CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Klubovna > Vodafone a WiFi
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2533

User is Mapper

Vodafone a WiFi Příspěvek č. 1 

Vodafone se pustil do WiFi. Vykon ci volny kanaly vubec neresi... Dalsi rusicky v eteru :-(

All Time Vodafone ac:de:48:92:86:84 5 (B+G) AP no 30

L.

__________________

Old Post 05.09.2008 v 13:29
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message     Visit lazna's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Příspěvek č. 2 

Nevidel bych to tak cerne.

__________________

I'm doing bounty hunt for Jabba the Hutt
Posilat PM je zbytecne. E-mail i jabber jsou dohledatelne eg. googlem. Na irc sitich: ircnet, freenode a czf.
Nikde se neschovavam, jenom nejsem zde.

Old Post 05.09.2008 v 13:47
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2533

User is Mapper

Příspěvek č. 3 

Ja jo, jak někdo pousti Gcko venku, tak to nemuze dopadnout dobře.

L.

__________________

Old Post 05.09.2008 v 20:46
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message     Visit lazna's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Příspěvek č. 4 

Ja bych rekl, ze jestli maji jenom trochu rozumu, tak je to prejde. S nejakym masovejsim nasazenim, at uz budovani AP nebo pripojeni lidi, bych take nepocital - pokud to nebude zadarmo.

__________________

I'm doing bounty hunt for Jabba the Hutt
Posilat PM je zbytecne. E-mail i jabber jsou dohledatelne eg. googlem. Na irc sitich: ircnet, freenode a czf.
Nikde se neschovavam, jenom nejsem zde.

Old Post 05.09.2008 v 21:09
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casio007
Old Post 06.09.2008 09:19
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by stybla) Příspěvek č. 5 
superweb
Old Post 06.09.2008 09:24
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by stybla) Příspěvek č. 6 
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 655

vecny omyl Příspěvek č. 7 

opet se bavim ohledne vseobecneho omylu o 802.11g

zkuste se kouknout na vystup 802.11 B a G radia pres osciloskop

btw. analogie - zda se vam, ze digitalni tv (dvb-t) kanal zabira sirsi kanal nez u analogove televize, pricemz se tam vejde Xkrat vice stanic?

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 06.09.2008 v 23:27
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message     Visit ValXdater's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Re: vecny omyl Příspěvek č. 8 

quote:
Originally posted by ValXdater

btw. analogie - zda se vam, ze digitalni tv (dvb-t) kanal zabira sirsi kanal nez u analogove televize, pricemz se tam vejde Xkrat vice stanic?


samozrejme vim ze G je z hlediska pomeru pouzite pasmo ku modulacni rychlosti sporivejsi, takze z hlediska uspory pasma je lepsi 12mbit v G nez 11mbit v B..ma to 2 hacky: vetsina lidi si to G pusti v 54mbitech a za urcitych okolnosti je G modulace vice nachylna k ruseni..digiTV bude asi na ruseni take vice nachylna nez analogova, jenze tam je pasmo vyhrazene

__________________

Old Post 07.09.2008 v 09:37
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JF
Junior Member

Registrován: 23.02.2005
Příspěvků: 100

Cenzurovany internet Příspěvek č. 9 

No, to za Vodafone cenzuruje už se tady prodrbávalo. Přeji hezké cenzurované hotspoty.

Old Post 07.09.2008 v 19:38
JF je offline   Click Here to See the Profile for JF   Find more posts by JF   Click here to Send JF a Private Message   Click Here to Email JF   Visit JF's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Cenzurovany internet Příspěvek č. 10 

quote:
Originally posted by F&T
No, to za Vodafone cenzuruje už se tady prodrbávalo. Přeji hezké cenzurované hotspoty.


Jo to me taky stve, hlavne to reseni od IBM co tam maji je total na <|>.

Premejslim, ze jim uz nepodepisem novou smlouvu, ale zase ono moc kde vybirat taky neni :( (errortel, tdebile nebo zelenou priseru :((((.

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 08.09.2008 v 07:11
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VitisEK
Registered
zastupce cloudu 10.120


Registrován: 27.09.2004
Příspěvků: 283

User is Mapper

Re: Re: Cenzurovany internet Příspěvek č. 11 

Celkove je to jen o hotspotech, nemyslim, ze je to mysleny jako primarni pripojeni-vzdyt po takovyhle siti nemuzou zarucit absolutne nic-od rozumnejch latenci, rychlosti a podobne. Bral bych to jako okoreneni, a pro nas dalsi zaruseni pasma.. :( Ale coz uz, doufam ze tady to jeste nejakou dobu nebude.

__________________

Vitis
http://www.mh2net.cz

Old Post 08.09.2008 v 18:13
VitisEK je offline   Click Here to See the Profile for VitisEK   Find more posts by VitisEK   Click here to Send VitisEK a Private Message     Visit VitisEK's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Insider
Senior Member

Registrován: 02.12.2002
Příspěvků: 1470

Re: Re: vecny omyl Příspěvek č. 12 

quote:
Originally posted by superweb
samozrejme vim ze G je z hlediska pomeru pouzite pasmo ku modulacni rychlosti sporivejsi, takze z hlediska uspory pasma je lepsi 12mbit v G nez 11mbit v B..ma to 2 hacky: vetsina lidi si to G pusti v 54mbitech a za urcitych okolnosti je G modulace vice nachylna k ruseni..digiTV bude asi na ruseni take vice nachylna nez analogova, jenze tam je pasmo vyhrazene


Neni to tak jak si myslis, Bcko pouzivat standardni sirku pasma 8 MHz, Gcko 20MHz. To co popisujes souvisi pouze s citlivosti, nikoliv usporou pasma. Standardni Gcko zabira masku 20MHz kanalu ale citlivost je kolem -93dBm, coz v porovnani s B 11mbit pusobi lepe, ale neni tomu tak.

__________________

Mikrovlnné vysílače a přijímače, bezdrátové datové, obrazové a zvukové přenosy
Pojitko.cz

Blattného 2313, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819

Old Post 09.09.2008 v 05:50
Insider je offline   Click Here to See the Profile for Insider   Find more posts by Insider   Click here to Send Insider a Private Message   Click Here to Email Insider   Visit Insider's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casio007
Newbie

Registrován: 12.02.2006
Příspěvků: 81

Re: Re: Re: vecny omyl Příspěvek č. 13 

quote:
Originally posted by Insider
Neni to tak jak si myslis, Bcko pouzivat standardni sirku pasma 8 MHz, Gcko 20MHz. To co popisujes souvisi pouze s citlivosti, nikoliv usporou pasma. Standardni Gcko zabira masku 20MHz kanalu ale citlivost je kolem -93dBm, coz v porovnani s B 11mbit pusobi lepe, ale neni tomu tak.


Jsem v tomto laik, tak se ptam. Sirka pasma neni zavisla na aktualni rychlosti ? (54,48,...Mbps)?

Old Post 10.09.2008 v 11:30
casio007 je offline   Click Here to See the Profile for casio007   Find more posts by casio007   Click here to Send casio007 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JF
Junior Member

Registrován: 23.02.2005
Příspěvků: 100

Re: Re: Re: Re: vecny omyl Příspěvek č. 14 

quote:
Originally posted by casio007
Jsem v tomto laik, tak se ptam. Sirka pasma neni zavisla na aktualni rychlosti ? (54,48,...Mbps)?


Kdesi v teorii elektromagnetickeho pole byl vzorec, ktery rikal, ze maximalni objem prenesenych dat roste se sirkou pasma a odstupem signal sum. Do libovolneho pasma mohu nacpat libovolnou rychlost. Akorat ji v realnem svete pri dane urovni sumu na druhe strane nemusim dekodovat.

Ted me tak napada, ze u g pri vetsi sirce pasma a stejne prenosove rychlosti bych teoreticky mohl mit kvalitu prenosu.

Old Post 11.09.2008 v 08:41
JF je offline   Click Here to See the Profile for JF   Find more posts by JF   Click here to Send JF a Private Message   Click Here to Email JF   Visit JF's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:26.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz