CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 2.4GHz > StraightCore GWP-207ve RESET
12
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Question StraightCore GWP-207ve RESET Příspěvek č. 1 

Ahoj!

Dotaz, jak se "správně" provádí reset u StraightCore GWP-207ve? Mám obavy, že jsem ho odpravil. Nyní pingnu 192.168.1.1, ale na webové rozhraní se nedostanu.

Předem dík za info.

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 04.02.2009 v 19:03
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lojzak
Newbie

Registrován: 09.02.2009
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 2 

Pokud ho pingnes, tak je v poradku.Pokud si neprepisoval vnitrni IP tak by mela byt IP 192.168.1.1.Mam podobny HW a chova se take vselijak.Hlavne v update firmware jsem mel velike potize.

nastav si IP 192.168.1.10
masku 255.255.255.0
branu na 192.168.1.1
dns 192.168.1.1

takhle to musi fungovat

Old Post 09.02.2009 v 20:26
Lojzak je offline   Click Here to See the Profile for Lojzak   Find more posts by Lojzak   Click here to Send Lojzak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 3 

Bohužel. :/ Vtipné je, že 10 na posledním oktetu taky používám. Tohle nastavení jsem již samozřejmě zkoušel, ale prd. 192.168.1.1 je na ping dostupná, ale webové rozhraní stále nelze zobrazit.

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 10.02.2009 v 12:14
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lojzak
Newbie

Registrován: 09.02.2009
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 4 

Bud je tedy nastavena jina vntirni IP apecka,ale ta by se tedy mela presmerovat.Jedine co me jeste napada je nefunkcni reset.Mozne je treba zarizeni rozebrat a vyresetovat vnitrni pamet natvrdo.Pokud tedy neni lespi uplatnit zaruku.

Old Post 10.02.2009 v 13:12
Lojzak je offline   Click Here to See the Profile for Lojzak   Find more posts by Lojzak   Click here to Send Lojzak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 5 

Záruku asi neuplatním, jelikož jsem to kupoval od soukromníka. Spíš bych to asi opravdu viděl na špatný reset, jen jsem si to potřeboval někde u někoho ověřit.

Rozebrat, hm, nejsou tam šoubky... je to přivařené, takže rozebíračka bude asi pěkná ničitelnost, že? Nebo je někde dostupný nějaký "něžný" návod? Pár obrázků jsem díky tomuto fóru našel, jen to byly picsy už rozebraného kusu.

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 11.02.2009 v 09:21
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 6 

Priloz magnet, zapni zarizeni, po cca deseti vterinach magnet odstran a nahraj tam firmware pres TFTP - postup shodny jako u osatnich zarizeni zalozenych na RTL8186

Old Post 11.02.2009 v 12:40
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 7 

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 11.02.2009 v 15:18
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lojzak
Newbie

Registrován: 09.02.2009
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 8 

Vcera jsem u zarizeni straightcore 627ST upgradoval firmware.Po dokonceni flashovani ale uz AP nenajelo.Nasledoval reset ale ten nepomohl.Neslo pingnout ani se na nej prihlasit.Nechal sem tedy AP zapnute a asi po 5 minutach jsem znovu resetoval tlacitkem natvrdo ,znovu nastavil IP a opravil pripojeni.Po te zas bylo funkcni.
Kdybych si mohl vybrat znovu , tak StaightCore nikdy vice(alespon ne tuto radu)

Old Post 12.02.2009 v 07:03
Lojzak je offline   Click Here to See the Profile for Lojzak   Find more posts by Lojzak   Click here to Send Lojzak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 9 

Kéž by GWP-207ve měl taky tlačítko!

Nejsem extra technoid, ale mně se ten magnetický reset prostě nelíbí.

Dám mu ještě párkrát šanci a pak ho "říznu".

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 12.02.2009 v 07:32
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pvobr
Newbie

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 63

Příspěvek č. 10 

Old Post 12.02.2009 v 14:50
pvobr je offline   Click Here to See the Profile for pvobr   Find more posts by pvobr   Click here to Send pvobr a Private Message   Click Here to Email pvobr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 11 

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 08.05.2009 v 10:08
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 12 

Old Post 11.05.2009 v 08:33
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 13 

:-o ...áha, díky za info! Hned jak se dostanu dom, tak to zkusím.

Každopádně na netu jsem si v rychlosti vygooglil 1.6.4RC6 - nevadí, že to je firmware pro WRT-312 a ne pro GWP-207VE? Jsou tam stejné boardy?

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 11.05.2009 v 09:12
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 14 

Old Post 11.05.2009 v 10:00
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Habu
Newbie

Registrován: 24.08.2008
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 15 

__________________

http://www.absinthe-cz.com

Old Post 12.05.2009 v 08:31
Habu je offline   Click Here to See the Profile for Habu   Find more posts by Habu   Click here to Send Habu a Private Message     Visit Habu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ubew
Newbie

Registrován: 22.01.2013
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 16 

Ahoj, jsem našel tenhle thread když jsem řešil stejnou věc - jednotku jsem vyresetoval magnetem a přestala uplně odpovídat, neměla reakci na ping, http, nic... Wiresharkem jsem jen zachytil ARP, ale to bylo vše... Nakonec pomohl reset silnějším magnetem (fakt!), po něm už jede bez problémů a snad ještě vydrží bez kuchání.

Mějte se

Old Post 22.01.2013 v 20:17
ubew je offline   Click Here to See the Profile for ubew   Find more posts by ubew   Click here to Send ubew a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:51.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz