CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > CANOPY vs. šrot
12345678910 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 49 

__________________

Old Post 25.05.2009 v 14:04
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simandl
Dealer s cizími osobními daty
zástupce 10.33


Registrován: 15.07.2002
Příspěvků: 1219

co je lepší než CM9? Příspěvek č. 50 

__________________

Old Post 25.05.2009 v 14:46
simandl je offline   Click Here to See the Profile for simandl   Find more posts by simandl   Click here to Send simandl a Private Message   Click Here to Email simandl   Visit simandl's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 51 

ted jsem koukal na nove karty a maji jiz zrejme nejake nove atherosy : "Nový Atheros AR9220 chipset s XSPAN protokolem" ... nicmene jsou na bezne miniPCI karticce .... zadne pci-e a podobne ... proste stara dobra miniPCI co sedne do kazdeho RB ... takze proc resit sbernice, kdyz nove atherosy jsou k dostani na stavajicich .. ?

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 25.05.2009 v 14:52
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 52 

Ja resim konektor kvuli notebokum, sam jsem vymenil broadcom za intel, ale to je jako z blata do trochu mensiho blata. Funguje to lip, ale atheros je atheros.

Jinak na visnovy by jsme to mohli i otestovat v realu. Pokud me duliku presvedcis ze 2204 je lepsi nez CM9, mas u me pivo. Muzem dat 2 a 2 proti sobe a z notesu udelame rusive elementy.

Zdenek

__________________

Naposledy upravil zdenek_dc 25.05.2009 v 17:22

Old Post 25.05.2009 v 15:00
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 865

Příspěvek č. 53 

Jsem pro, a pridam dalsi pivo ;-) Pokud uz pivo nebude tak kofolu s rumem ;-) Pokud bude potreba muzu dovezt nejake zarizeni na test

Osobne bych to mozna videl na takovy test, ze budeme delat traffic mezi dvema CM9 a dvema 2204 NAJEDNOU (treba ve 2.4G na kanale 10 a 11 at se to trochu mele), na stejne vzdalenosti a stejne antenky a uvidime kdo vyhraje.

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 25.05.2009 v 17:58
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 54 

Jo to jsem vazne pro. Krabickama 2204 nedisponuji. CM9 mam v alixech, nebo muzeme pouzit airca8-pro, ty muzu privezt nastaveny. Je otazka jakej bude rozdil mezi CM9 ktera se hlasi jako AR 5212/5413 a v airce jako 2313/5312. Pochybuju ze by v tom byl nejaky zasadni rozdil.

Zdenek

__________________

Old Post 25.05.2009 v 18:38
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 55 

Old Post 25.05.2009 v 20:54
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 56 

Naposledy upravil dulik 25.05.2009 v 21:50

Old Post 25.05.2009 v 21:46
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 57 

Old Post 26.05.2009 v 02:38
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 58 

trochu off, ale presto se zeptam a dostanu mozna rychlejsi odpoved nez bych to slozite hledal ... jak velke pasmo zabira to nove 2x Nko ? .. (2*40Mhz ?? ) diky ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 26.05.2009 v 06:29
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casio007
Newbie

Registrován: 12.02.2006
Příspěvků: 81

Příspěvek č. 59 

dulik: vyborne, z tvych prispevku mam radost, mas ode mne za 1

Old Post 26.05.2009 v 07:37
casio007 je offline   Click Here to See the Profile for casio007   Find more posts by casio007   Click here to Send casio007 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 60 

Naposledy upravil dulik 26.05.2009 v 09:11

Old Post 26.05.2009 v 08:39
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 61 

To Dulik:

Jeste jednou jsem si to cely precetl. Vidim teda ze doporucujes novejsi karty s PCIe rozhranim a cipem AR5007. Nebo tu novou AR9220. 5007 neni ke koupi vubec, vyjma nejakych bazaru. Asi si ji koupim do notesu. Ta 9220 je ke koupi v miniPCI variante. Je to realne v linuxu pouzitelny? Ze bych si 2 na test koupil, k tomu tu antenu od jirouse a uvidelo by se?

Zdenek

__________________

Old Post 26.05.2009 v 12:02
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 62 

Old Post 26.05.2009 v 12:08
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 63 

Nema nekdo zkusenosti s Canopy 5400BH? jakou to ma mit propustnost atd? Mam 2 ks, sparuje se to a protece pres to 5/2Mbity, coz se mi zda nejak malo :-) Dik za info.

__________________

Old Post 26.05.2009 v 17:50
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raptor13
Newbie

Registrován: 29.01.2004
Příspěvků: 43

Příspěvek č. 64 

to Soooc pohud je to BH10 tak je to OK agregovaná propustnost 7M.. budeš mít downlink data na cca 75% takze to povali 5 na 2

to ALL: MIMO (multiple imput multiple output) používa celé portfolio iOFDM PtP MOTO produktu.. krom jiného ideální na space diverzity.. třeba spoj přes 100Km mořské hladiny atp.. jinačí lahůdky

Old Post 26.05.2009 v 20:33
raptor13 je offline   Click Here to See the Profile for raptor13   Find more posts by raptor13   Click here to Send raptor13 a Private Message   Click Here to Email raptor13   Visit raptor13's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:58.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz