CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Navod jak na POE (Napajeni pres Ethernet) 100%funkcni a jednoduchy
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
D@vid
...nikdo...

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 322

RE:K tomu barevnemu znaceni Příspěvek č. 49 

To mi chceš řict že si k to mu dostal originalání utp jen se 4 žilamy(2x2)?
To jsem ještě neviděl nojo šetřit se musí
David

Old Post 02.02.2004 v 14:41
D@vid je offline   Click Here to See the Profile for D@vid   Find more posts by D@vid   Click here to Send D@vid a Private Message   Click Here to Email D@vid     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hashi
Newbie

Registrován: 16.07.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 50 

Old Post 03.02.2004 v 10:07
Hashi je offline   Click Here to See the Profile for Hashi   Find more posts by Hashi   Click here to Send Hashi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thomasino
Newbie

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 15

jednoduchy dotaz... Příspěvek č. 51 

Muzete mi nekdo dat link nekam, kde se da koupit nejaky normalni koncovy reseni, nez nejaky pajeni a hrani si z dratkama ?


Chtel bych neco co dam doma do zasuvky a na pude k tomu pripojim APcko. To je vsechno.

Dekuji moc
Thomasino

Old Post 25.02.2004 v 18:55
Thomasino je offline   Click Here to See the Profile for Thomasino   Find more posts by Thomasino   Click here to Send Thomasino a Private Message   Click Here to Email Thomasino     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xDream
Newbie

Registrován: 24.02.2003
Příspěvků: 81

Re: jednoduchy dotaz... Příspěvek č. 52 

Old Post 25.02.2004 v 19:08
xDream je offline   Click Here to See the Profile for xDream   Find more posts by xDream   Click here to Send xDream a Private Message   Click Here to Email xDream   Visit xDream's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thomasino
Newbie

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 53 

super, diky moc.


i tam jsou nejake ztraty ? no ono to bude asi v navodu co nastavit.

Old Post 25.02.2004 v 20:10
Thomasino je offline   Click Here to See the Profile for Thomasino   Find more posts by Thomasino   Click here to Send Thomasino a Private Message   Click Here to Email Thomasino     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yablos
Junior Member

Registrován: 04.02.2003
Příspěvků: 126

Příspěvek č. 54 

__________________

Yablos - P.T.

Old Post 26.02.2004 v 08:56
Yablos je offline   Click Here to See the Profile for Yablos   Find more posts by Yablos   Click here to Send Yablos a Private Message   Click Here to Email Yablos   Visit Yablos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kremilek-1
Newbie

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 17

Cool Příspěvek č. 55 

tak procitam tohle forum a koukam, ze jeste nikdo nezkousel nejaky dve stejny trafa, staci pouzity, z neceho vykuchany, proste zapojit proti sobe. dole jedno 230/48 treba, pustit to nahoru a tam to stejny , ale zapojeny obracene.takze pres UTP mam 48V stridavych, ale nahore za trafem mam klasickych 230, kam muzu dat origos napajec.Kdyby to nekdo zkousel, dejte vedet

Old Post 01.08.2004 v 22:42
Kremilek-1 je offline   Click Here to See the Profile for Kremilek-1   Find more posts by Kremilek-1   Click here to Send Kremilek-1 a Private Message   Click Here to Email Kremilek-1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

moje poe za 400 Příspěvek č. 56 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 01.08.2004 v 23:07
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

re POE Příspěvek č. 57 

Old Post 02.08.2004 v 10:03
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

POE Příspěvek č. 58 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 02.08.2004 v 11:21
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 59 

ja ke svymu AP 3COM 7250 koupil originalni PoE od 3COM za 600 Kc. Fakt se mi za tu cenu nevyplatilo nic delat na kolene

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 02.08.2004 v 11:45
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peter
Team Leader

Registrován: 03.10.2002
Příspěvků: 311

Příspěvek č. 60 

Za 600Kc je to velice levne. Funguje to i pro jina AP bez upravy?

__________________

-- Dalibor Peter Straka

Old Post 02.08.2004 v 13:23
Peter je offline   Click Here to See the Profile for Peter   Find more posts by Peter     Click Here to Email Peter   Visit Peter's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 61 

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 02.08.2004 v 14:15
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 62 

no ja by som chcel tiez nieco podobne ako maju poniektori tu...
chcem dat na stlp elektrickeho vedenia krabicku do ktorej dam 8portovy switch, a chcem ho napajat na vzdialenost cca20m alebo 50m, ak bude ta prva moznost tak ju vyuzijem, ale neviem co k tomu budem potrebovat, vôbec sa nerozumiem elek...
chcel by som to napajat po STP kabelu, bude mi na taku vzdialenost postacovat trafko dodavane k switchu?

este by som chcel vediet kde najdem thread kde sa preberalo nieco o krabickach do ktorych vlozim ten switch a bude to fachat aj cez zimu..., tusim ze niekde som to tu raz videl...

__________________

Old Post 25.05.2005 v 18:50
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 63 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 25.05.2005 v 23:09
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 64 

chel by som sa stytat ake trafko by som potrebolal ked budem chciet napajat na vzdialenost 20m po STPkablu 2zilach+ a 2zilach-
SWITCH ktory ma na trafku napisane 7.5V a 1A?

Old Post 19.07.2005 v 18:51
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:21.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz