jak se mam nyni na apcko v rezimu bridge dostat z jine site?
Co se pokazi, kdyz udelam downgrade na vcelku spolehlivou 1.4.6?
Ma nekdo stejny problem? Kde udelali soudruzi z NDR chybu?
PS: Je zajimave, ze na obrazovce Status polozka Gateway figuruje, nastavit ale nejde :\

Old Post 11.02.2009 v 21:45
Vic je offline   Click Here to See the Profile for Vic   Find more posts by Vic   Click here to Send Vic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 40 

downgradnul jsem to na tu 1.4.6 a jede to ok

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 12.02.2009 v 09:11
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vic
Junior Member

Registrován: 29.04.2003
Příspěvků: 123

Příspěvek č. 41 

Old Post 14.02.2009 v 08:59
Vic je offline   Click Here to See the Profile for Vic   Find more posts by Vic   Click here to Send Vic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pc_user
Newbie

Registrován: 04.04.2009
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 42 

Zdravim,

uz nekdo provadel port forwarding na v1.4.6.P ?

Router mam nastaveny v Gateway modu, kde WAN mam nastaveny na providera a LAN je 192.168.3.*. Pokud v port forwarding nastavim port 22 (ssh) na ip 192.168.3.1 - pc kde ssh jede - a chci se pripojit z vnejsi ip, pripoju je se to tak dlouho az "connection timeout" (pritom z LAN mi to jede). Pokud nastavim IP na jiny pc skonci (kde ssh nejede) skonci to s "connection refused" - coz je v poradku.

Old Post 04.04.2009 v 09:44
pc_user je offline   Click Here to See the Profile for pc_user   Find more posts by pc_user   Click here to Send pc_user a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitlozvejk
Newbie

Registrován: 10.12.2009
Příspěvků: 3

Unhappy VPN Příspěvek č. 43 

Zdravím, chci se zeptat, jestli někomu chodí VPN přez tudle krabičku.. Nerozumím tomu nastavení tam. Potřebuji se připojit na VPN úplně defaultně (návod od majkrosoftu - next, next, next, žádný spešl nastavení) a jediné co se stane, že odejde SYN packet na port 1723 a tím to hasne, nepříjde mi ACK.. takže to je někde blokované.
Věděl by někdo prosím?

Old Post 10.12.2009 v 00:51
pitlozvejk je offline   Click Here to See the Profile for pitlozvejk   Find more posts by pitlozvejk   Click here to Send pitlozvejk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitlozvejk
Newbie

Registrován: 10.12.2009
Příspěvků: 3

Lightbulb vlastí linux Příspěvek č. 44 

dále by mne zajímalo, jestli někdo má zkušenost s vlastní "distribucí" linuxu na todle zařízení.. resp. dají se tam nějak dohrávat vlastní prográmky? měl by někdo v záloze nějaký ověřený link? nerad bych tu krabičku poslal do křemíkovýho nebe na základě sofistikovaného hokuspokusu

Old Post 10.12.2009 v 00:53
pitlozvejk je offline   Click Here to See the Profile for pitlozvejk   Find more posts by pitlozvejk   Click here to Send pitlozvejk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PTmash
Newbie

Registrován: 23.10.2009
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 45 

Cau mam problem s timto routerem.Uz od zacatku co ho mam cca 3 roky.Stve me to ale az ted,kdyz hraju dost online hry.Obcas se sekne na cca 3 sekundy.Je to urcite v routeru,protoze kdyz se napojim mimo nej tak to nedela.Myslel jsem si,ze je to v operacnim systemu tak jsem zkousel wlan optimizer a jiny programky.Ale nic ani jinej OS nepomohl XP,Visty a 7.

Zkusil jsem prehodit fw,daval jsem 1.4.7,pise to ale ze je tam 1.4.6P.Zkusil jsem dat i do jine zasuvky,protoze ta na ktere je je dost zatizena.

Tak prosim o rady cim by to mohlo byt.

Cetl jsem,ze ma problem s prehrivanim,tak jestli to?

Old Post 31.12.2009 v 11:34
PTmash je offline   Click Here to See the Profile for PTmash   Find more posts by PTmash   Click here to Send PTmash a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 46 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 31.12.2009 v 12:04
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
forkman
Newbie

Registrován: 17.09.2006
Příspěvků: 60

Restarty AP - asi nekompatibilita Příspěvek č. 47 

Ahoj, vlákno moc nežije, ale potřeboval bych poradit. Mám WA-2204A-TX v režimu AP s nejnovějším fw (1.4.7P). Po připojení klienta čipsetem AR9285 se AP ale náhodně restartuje (zkoušel jsem 2 různé kusy). Ostatní wifi klienti jsou zdá se bez problémů. Zajímavé je, že WA-2204A, tedy bez TX, se stejným fw jede jako AP úplně v pohodě i s tím problémovým Atherosem. Mám to nějak řešit, nebo je to HW chyba v TX verzi? Dík za odpověd. Ještě dodám, že ta "problémová" wifi je v ntb Lenovo G555

Old Post 10.09.2010 v 11:37
forkman je offline   Click Here to See the Profile for forkman   Find more posts by forkman   Click here to Send forkman a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz