CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > switch vlan do 48V napajeni
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

switch vlan do 48V napajeni Příspěvek č. 1 

Zdravim,

nemate nekdo tip na switch, ktery by mel 8 portu 100Mbit, 1G port, umel nastavit vlany a napajeni do 48V?

Moc dik

__________________

Old Post 26.11.2010 v 12:09
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 865

Příspěvek č. 2 

LinkSYS SRW208G je pokud se nepletu napajeny 12V trafem (jedno mi odeslo tak vim ze jsem to menil za jine 12V)
Cisco dela, tusim v rade 2960, switch ktery je napajeny PoE (af), ale to bude asi cenove trochu mimo
Kdyby to nutne nemuselo byt 5port tak je od mikrotiku RB250GS - 5x gbit port

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 26.11.2010 v 19:19
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 3 

__________________

Old Post 28.11.2010 v 09:42
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
setka
Newbie

Registrován: 01.02.2006
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 4 

Pokud by stačilo 7 10/100 portů a 1 GbE, pak HP ProCurve 1700-8. Napájení je 12V, switch je bez větráku. Management je jen přes web a SNMP, ale VLANy nastavit jdou normálně. Cena cca 2000 s daní. Mám jich asi 5 kusů, a bez problému.

Old Post 28.11.2010 v 14:44
setka je offline   Click Here to See the Profile for setka   Find more posts by setka   Click here to Send setka a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 5 

__________________

Old Post 28.11.2010 v 16:21
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz