CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > Dobre fungujíci outdoor reseni pro 5 GHz
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Defendrius
Newbie
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.09.2005
Příspěvků: 82

Příspěvek č. 17 

njn, oni krabicky jako ovislinky, nanostationy atd jedou temer porad dokud se neusmazi uplne
ale i RB jedou kdyz mas uzemneny stozary, dobry kabely a dobry karty
ja bych si urcite na trasu uz nedal nejakou obycejnou klienstkou krabicku

Old Post 05.05.2009 v 23:18
Defendrius je offline   Click Here to See the Profile for Defendrius   Find more posts by Defendrius   Click here to Send Defendrius a Private Message     Visit Defendrius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 18 

to Defendrius - no reknu to tak .. dva pekne prihradaky ... uzemene .. anteny a koaxy zrejme kvalitni ... protoze jinak by to uplne stejne "oddelalo" i jake koli jine radio ............. ja nemuzu uplne rict, ze zavrhuju cely RB ... na routovani eth-eth je to skvela vec ... ale jako bezdrat .. konkretne R52H ... to proste zklamalo .. takze sorry vsichni zastanci bezdratu na RB .. ja se k Vam proste nezaradim ..

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 06.05.2009 v 05:18
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 19 

Old Post 06.05.2009 v 07:05
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 20 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 06.05.2009 v 07:57
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Oprava CM9 Příspěvek č. 21 

Oprava dle článku nefunguje vždy, mám několik karet kde nepomohla :( takže ty jsou na 100% KO.... Ale teď mám v plánu používat karty kde ten přepínač není vůbec... ty co mají jen jeden výstup na MCXX konektor... snad to bude OK

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 06.05.2009 v 09:20
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KoZLiCeK
Newbie

Registrován: 02.10.2005
Příspěvků: 34

Post re Příspěvek č. 22 

Old Post 06.05.2009 v 09:56
KoZLiCeK je offline   Click Here to See the Profile for KoZLiCeK   Find more posts by KoZLiCeK   Click here to Send KoZLiCeK a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ocior
Newbie

Registrován: 13.07.2003
Příspěvků: 80

Re: Oprava CM9 Příspěvek č. 23 

Old Post 06.05.2009 v 10:29
ocior je offline   Click Here to See the Profile for ocior   Find more posts by ocior   Click here to Send ocior a Private Message   Click Here to Email ocior     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 24 

Old Post 06.05.2009 v 14:07
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 25 

to dade: tak ted koukam ze se mi projevuje jeste jeden error u r52 nebo cm9 v routerboardech, klienti maji signal ok porad dejme tomu tech tvejch -65, ale kdyz na te karte oscanuju tak nascanuju treba jenom 20 siti tam kde sem jich pred tydnem nascanoval treba okolo 100vky,takze odejde pouze rx cast ??!jinak mam dotaz k tomu bullet5 - rad bych kdyz uz bych to mel dat jako vysialc pro klienty tam nastavil bridge a za to bych dla na lanku routerboard aby tohle fungovalo jenom jako radiova vrstva, zadny routovani nic, je to vubec mozne takto nastavit a pokud jo coz predpokladam podle toho co sem zde cetl, a jeste mam jeden dotaz nekdo tu psal ze se mu kousla lan cast kdyz to mel v bridgi? je to chyba urcioteho fw nebo se to deje u vsech?dik

Old Post 06.05.2009 v 15:34
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 26 

tak v bridgi jich mame dost .. a nic se teda nekouse ...

jinak my to nemame do eth RB ... ale do switche s vlany .. usticim do PC s MK.

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 06.05.2009 v 15:41
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 27 

Old Post 06.05.2009 v 15:57
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 28 

tak zatim jsem neshledal zadne omezeni ... a ano mame tam i kolem 20ti kliosu na jednom ... tok na jednom ap 10 - 15 mega ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 06.05.2009 v 16:00
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raptor13
Newbie

Registrován: 29.01.2004
Příspěvků: 43

CANOPY 2 Příspěvek č. 29 

No nevím CNP zapojíte a vše funguje ... když čtu tady ty ladiče pian tak jsem rád že máme celou síť na CNP (přes 3000 klientů) tohle věčné laborování, konektory.. sw.. sluneční fáze, konstalce hvězd, směr větru a síla magického pole které ovlivnují WIFI je možná tak zábava pro nactileté ale nic k životu.. cena.. koho trápí pokud umíte s fenikama pracovat tak se jedná jen o krátkodobou investici.. 14Mbps reálná propustnost.. ANO za jakýchkoliv podmínek.. díky TDD/TDMA konstantní latence.. klienti se neovlivnují.. BTW by me zajímala reálná propustnost jakékoliv WIFI kaše s 30kilentama.. Jo a rušeni.. no ona modulace 2(4)FSK je opravdu rezistentní.. odstup signál šum pro funkčnost jen 3db.. šíře kanálu 20Mhz.. takže jako jediné zařízení může jet opravdu 1W EIRP(30db).. (WIFI legal tak 800mW (27db) s odřenejma ušima.. možnost kolokace až 4 AP na jednom knitočtu.. to je jinačí efektivita než WIFI..(díky TDD a synchronizaci GPS..) která WIFI umí priorizovat pakety na radiové části ?.. ŽÁDNÁ.. jinak mám na stole nástupce CNP je to CNP 400 (30) OFDM 64QAM, TDD/TDMA, synchronizace, podpora nLoS.. 54Mbps reálná propustnost.. provedení jako stará CNP.... ale jinak vřele doporučuji WIFI všem konkurencím ENJOY..

Old Post 06.05.2009 v 19:42
raptor13 je offline   Click Here to See the Profile for raptor13   Find more posts by raptor13   Click here to Send raptor13 a Private Message   Click Here to Email raptor13   Visit raptor13's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 30 

to raptor13 - reknu to jinak .. mely jsme tu pujcene cnp apecko a 5 kliosu a s klidem jsme to vratily ......... jako 12mega max apecko rozdistribuje .. a to ladeni a reseni nastaveni .. abych se dostal s pingy ASPON na 5ms .. no fuj ... takovy bulet vezmu nahraju cfg a jedu otazka 2minuty ... zadny problem a vse ok .........

jina vec je ta nova cnp to me laka .. nicmene cena ? ktery klios si to klientske poridi ?? dneska klios hledi na to aby to bylo porizeni co nejlacnejsi ............... tudiz tudy cesta nevede ... kdyby to motorola poresila tak, ze bude apecko treba za 50 tisic .. ale klios za 2 tisice .. tak bych do toho smele sel ... myslim ale do te rychle verze ... tu starou armadni srandu radsi nekomentuju

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 06.05.2009 v 19:49
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Re: Re: Oprava CM9 Příspěvek č. 31 

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 06.05.2009 v 21:06
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Re: CANOPY 2 Příspěvek č. 32 

__________________

Naposledy upravil soooc 06.05.2009 v 23:17

Old Post 06.05.2009 v 22:40
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:46.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz