CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > R52N miniPCI karta 802.11n
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 33 

jj uz jsem to vyresil .. nastavil bridge--pseudobridge ... a zkusil tok .. ale jako v podminkach na stole nic moc ... zkusim to jeste venku ..

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 26.06.2009 v 23:47
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 34 

tak jsme to vyzkuseli, delka spoje 6km, signal -55 az -62 ,zatim jsme nestihli presne dozamerit anteny ,protoze pri montazi zacala bourka, konfiguraci jsem si vzal z wiki mikrotiku ,akorat jsem to prepnul do 5g a/n , karta r52n , zkousel jsem btest jen z routeru na router- obousmerne to jelo ,,az" 20/10 , jednosmerne to jelo 30mbps, je to uplne prvotni test, takze se podle toho neda este soudit jak jsem psal vyse, ale cekal sem vic. anteny - 95cm offset+nn12 ozarovac, na jedne strane rb600 na druhe pc p4, zapnuty nstreme, uvidime az to doladime

Old Post 27.06.2009 v 13:26
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 35 

to bude mozna tim, ze jsi mu nechal moznost jit na Acko ... ale jinak u mne take zadne uzasne vysedky ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 27.06.2009 v 13:38
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 36 

kdyz sem dal only N tak sem defacto nezpozoroval zadnou zmenu

Old Post 27.06.2009 v 13:42
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 37 

a jeste jedna vec, ta linka se porad rozpojue tak jednou za minutu ,nedeje se ti taky?

Old Post 27.06.2009 v 13:56
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 38 

jo to se me delo, kdyz jsem zkousel ap-cl ... pak sem dam bridge-pseudobridge a zdalo se, ze se to uz nerozpojovalo

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 27.06.2009 v 14:06
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 39 

Naposledy upravil 6host 27.06.2009 v 22:02

Old Post 27.06.2009 v 21:41
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiricekVFR
Newbie

Registrován: 31.05.2005
Příspěvků: 40

Příspěvek č. 40 

taky se mi to rozpojovalo, koukal jsem do logu a vždy když se rozpojilo, tak tam byla hláška, že se nemůže authentifikovat. Takže jsem přidal do ACL macku protějšku, nahodil ACL a funguje.

Přičítám to beta FW, kterému taktéž přičítám, nefunkční DHCP(nevidí pool).

Old Post 29.06.2009 v 06:47
jiricekVFR je offline   Click Here to See the Profile for jiricekVFR   Find more posts by jiricekVFR   Click here to Send jiricekVFR a Private Message   Click Here to Email jiricekVFR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 41 

mam v4beta3 a pokud myslis tim ze nevidi pool kdyz si mas v dhcpku vybrat jakej pool ma pouzivat tak to mi normalne funguje.

edit: me to psalo v logu pri rozpojeni toto lost connection, not polled too long
vypnul sem periodic calibration a pomohlo to, ale v modu ap-cl to pada porad

Naposledy upravil 6host 29.06.2009 v 07:55

Old Post 29.06.2009 v 07:50
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiricekVFR
Newbie

Registrován: 31.05.2005
Příspěvků: 40

Příspěvek č. 42 

ano, ale pak mi nejde aplikovat, že prý daný pool neexistuje

Old Post 29.06.2009 v 07:52
jiricekVFR je offline   Click Here to See the Profile for jiricekVFR   Find more posts by jiricekVFR   Click here to Send jiricekVFR a Private Message   Click Here to Email jiricekVFR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 43 

dam vytvorit novy hdcp server, vyberu si pool ktery sem vytvoril,dam iface na kterem to pobezi a dam apply, normlane se prida do dhcp server listu, jestli prideluje ale ted neozkousim

Old Post 29.06.2009 v 07:57
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 44 

Old Post 29.06.2009 v 08:00
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiricekVFR
Newbie

Registrován: 31.05.2005
Příspěvků: 40

Příspěvek č. 45 

jj, periodic calibration mám disable

provozuji tu kartu v 802.11a, propustnost s nstreame 24Mbps HD, 18Mbps FD. Délka spoje je 3km.

Old Post 29.06.2009 v 08:32
jiricekVFR je offline   Click Here to See the Profile for jiricekVFR   Find more posts by jiricekVFR   Click here to Send jiricekVFR a Private Message   Click Here to Email jiricekVFR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 46 

jaky anteny, jaky routery?

Old Post 29.06.2009 v 09:03
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiricekVFR
Newbie

Registrován: 31.05.2005
Příspěvků: 40

Příspěvek č. 47 

jrc24 extreme, rb433

Old Post 29.06.2009 v 09:34
jiricekVFR je offline   Click Here to See the Profile for jiricekVFR   Find more posts by jiricekVFR   Click here to Send jiricekVFR a Private Message   Click Here to Email jiricekVFR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ifiw
Junior Member

Registrován: 27.06.2007
Příspěvků: 170

R52N v RB433AH pro Acko Příspěvek č. 48 

Pojede mi jako bezna 802.11a i na MK v3 ? Nepotrebuji nyni vymozenosti typu n resp.vetsi propustnost...spis se na tuto kartu koukam, protoze moje oblibene UBNT karticky maji vyprodany a za rozumnou cenu je nikde nevidim...tak proto pokukuji po teto, jeji citlivost je velmi solidni.

Prkenko bude RB 433AH

Old Post 04.07.2009 v 22:59
ifiw je offline   Click Here to See the Profile for ifiw   Find more posts by ifiw   Click here to Send ifiw a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:06.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz