CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > R52N miniPCI karta 802.11n
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
VitisEK
Registered
zastupce cloudu 10.120


Registrován: 27.09.2004
Příspěvků: 283

User is Mapper

Příspěvek č. 17 

A verze RouterOS?

Pravdou ale zustava, ze podporu "n" avizovali az nedavno, takze bych se nedivil, kdyby k poradnejm ovladacum jeste chybel kus prace..

__________________

Vitis
http://www.mh2net.cz

Old Post 10.06.2009 v 11:01
VitisEK je offline   Click Here to See the Profile for VitisEK   Find more posts by VitisEK   Click here to Send VitisEK a Private Message     Visit VitisEK's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 18 

jenom jedna verze umí Nkový karty, 4.0beta3
podle zahraničních serverů je má podporovat i příští v3.25

__________________

ja to nebyl

Old Post 10.06.2009 v 11:03
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Problémy Příspěvek č. 19 

Hlásím problémy hned od začátku.

1. po upgrade RB433AH na RouterOS 4.0beta3 karta nenalezena, nutný ještě upgrade licence
2. nikde není definováno v jaké konfiguraci antén celá věc funguje
3. po nastavení na 2 GHz N karta sice scanuje okolí, ale na dvou počítačích s kartami Intel 4965AGN se ukáže pouze minimální signál a nespojí se, to vše s různou kombinací nastavení antén na Mikrotiku
4. po nastavení na 5 GHz N také nefunkční připojení
5. nefunkční ani v běžném BG režimu
6. nefunkční v běžném A

Nezkoušeli jsme připojení na jiný RB, takže není vyloučena nekompatibilita s definicí N draftu v podání Intelu. Operační systém na noteboocích byl Windows Vista Home Premium 32 bit, Windows Vista Business 64 bit a Windows 7 64 bit.

Možná vadný kus, nicméně další pokusy budu dělat až s finální verzí RouterOS 4, pak přijde na řadu případná reklamace.

Old Post 12.06.2009 v 09:09
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 20 

__________________

ja to nebyl

Old Post 12.06.2009 v 09:20
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Příspěvek č. 21 

Old Post 12.06.2009 v 13:39
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 22 

Old Post 13.06.2009 v 05:05
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simandl
Dealer s cizími osobními daty
zástupce 10.33


Registrován: 15.07.2002
Příspěvků: 1219

ath9k Příspěvek č. 23 

Ahoj,
zkoušeli jste r52n někdo rozběhnout v linuxu? Mám dvě tyhle kartičky v alixech s centos 5.3. Překompiloval jsem 2.6.30rc7 (dnes už je venku 30ka) s ath9k a karty to najde. Fungujou pak třeba v mesh módu a propingnu je ale vše jen na IEEE 802.11g. IEEE 802.11a se mi nedaří zprovoznit.
Přikompiloval jsem si i utilitky iw hostapd crda libnl a pomocí hostapd jde rozjet AP ale zase jen na IEEE 802.11g .
Pingne si to a propustnost je asi 22Mbit měřeno netperfem jak v mesh tak v AP-klient módu.

Zkoušeli jste to někdo v linuxu?

hezký den

__________________

Old Post 19.06.2009 v 13:39
simandl je offline   Click Here to See the Profile for simandl   Find more posts by simandl   Click here to Send simandl a Private Message   Click Here to Email simandl   Visit simandl's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 24 

Ja se chystam si ty 2 karticky koupit a zkoumat, ale mam dost velkou jistotu ze vyzkoumam ze to jeste nefunguje...

Takze zatim vyckavam az se vyjadri zkusenejsi.

Zdenek

__________________

Old Post 19.06.2009 v 13:46
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Re: ath9k Příspěvek č. 25 

Old Post 19.06.2009 v 21:56
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 26 

koukal jsem ze vysla verze mk 3.25 ale r52n asi nepodporuje , jak psal hapi aspon sem o tom nidke nenasel zminku

Old Post 25.06.2009 v 17:00
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiricekVFR
Newbie

Registrován: 31.05.2005
Příspěvků: 40

Příspěvek č. 27 

nepodporuje, testovano

Old Post 25.06.2009 v 17:29
jiricekVFR je offline   Click Here to See the Profile for jiricekVFR   Find more posts by jiricekVFR   Click here to Send jiricekVFR a Private Message   Click Here to Email jiricekVFR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 28 

no podle me to ani zadna dalsi v3 podporovat nebude , schvalne

Old Post 25.06.2009 v 23:09
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VitisEK
Registered
zastupce cloudu 10.120


Registrován: 27.09.2004
Příspěvků: 283

User is Mapper

Příspěvek č. 29 

__________________

Vitis
http://www.mh2net.cz

Old Post 26.06.2009 v 00:23
VitisEK je offline   Click Here to See the Profile for VitisEK   Find more posts by VitisEK   Click here to Send VitisEK a Private Message     Visit VitisEK's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 30 

ano psali to tam, právě odtud mám to info

__________________

ja to nebyl

Old Post 26.06.2009 v 07:03
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 31 

navod je sice pekny .. ale .. nahral jsem do 411ah 4.03beta ... a ze jako dam licence upgarde .... chvilu to vyhledava mikrotik.com ... pak napise, ze nic nebude ............. no pripojene do netu to mam .. takze kde je chyba ?? a jeste to ukazuje, ze na 4vMK by se to melo moc upgarde ... takze propadle to nemam .. mate nekdo nejakou radu ? dik

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 26.06.2009 v 15:45
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 32 

Old Post 26.06.2009 v 23:41
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:07.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz