CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Připojení > Jen standartní rychlost
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Lakomej
Newbie

Registrován: 11.11.2009
Příspěvků: 5

Jen standartní rychlost Příspěvek č. 1 

Zdravim,

Bydlím v Horoměřicích v ulici Slunná 482, jsem připojený na AP 3 nejdříve mi internet běžel jen standartní rychlostí, pak známí napsal správcovi AP 3 aby overil mou IP Adresu jestli platím a jaký si platím tarif, další den mi internet běžel rychlostí podle tarifu....

Ted mám stejný problém s notebookem IP Adresu, Bránu atd.. mam uz zadane ale internet bezi porad jen tou standratni rychlosti, proto bych potreboval napsat správcovi toho AP 3, proto se ptám jestli nekdo nemáte nějaký kontatk na správce AP 3.

Předem dík..

Old Post 11.11.2009 v 18:57
Lakomej je offline   Click Here to See the Profile for Lakomej   Find more posts by Lakomej   Click here to Send Lakomej a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Re: Jen standartní rychlost Příspěvek č. 2 

__________________

S.k.y.p.e.: medapeta77

Old Post 11.11.2009 v 19:23
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
akv7v
Newbie

Registrován: 11.12.2002
Příspěvků: 71

Příspěvek č. 3 

no takto ti asi nikdo neodpovi.... Musis napsat aspon adresu a kde je to AP 3 )))

Old Post 11.11.2009 v 19:24
akv7v je offline   Click Here to See the Profile for akv7v   Find more posts by akv7v   Click here to Send akv7v a Private Message   Click Here to Email akv7v   Visit akv7v's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lakomej
Newbie

Registrován: 11.11.2009
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 4 

to petr_bear: Tam sem se uz koukal zadny kontakt na spravce AP 3 tam neni....


To AP 3 je v Horoměřicích v ulici Meliorační.

Old Post 11.11.2009 v 19:35
Lakomej je offline   Click Here to See the Profile for Lakomej   Find more posts by Lakomej   Click here to Send Lakomej a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Re: Jen standartní rychlost Příspěvek č. 5 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 11.11.2009 v 21:05
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lakomej
Newbie

Registrován: 11.11.2009
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 6 

Old Post 12.11.2009 v 04:42
Lakomej je offline   Click Here to See the Profile for Lakomej   Find more posts by Lakomej   Click here to Send Lakomej a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 7 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 12.11.2009 v 07:49
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lakomej
Newbie

Registrován: 11.11.2009
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 8 

Bohuzel ten známí na nej uz kontakt nemá mou IP Adresu mu rekl jednou kdyz mu spravce AP 3 volal...

No myslel sem ze by to tady nekdo mohl vedet, jinak asi se poptam spravcu jinych AP v Horomericech jestli naky kontakt nemaji oni

Old Post 12.11.2009 v 14:41
Lakomej je offline   Click Here to See the Profile for Lakomej   Find more posts by Lakomej   Click here to Send Lakomej a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
akv7v
Newbie

Registrován: 11.12.2002
Příspěvků: 71

Příspěvek č. 9 

Tak pokud mas jedno nastaveni (IP,maska,brana) kde to bezi dobre, tak si kup HW Router tu IP adresu zadej na ten router a potom si na to muzes pripojit kolik PC budes chtit a vsechny pojedou na tu spravnou rychlost (budou se delit o tu rychlost)

Old Post 18.11.2009 v 19:02
akv7v je offline   Click Here to See the Profile for akv7v   Find more posts by akv7v   Click here to Send akv7v a Private Message   Click Here to Email akv7v   Visit akv7v's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lakomej
Newbie

Registrován: 11.11.2009
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 10 

Ano o tom sem take uvazoval, ale nejspis mas pravdu takhle to udelam...

Old Post 18.11.2009 v 20:02
Lakomej je offline   Click Here to See the Profile for Lakomej   Find more posts by Lakomej   Click here to Send Lakomej a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charles Palmer
Newbie

Registrován: 30.11.2017
Příspěvků: 5

pandora 2017 new fashion Příspěvek č. 11 

Old Post 30.11.2017 v 06:34
Charles Palmer je offline   Click Here to See the Profile for Charles Palmer   Find more posts by Charles Palmer   Click here to Send Charles Palmer a Private Message     Visit Charles Palmer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:27.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz