CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Optické Pojítko > RONJA + Mikrotik
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
vevy
Newbie

Registrován: 05.01.2003
Příspěvků: 64

RONJA + Mikrotik Příspěvek č. 1 

Caues lidi, neni tu mezi vami nekdo s kym bych mohl podebatovat o pouzitelnosti Ronji s AUI sitovkama pod mikrotikem?
Zatim jsem nemel cas si s tim hrat - myslite ze v mikrotiku pujde znasilnit 3COM kombo sitovka (BNC+AUI+RJ45) aby pres AUI komunikovala s Ronjou?
Doufam ze me nebudete kamenovat za pripadny offtopic ....

__________________

Poslední věta operátorů Černobylské jaderné elektrárny: Ty vole, nějak se nám to sere

Old Post 22.02.2008 v 18:36
vevy je offline   Click Here to See the Profile for vevy   Find more posts by vevy   Click here to Send vevy a Private Message   Click Here to Email vevy     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schum
Newbie

Registrován: 13.10.2003
Příspěvků: 83

RONJA+AUI Příspěvek č. 2 

cau
obecne by tomu melo byt jedno jakym rozhranim na tu ronju navazujes, s mikrotikem zkusenost sice nemam ale ronja se chova jako KABEL, takze je ji jedno jestli nekde za sitovou kartou ma mikrotik nebo win nebo linux
Mas uz postavene interface pro AUI nebo proc te zajima zrovna tohle rozhrani?

Mirek

Old Post 23.02.2008 v 21:15
schum je offline   Click Here to See the Profile for schum   Find more posts by schum   Click here to Send schum a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 3 

mnělo by to být možné MK má volbu pro vypnutí autonegotiation a tvrdé nastavení FDX. Ale je to opravdu nutné skusit s tvou konkrétní kartou jestli to ten MK skutečně nastaví.

Old Post 23.02.2008 v 21:27
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vevy
Newbie

Registrován: 05.01.2003
Příspěvků: 64

Re: RONJA+AUI Příspěvek č. 4 

TO Schum:
Prave ze jsem sehnal levne Ronju s AUI modulama a bastlit twistra se mi nechce :-(. A protoze hodlam propojit dva body na kterych mame MK na velkych strojich tak se pidim po teto moznosti

__________________

Poslední věta operátorů Černobylské jaderné elektrárny: Ty vole, nějak se nám to sere

Old Post 24.02.2008 v 10:05
vevy je offline   Click Here to See the Profile for vevy   Find more posts by vevy   Click here to Send vevy a Private Message   Click Here to Email vevy     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vevy
Newbie

Registrován: 05.01.2003
Příspěvků: 64

Příspěvek č. 5 

TO highlander:
Taky mam ten pocit ze to budu muset nekde vyzkouset na stole. Jen by me zajimalo jak se s tim vlezu do moji dilnicky ktera je ve sklepe v panelacku :-(. Jdu se pidit po moznostech propojovani PC pres AUI ....

__________________

Poslední věta operátorů Černobylské jaderné elektrárny: Ty vole, nějak se nám to sere

Old Post 24.02.2008 v 10:09
vevy je offline   Click Here to See the Profile for vevy   Find more posts by vevy   Click here to Send vevy a Private Message   Click Here to Email vevy     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standam
Senior Member

Registrován: 06.01.2005
Příspěvků: 512

Příspěvek č. 6 

Old Post 24.02.2008 v 11:00
standam je offline   Click Here to See the Profile for standam   Find more posts by standam   Click here to Send standam a Private Message   Click Here to Email standam     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Příspěvek č. 7 

__________________

Owner rpt+Echolink OK0BEZ
http://www.ok0bez.com
http://www.ok1mjo.com
http://aprs.fi/?call=a%2FOK1OEM-1

Old Post 24.02.2008 v 11:01
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:37.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz