CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > A co 5 GHz ?
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Drakula
Junior Member

Registrován: 09.06.2002
Příspěvků: 124

Příspěvek č. 1 

Pokud se nepletu po svete je celkem bezne volne 5Ghz pasmo, vypada to ze u nas by to mohlo take tak byt.
V tomto pasmu je (bude) podstane min ruseni nez je na 2.4 G (castecne uteceme mikrovlnkam
802.11 ho zahrnuje - umi to napr. nabizeny Avaya (Orinoco) pack ?
Pocitame vyhledove s prechodem na 5Ghz ?
Co to prinasi za dalsi problemy ? (anteny,kabelaz,dosah,dalsi hw ...)

------------------------
Drakula - Problemum se musi jit po krku ...

Old Post 20.06.2002 v 18:32
Drakula je offline   Click Here to See the Profile for Drakula   Find more posts by Drakula   Click here to Send Drakula a Private Message   Click Here to Email Drakula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

802.11a Příspěvek č. 2 

Tak na tomhle jede 802.11a ale zatim jsem videl jen pcmcia sitovky s integrovanou antenou, je tam 8 kanalu, 1 kanal= max. 54 mbit ale proxim umi jet v tzv. turbomodu kdyz bere 2 kanaly (max. 108 mbit). je to na sirce asi 200MHz (AFAIK) od 5.15 do 5.35 GHz. Ale ta pcmcia sitovka stoji 12 litru bez dph.... casem....

Old Post 24.06.2002 v 02:47
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

Unhappy ceny karet 802.11a od 90 dolaru Příspěvek č. 3 

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 09.10.2002 v 07:26
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

pasmo 5GHz Příspěvek č. 4 

nekde jsem zaslechl ze je jen pro indoor pouziti - nekdo to resi antenou v baraku za sklem.

Old Post 10.10.2002 v 00:52
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 5 

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 10.10.2002 v 01:54
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

sklo Příspěvek č. 6 

stb mi rikal, ze tomu sklo vadi. prislo mi to divny.

Old Post 10.10.2002 v 01:57
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inzenyr
Senior Member

Registrován: 21.06.2002
Příspěvků: 620

Re: sklo Příspěvek č. 7 

Old Post 10.10.2002 v 13:55
inzenyr je offline   Click Here to See the Profile for inzenyr   Find more posts by inzenyr   Click here to Send inzenyr a Private Message     Visit inzenyr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

neoficialni info Příspěvek č. 8 

Diky aspon za ne, protoze uz tyden se snazim ziskat oficialni a pracovnici ITU v CR nemaj e-mail! :( ale jen pevny telefon.
Takze pro 802.11a bude potreba mit zarizeni v mistnosti a otevreny okno - kvuli tomu sklu - to byl vtip.
Je to skoda, protoze zarizeni pro 802.11a jsou v prijatelne cenove relaci (pomer/vykon) ve srovnani s 802.11b - btw: co se pouziva pro vysilani v 5,8 GHz?
Pa Krakonos

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 10.10.2002 v 15:28
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inzenyr
Senior Member

Registrován: 21.06.2002
Příspěvků: 620

Re: neoficialni info Příspěvek č. 9 

Old Post 10.10.2002 v 15:49
inzenyr je offline   Click Here to See the Profile for inzenyr   Find more posts by inzenyr   Click here to Send inzenyr a Private Message     Visit inzenyr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

oficialni vyjadreni CTU k 5 GHz Příspěvek č. 10 

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 11.10.2002 v 01:04
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Ronji Příspěvek č. 11 

S radiem je to zrejme na kocku, podporte vyvoj Ronji100MBit!

Kdyby kazdy clen prispel tisicovkou, zaplati se vyvoj i vyroba Ronji na vetsinu paterenich spoju :-)

sitim zdar,
-F

__________________

Old Post 11.10.2002 v 01:24
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

Question 100 Mbps RONJA go ahead! Příspěvek č. 12 

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 11.10.2002 v 02:41
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vojtas
Junior Member

Registrován: 02.10.2002
Příspěvků: 169

Wink Příspěvek č. 13 

Jo je, si te zamerej najdou a pak vykastrujou (penezne)

Old Post 11.10.2002 v 07:17
Vojtas je offline   Click Here to See the Profile for Vojtas   Find more posts by Vojtas   Click here to Send Vojtas a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Jak je to s 5Ghz ? Příspěvek č. 14 

Old Post 11.10.2002 v 10:34
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakonos
Junior Member

Registrován: 20.08.2002
Příspěvků: 109

Thumbs up D-link DWL-6000AP + DWLAB520 Příspěvek č. 15 

__________________

Kladno to je to mesto! www.klfree.net

Old Post 12.10.2002 v 05:38
krakonos je offline   Click Here to See the Profile for krakonos   Find more posts by krakonos   Click here to Send krakonos a Private Message   Click Here to Email krakonos   Visit krakonos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ysd951
Newbie

Registrován: 09.08.2002
Příspěvků: 75

Ceny 5 GHz Příspěvek č. 16 

Z-COM XV-5300, 11a PCMCIA Adapter - 5100 Kc
Z-COM XV-5350, 11a+11b PCMCIA Adapter - 5500 Kc
Z-COM XV-5800, 11a Access Point - 11300 Kc
Z-COM XV-5850, 11a+11b Access Point - 11500 Kc

Info na i4@i4.cz .

ysd951

Old Post 13.10.2002 v 16:19
ysd951 je offline   Click Here to See the Profile for ysd951   Find more posts by ysd951   Click here to Send ysd951 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:54.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz